Възможно ли е да "напълнявам" в лицето ??

18.06.06
20:17

Смисъл някво ми се издува лицето и не ми харесва на какво се дължи това според вас??

ST

18.06.06
20:23

Да,гадно е.И на мен ми се струва че имам повече мазнини в лицето.Искам да е малко по изпито, но.... :roll:  И мен ме интересува този вьпрос.Ако някой знае нещо да каже :!:  :)

18.06.06
21:18

Обикновенно когато напълняваш, напълняваш и в лицето - “правиш бузи”! :lol:

Както и когато отслабваш, отслабваш и в лицето - ставаш по-скулест...

Иначе може да е на хормонална основа, особенно ако е осезаемо подпухване или на алергична реакция. При съмнения за нещо такова върви на лекар!

18.06.06
22:27

[quote author=“boxko”]Смисъл някво ми се издува лицето и не ми харесва на какво се дължи това според вас??

най-добре се консултирай с лекар че може да е нещо с хормоните както каза николабул...а между другото на аватара ти ли си,щото релефа е мноо добър :!: даи повече инфо на колко си откога блъскаш,пропорции и т.н :?:  :?:  :?:

18.06.06
23:37

небойте се! нищо хормобнално не е! нормално е когато напълнява човек да качва и на бузу.. неможе да си 40 кила и да си бузест, както и неможе да си 100кг и да си изсъхнал в лицето като чирус :)

19.06.06
10:21

[quote author=“korpusito”][quote author=“boxko”]Смисъл някво ми се издува лицето и не ми харесва на какво се дължи това според вас??

най-добре се консултирай с лекар че може да е нещо с хормоните както каза николабул...а между другото на аватара ти ли си,щото релефа е мноо добър :!: даи повече инфо на колко си откога блъскаш,пропорции и т.н :?:  :?:  :?:

Да аз съм но преди няколко месеца, сега съм качил ММ и около нея мисля около 1-2 килограма мазнини и мисля че от там идва проблема маи ще трябва да свалям как мислите ??

водата бе хора. човека каза ,че кача маса. въглехидратки- задържат вода. а ако е зобнал нещичко... нали се сещате за водата!

19.06.06
13:14

не съм взимам само протеин

[quote author=“boxko”]не съм взимам само протеин

а какво си взимал?

19.06.06
22:55

До сега само проитеин зимата направих цикъл с креатин и това е

19.06.06
23:11

Лицето се променя също като качваш и сваляш. Нормално е. Ако искаш да ти покажа мои снимки, където разликата ми е 10 - 15 кила, да се убедиш ;)

[quote author=“boxko”]До сега само проитеин зимата направих цикъл с креатин и това е

:)
и креатина си задържа вода...

20.06.06
16:48

[quote author=“bgtrener”][quote author=“boxko”]До сега само проитеин зимата направих цикъл с креатин и това е

:)
и креатина си задържа вода...

е да ама от зимата е минало доста време

20.06.06
18:12

Може просто човека да си е по-бузест по рождение, не го плашете. А м/у другото майка ми за 6 месеца свали 10кг и сега като погледнем снимки от преди да ги свали е имала много по-големи бузи. Но понякога просто си зависи от формата на лицето и гена. Аз винаги съм имала бузи понеже лицето ми е кръгло (не съм дебела така че не е от това), но е вярно и че ако качваш и лицето се “поналива” (съдя по майка ми). Това е моето мнение, надявам се не съм подвела никого.

AN

20.06.06
19:37

на мен първо лицето ми се променя като кача или сваля даже 2-3 кила само. Естествено, аз не забелязвам, но хората ми казват, значи прави впечатление.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1