17.06.06
19:34
Абе хора ще ми обясните ли причината поради която, ако не ям яйца един ден ръката ми е 34 ,а ако ям ми става 34,5 ? Мерих ги ,ако не ям яйца спада.Нещо не докарвам протеина на грамове като дневна доза ли ?
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 13.04.07 17:59.
Истината я някъде там:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7406
От утре вземам кокошки да гледам в мазата и да се помпам с яйца. :D
17.06.06
19:57
[quote author=”|Chosen|”]Истината я някъде там:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7406
От утре вземам кокошки да гледам в мазата и да се помпам с яйца. :D
Е много смешно.
Просто питах.
Грешиш някъде, братле, няма начин да е както казваш. Без това в яйцата няма чак толкова протеини, че да скочиш с 0,5см ръка за ден. А и да има, това осезателна разлика с/без доза протеин не вярвам, че може да има за толкова кратко време.
Най-хубаво не си мери ръката всеки ден, ами веднъж на седмица и тогава си прави изводите...
Определено си внушаваш.Това, което пишеш просто не може и не е вярно.Половин см можеш да сбъркаш сами като пристегнеш малко или поотпуснеш метъра и т.н.. Иначе си яж яйца и гледай огледалото и не се занимавай с глупости (метъра,де)!
Имаш извесно напомпване породено от въглехидратите в яицата те те държат и до извесна степен напомпан (е когато си и тренираш де) такаче споко :wink: е сега да не вземеш да ядеш по 100 яица на ден 8)
Че колко въглехидрати има в яйцата, че да те напомпат за ден? Пълни абсурди :idea:
17.06.06
23:09
Не тя попринцип си ми е 34,5 ,ама примерно ако не си добавиш нужния протеин няма ли някакъв спад?
Абе колкото и да има все пак и след тренировка като вкараш допалнително въглехидрати се напомпваш допалнително.Ти от какво мислиш че култористите и изобщо билдерите издзглеждат големи от въглехидратите в кръвта разбира се :lol:
аз с 30 белтъка от яйца на ден не качвам 0,1см, ти с “няколко” яйца 0,5, чернобил какво ли не прави :(
13.04.07
17:56
аз с 30 белтъка от яйца на ден не качвам 0,1см, ти с “няколко” яйца 0,5, чернобил какво ли не прави :(
Кво правиш ти бе, бате :-) Вие птицеферма ли имате в двора :lol:
13.04.07
17:58
Не отваряйте теми които вече не са актуални.