08.06.06
21:31
Значи на 16 год съм 176 см 60 кг тренирах футбол допреди 1 година и всичко си ми беше ок , но си счупих крака и след тва 6 месеца г/д се възстановявах а кг немога да ги вдигна сега та ако може да ми препоръчате някакъв хранителен режим и какви протеини и т.н. да си купя ...
ПС: прочетох доста теми , но все пак режима ще бъде за мен така че..
разбрах за Ориз , картофи месо и т.н.
Мерси на отзовалите се..
Ако трябва нещо друго питайте ще отг..
09.06.06
12:06
абе аз сам тъп вдигач, и не можах да разбера искаш да си качиш килограмите, или да качиш силата... или да сваляш ?!
[quote author=“bgtrener”]абе аз сам тъп вдигач, и не можах да разбера искаш да си качиш килограмите, или да качиш силата... или да сваляш ?!
ам... искал да вдигна първо килцата и след време на маса да ги правя...
16.06.06
17:05
niama smisal da ka4vash maznini 6toto posle she gi stopi6 i ni6to nqma da izlezne ot tiah prosto nabliagai na beltu4inite
Петко К - пиши на кирилица!
Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
Аз съм 20-тина години по възрастен от Beefholee. 176 см. и от 17 години си стоя на 65 кг., независимо какво и кога ям и пия :twisted: (Много ми е право червото). Със спорт или каквато и да било активна физическа дейност не съм се занимавал от както бях в казармата през 1990-та. Та да се върна на темата - как аджеба да кача килограми ?!?! По 6 пъти на ден ям е абсурд - трябва и да се работи освен да се яде. За добавките и разните други химии разбрах, че за начинаещи не се препоръчват. Соя, мюсли, кисели млека и разни кълнове не са ми по вкуса. От ракията и бирата да се откажа ли?
Направих един сравнителен анализ на храните и се оказа, че за моя случай (а може би и за Beefholee) е най добре да зобя сандвичи от бял хляб с луканка и кашкавал от краве мляко :roll: ако искам да кача някое килце. Греша ли ?! :evil:
17.06.06
22:39
[quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
Аз съм 20-тина години по възрастен от Beefholee. 176 см. и от 17 години си стоя на 65 кг., независимо какво и кога ям и пия :twisted: (Много ми е право червото). Със спорт или каквато и да било активна физическа дейност не съм се занимавал от както бях в казармата през 1990-та. Та да се върна на темата - как аджеба да кача килограми ?!?! По 6 пъти на ден ям е абсурд - трябва и да се работи освен да се яде. За добавките и разните други химии разбрах, че за начинаещи не се препоръчват. Соя, мюсли, кисели млека и разни кълнове не са ми по вкуса. От ракията и бирата да се откажа ли?
Направих един сравнителен анализ на храните и се оказа, че за моя случай (а може би и за Beefholee) е най добре да зобя сандвичи от бял хляб с луканка и кашкавал от краве мляко :roll: ако искам да кача някое килце. Греша ли ?! :evil:
кат ти гледам навиците и мненията най добре се откажи от спорта и продължавай с биричката и ракийката ...
такива хора като тебе са ми адски забавни.
[quote author=“JiVk0”][quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
кат ти гледам навиците и мненията най добре се откажи от спорта и продължавай с биричката и ракийката ...
Спорта още се чудя да го започвам ли. Забравих да кажа, че и пуша на всичкото отгоре :oops: За биричката и ракийката не е толкова страшно положението.
18.06.06
17:11
[quote author=“shemeta”][quote author=“JiVk0”][quote author=“shemeta”]Трябва ли да се спазва изобщо някакъв режим ?!
Спорта още се чудя да го започвам ли. Забравих да кажа, че и пуша на всичкото отгоре :oops: За биричката и ракийката не е толкова страшно положението.
Ти си цял пенсионер бе хахаахах :lol: :lol: :D :D :P
@shemeta да се беше сетил преди 20г. за спорт :D сега си гледай кефа и тва е :wink:
19.06.06
08:10
нямам думи :shock: :shock: :shock: