18.06.06
21:32
Имам строго индивидуален проблем.Правя си кардиото сутрин на гладно и 45 мин преди него приемам ефедрин + 1 голямо кафе + 1 аспирин , и като почна да бягам нз можеби от това че е на гладно почва да ме боли ужасно много корема , а когато тичам и съм приел само кафе и ефедрин не ме боли . Може ли да ми дадете някакъв отговор ?
елементарно уотсън - аспирина на гладно дразни стомаха и ако ти е по-чувствителен, може да те заболи
18.06.06
22:35
Аспирина спри :wink:
19.06.06
07:57
хаахах, по-скоро спри ефедрина, ти не си нормален да взимаш всяка сутрин по 1, или дори 1/2
Как не са я локнали темата не знам, но вместо аспирин си вземи Йохимбин - ECY :wink:
21.06.06
23:50
Проблема със сигурност е в аспирина. Аз докато го взимах имах същия проблем , докато един ден баба ми ( не знаеше за какво ще го ползвам) ми каза да не взимам от тоя аспирин ( не мога да ти кажа какъв точно беше помня,че беше 40стотинки блистера), а да си взема “американски” аспирин, който беше по-малак и в бутилчица,пак на хапчета. След това корема спря да ме боли. А кафето не можех да го пия без захар, затова ползвах pepsi light и ефекта пак си беше добър.
20.07.06
23:07
Българския аспирин скапва стомаха!Защо не пробваш с Upsarin-а на Bayer?