16.06.06
17:23
На скоро започнах да правя ВВД и мисля да прибавям вече фъстъците към храната.Исках да питам по колко грама ще е добре да се ядат на ден и кога?Аз мисля сутрин (на даскало)да ям по 100 гр. и след тренировка (16:00 часа) още 100гр. ? Много ли са по 200 гр. на ден ?
16.06.06
18:17
Значи виж аз кво щи кажа-заебете тия фъстъци>Всяка трета тема е за фъстъците какво толкова намирате в тях?От фастъци мускули не стават.Вместо фастаци на даскало си земи 2 кисели млека,вместо тези след тренировка изяж 7-8 яица или манджа с мръвка.
17.06.06
14:07
e obelka то мн ясно че ще яде белтъци след тренировка ама нали трябва веднага сед тренировка да зареди с малко фъстъци и след 1 час да си хапне белтък или съм в грешка?
[quote author=“obelka”]Значи виж аз кво щи кажа-заебете тия фъстъци>Всяка трета тема е за фъстъците какво толкова намирате в тях?От фастъци мускули не стават.Вместо фастаци на даскало си земи 2 кисели млека,вместо тези след тренировка изяж 7-8 яица или манджа с мръвка.
по 7-8 яйца???аз ям по 3 на ден след трен (гребане не фитнес) и сле 1 седмица ми излязоха пъпки по тялото (яйцата бяха домашни и ми казаха че е станало така щото домашните са мн силни)
17.06.06
17:34
[quote author=“DaMp370”][quote author=“obelka”]Значи виж аз кво щи кажа-заебете тия фъстъци>Всяка трета тема е за фъстъците какво толкова намирате в тях?От фастъци мускули не стават.Вместо фастаци на даскало си земи 2 кисели млека,вместо тези след тренировка изяж 7-8 яица или манджа с мръвка.
по 7-8 яйца???аз ям по 3 на ден след трен (гребане не фитнес) и сле 1 седмица ми излязоха пъпки по тялото (яйцата бяха домашни и ми казаха че е станало така щото домашните са мн силни)
какво значи силни ?? :)
фъстъците са супер за маса, ако качваш трудно и нямаш проблем с мазнините може да хапваш по 200 гр. така прибавяш белтъчини, здравословни мазнини и доста калории.
17.06.06
22:07
[quote author=“DaMp370”][quote author=“obelka”]Значи виж аз кво щи кажа-заебете тия фъстъци>Всяка трета тема е за фъстъците какво толкова намирате в тях?От фастъци мускули не стават.Вместо фастаци на даскало си земи 2 кисели млека,вместо тези след тренировка изяж 7-8 яица или манджа с мръвка.
Не съм уточнил че не става вапрос за целия яица за 2-3 жълтъка и 7-8 белтъка.Защо му е след тренировка да зарежда точно с фъстъци,ха бих предпочек да заредя с бял хляб вместо с фъстъци.Ама както си решиш де,ако нямаш възможност за хранене може да го земениш със 200 гр фъстъци...