Ефедрин+аспирин

18.06.06
21:32

Имам строго индивидуален проблем.Правя си кардиото сутрин на гладно и 45 мин преди него приемам ефедрин + 1 голямо кафе + 1 аспирин , и като почна да бягам нз можеби от това че е на гладно почва да ме боли ужасно много корема , а когато тичам и съм приел само кафе и ефедрин не ме боли . Може ли да ми дадете някакъв отговор ?

18.06.06
21:49

елементарно уотсън - аспирина на гладно дразни стомаха и ако ти е по-чувствителен, може да те заболи

Аспирина спри  :wink:

NE

19.06.06
07:57

хаахах, по-скоро спри ефедрина, ти не си нормален да взимаш всяка сутрин по 1, или дори 1/2

19.06.06
09:04

Спираи аспирина  :roll:  Кфо му е на ефедрина  :?:  :twisted:  :twisted:

19.06.06
21:35

Как не са я локнали темата не знам, но вместо аспирин си вземи Йохимбин - ECY :wink:

21.06.06
23:50

Проблема със сигурност е в аспирина. Аз докато го взимах имах същия проблем , докато един ден баба ми ( не знаеше за какво ще го ползвам) ми каза да не взимам от тоя аспирин ( не мога да ти кажа какъв точно беше помня,че беше 40стотинки блистера), а да си взема “американски” аспирин, който беше по-малак и в бутилчица,пак на хапчета. След това корема спря да ме боли.  А кафето не можех да го пия без захар, затова ползвах  pepsi light и ефекта пак си беше добър.

HS

20.07.06
23:07

Българския аспирин скапва стомаха!Защо не пробваш с Upsarin-а на Bayer?

02.08.06
14:46

и каква е разликата освен името на продукта ?
Активната съставка е една и съща в двата продукта
просто спри аспирина, защото приет на гладно може да ти докара някой анемия или язва, а това не е на добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1