13.06.06
11:29
Искам да попитам,дали кренвирша има място в НВД,защото аз редовно сутрин(когато по принцип се приемат най-много въглехидрати) си ям 1-2 мини кренвирша “Браво”.Ако може да ме посъветвате дали има място в тази диета.
Не... Избягвай ги. Не се знае к’ва помия има в тях! :twisted:
А да предположим, че кремвирша е чист (не е нареден) едва ли ще съдържа въглехидрати... А белтъчини...
13.06.06
13:42
не
[quote author=“djpetko”]Искам да попитам,дали кренвирша има място в НВД,защото аз редовно сутрин(когато по принцип се приемат най-много въглехидрати) си ям 1-2 мини кренвирша “Браво”.Ако може да ме посъветвате дали има място в тази диета.
Една от най-гнусните храни. Изхвърли го от менюто си въобще.
13.06.06
19:11
Не само в НВД нямат място,ами и навсякъде.
14.06.06
17:56
Нямат място защото половината са соя...а соята не става.. :D
да ви кажа само че в Петрич в цеха на “Меско ЕООД” от 6 месеца не се зарежда пилешко...но на месец имат по 1,5 т износ на пилешки кремвирши :roll:
Едно бившо гадже имаше бизнес с промишлени подове и е бил в почти всички фабрики цехове и тн.Разказа ми че в кренвишите няма и 1гр месо всичко е една суха смес която се сипва в вряла вода бърка се и тн.Абе въобще месото не е месо освен ако не си го вземеш от фермата. :wink:
Откакто излезнаха “Сачи” започнах пак да ям кренвиршо,не знам защо,но много ми харесват :roll:
16.06.06
14:16
абе кошмар са тия неща!
До колкото си спомням от 2-ма приятели, които работят за “Белла”, съдържанието на Сачи е: 35% месо, 15% соя и 50% свински кожи. Ако се интересуваш ще ги питам, за да не съм объркал цифрите :roll:
щеима да се надяяяяяяяявате да има 35% месо.Моя приятел е бил точно в циганското сачи.Няма и един гр месо!!!!!Една риятелка на пайка ми бачка в месарски цех там пък правят пил.кренвиши и аз понеже съм я е разпитвала тя ми каза че кренвишите са пълна гнусотия!!!Правят се само от отпадъчни продукти.Тя самата ми каза чедокато е жива кренвирш няма да вкуси.Абе тва е пълна помия как може да го ядете не знам а пък и да си въобразявате че там има месо!А и на работниците в фирмата им е забранено да говорят как се прави месото кво искате да ви кажат че тва дето го ядете е помия ли?????????(иначе тва че има кожи вътре съм съгласна.)
Ето пълното съдържание на Сачи: 40% свински кожи, 30% месо, 15% олио и други мазнини, 10% соев протеин, 5% подправки. На работниците не им е забранено да говорят, особено на най-добрите им приятели. :lol:
Ето пълното съдържание на Сачи: 40% свински кожи, 30% месо, 15% олио и други мазнини, 10% соев протеин, 5% подправки. На работниците не им е забранено да говорят, особено на най-добрите им приятели. :lol:
Отвратително звучи... 55% свински кожи и олио и други мазнини.. :? Друг е въпроса какво е месото. Предимно карантия, бял дроб, очи, сухожилия и всичко що не може да се изкара на тезгяха и да се продаде като мръвка.
Месото си е месо, но другото не струва. Аз спрях да ям кренвирши, откакто разбрах каква е истината. А и при една проста сметка излиза, че в 3,3 кг. кренвирши има 1 кг. месо, т.е. 1кг. месо = 14лв. Много скъпо :P .
19.06.06
10:57
толкова по темата с колбасите!
:)