Хранителен РЕЖИм

08.06.06
21:31

Значи на 16 год съм 176 см 60 кг  тренирах футбол допреди 1 година и всичко си ми беше ок , но си счупих крака и след тва  6 месеца г/д се възстановявах  а кг немога да ги вдигна сега та ако може да ми препоръчате някакъв хранителен режим и какви протеини и т.н. да си купя  ...
ПС: прочетох доста теми , но все пак режима ще бъде за мен така че..
разбрах за Ориз , картофи месо и т.н.
Мерси на отзовалите се..
Ако трябва нещо друго питайте ще отг..

абе аз сам тъп вдигач, и не можах да разбера искаш да си качиш килограмите, или да качиш силата... или да сваляш ?!

09.06.06
14:58

[quote author=“bgtrener”]абе аз сам тъп вдигач, и не можах да разбера искаш да си качиш килограмите, или да качиш силата... или да сваляш ?!

ам... искал да вдигна първо килцата и след време на маса да ги правя...

IN

16.06.06
17:05

niama smisal da ka4vash maznini 6toto posle she gi stopi6 i ni6to nqma da izlezne ot tiah prosto nabliagai na beltu4inite

Петко К - пиши на кирилица!

17.06.06
22:29

Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
Аз съм 20-тина години по възрастен от Beefholee. 176 см. и от 17 години си стоя на 65 кг., независимо какво и кога ям и пия  :twisted: (Много ми е право червото). Със спорт или каквато и да било активна физическа дейност не съм се занимавал от както бях в казармата през 1990-та. Та да се върна на темата - как аджеба да кача килограми ?!?! По 6 пъти на ден ям е абсурд - трябва и да се работи освен да се яде. За добавките и разните други химии разбрах, че за начинаещи не се препоръчват. Соя, мюсли, кисели млека и разни кълнове не са ми по вкуса. От ракията и бирата да се откажа ли?
Направих един сравнителен анализ на храните и се оказа, че за моя случай (а може би и за Beefholee) е най добре да зобя сандвичи от бял хляб с луканка и кашкавал от краве мляко  :roll: ако искам да кача някое килце. Греша ли ?!  :evil:

JI

17.06.06
22:39

[quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
Аз съм 20-тина години по възрастен от Beefholee. 176 см. и от 17 години си стоя на 65 кг., независимо какво и кога ям и пия  :twisted: (Много ми е право червото). Със спорт или каквато и да било активна физическа дейност не съм се занимавал от както бях в казармата през 1990-та. Та да се върна на темата - как аджеба да кача килограми ?!?! По 6 пъти на ден ям е абсурд - трябва и да се работи освен да се яде. За добавките и разните други химии разбрах, че за начинаещи не се препоръчват. Соя, мюсли, кисели млека и разни кълнове не са ми по вкуса. От ракията и бирата да се откажа ли?
Направих един сравнителен анализ на храните и се оказа, че за моя случай (а може би и за Beefholee) е най добре да зобя сандвичи от бял хляб с луканка и кашкавал от краве мляко  :roll: ако искам да кача някое килце. Греша ли ?!  :evil:

кат ти гледам навиците и мненията най добре се откажи от спорта и продължавай с биричката и ракийката ...
такива хора като тебе са ми адски забавни.

18.06.06
08:34

[quote author=“JiVk0”][quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!

кат ти гледам навиците и мненията най добре се откажи от спорта и продължавай с биричката и ракийката ...

Спорта още се чудя да го започвам ли. Забравих да кажа, че и пуша на всичкото отгоре  :oops: За биричката и ракийката не е толкова страшно положението.

18.06.06
17:11

[quote author=“shemeta”][quote author=“JiVk0”][quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!

Спорта още се чудя да го започвам ли. Забравих да кажа, че и пуша на всичкото отгоре  :oops: За биричката и ракийката не е толкова страшно положението.

Ти си цял пенсионер бе  хахаахах  :lol:  :lol:  :D   :D   :P

18.06.06
21:08

@shemeta да се беше сетил преди 20г. за спорт :D сега си гледай кефа и тва е :wink:

HA

19.06.06
08:10

нямам думи  :shock:  :shock:  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1