Евтин протеин=Лошо качество?

TW

16.06.06
12:17

Начи аз пия протеин 12 лева килото но има и по евтини кьм 8 лева
Шефа на фитнеса дет хода ми вика че пия протеини от над 100 лева килото.Мамка му ква е разликата между тоя протеин дет го пия аз и другия дет е 10 пати по скьп  :roll:

16.06.06
13:12

Каква е разликата м/у Лада и Мерцедес,нали и двете са коли.Каква е разликата м/у Булдозер и Адидас,ами разликата м/у ....... .Винаги има разлика в качеството,а то е от значение. :wink:

16.06.06
13:19

[quote author=“twista”]Начи аз пия протеин 12 лева килото но има и по евтини кьм 8 лева
Шефа на фитнеса дет хода ми вика че пия протеини от над 100 лева килото.Мамка му ква е разликата между тоя протеин дет го пия аз и другия дет е 10 пати по скьп  :roll:

Ами сигур е десет пъти по-добър...поне.  :wink:

TW

16.06.06
13:22

[quote author=“Body_Builder”]Каква е разликата м/у Лада и Мерцедес,нали и двете са коли.Каква е разликата м/у Булдозер и Адидас,ами разликата м/у ....... .Винаги има разлика в качеството,а то е от значение. :wink:

Знам че качеството е от значение ама кат гледам секи вика че евтините протеини са боклуци което не е баш така

16.06.06
13:26

За осем-десет лева килото, просто забрави да си вземеш нещо дори що-годе добро, а да го наричаш “протеин”, си е чист комплимент за подобна субстанция. Сори, че те разочаровам.. 8)

TW

16.06.06
13:34

Спокойно мога да давам и по 20 кинта килцето 8)

16.06.06
13:44

Пич маи ти продават сухо мляко  :shock:

16.06.06
14:14

Сигурно има някви мизерни 20%...
Нишисте ...

16.06.06
23:23

нишесте+соево брашно+3-4 пакетчета ванилия+захар на вкус = протеин за 8лв, 10лв, 20лв /килото

AL

17.06.06
10:55

на секи му се иска да има качествен ефтин протеин ама няма ..

TW

17.06.06
10:56

Добре момчета кажете тогава некав протеин които да си взема в рамките на 3040 лева. Наште вьобще не ме спонсорират относно хранителни добавки

17.06.06
12:01

[quote author=“twista”]Добре момчета кажете тогава некав протеин които да си взема в рамките на 3040 лева. Наште вьобще не ме спонсорират относно хранителни добавки

Защо не си вземеш 7-8 кг пилешки гърди, по-добрия вариант е.
От гетото на кой град си?

TW

17.06.06
12:08

[quote author=“Neo”][quote author=“twista”]Добре момчета кажете тогава некав протеин които да си взема в рамките на 3040 лева. Наште вьобще не ме спонсорират относно хранителни добавки

Аз вече година и половина си ям качествена храна но никога не сьм взимал добавки за тва питам да ми кажете некав протеин дали има за 40 кинта

Пазарджик

17.06.06
12:25

Намери магазин където продават Biotech-това ще да е твоята марка протеин. :wink:

17.06.06
13:33

[quote author=“Body_Builder”]Намери магазин където продават Biotech-това ще да е твоята марка протеин. :wink:

даммм, има много добри протеинчета на тази марка за по 23 лв

17.06.06
14:11

[quote author=“twista”][quote author=“Neo”][quote author=“twista”]Добре момчета кажете тогава некав протеин които да си взема в рамките на 3040 лева. Наште вьобще не ме спонсорират относно хранителни добавки

Аз вече година и половина си ям качествена храна но никога не сьм взимал добавки за тва питам да ми кажете некав протеин дали има за 40 кинта

Пазарджик

начи съгражданино ако искаш биотеч има там на запад в магазина,но идеята с 7-8 кг пилешко не е лоша и е по - ефективна а да те питам нещо така офф: ти каде тренираш и кой ти е казал там за 100 лв протеини и т.н.?

TW

17.06.06
20:19

Сетих се за тоя магазин май е на една главна на запад.Утре ще намина

Има една фитнес зала до езиковата гимназия  казва се Ivan собственика на тая зала ми каза че пиел протеини за 100 кинта

П.С По добре да не се срещаме лично  :D
Виж подписа ми  :)

17.06.06
22:41

има и магазин зад театъра на крастовиштето - в него има по-голям избор, а за протеина  Musashi SHIH HO 1kg 43лв / CYTOGEN Whey pro 1kg/44лв

19.06.06
16:27

aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

SP

19.06.06
16:46

[quote author=“Don_Korleone”]aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

ХЕ ми то 40лв килото има доста бори протеини и суроватки, та даже и млечно-яйчни. :shock:

19.06.06
17:49

[quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

ХЕ ми то 40лв килото има доста бори протеини и суроватки, та даже и млечно-яйчни. :shock:

не съм казал че няма,аз казвам че това което аз предлагам не е протейн няма никакъв вкус и е напълно истинско.Произвежда се от над 300 яйица за 1 кг а ти сметни 300 яйца за колко пари ще ти излезне да си ги вземеш и да си ги ядеш всеки път и тогава ми кажи за каква цена искаш да ти го предложа?!!?  :roll:

TW

19.06.06
18:30

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

не съм казал че няма,аз казвам че това което аз предлагам не е протейн няма никакъв вкус и е напълно истинско.Произвежда се от над 300 яйица за 1 кг а ти сметни 300 яйца за колко пари ще ти излезне да си ги вземеш и да си ги ядеш всеки път и тогава ми кажи за каква цена искаш да ти го предложа?!!?  :roll:

А сигурен ли си че Качеството на тва дет го предлагаш е добро

SP

19.06.06
18:40

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

300 яйца са 30лв. А иначе се чудя защо ти е яйчен прах за 40лв. акто за тези пари си взимам същото количество млечно-яйчен протеин с то-висок процент от 80!?

19.06.06
22:38

[quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”][quote author=“Sportex”][quote author=“Don_Korleone”]aз след няколко седмици сиг ще почна да продавам един прах дето не е точно протеин а е изцяло яйчен и мисля че е по-добре от протеин обикновен защото съдържанието е със СИГУРНОСТ над 80 % и СЪС СИГУРНОСТ е от яйчен белтък (говоря за прах с макслимално съдържание на белтък повече няма ) и мисля да е на нормални цени 35-40 лв килото

300 яйца са 30лв. А иначе се чудя защо ти е яйчен прах за 40лв. акто за тези пари си взимам същото количество млечно-яйчен протеин с то-висок процент от 80!?

Правилно отгоре на всичкото съм пробвал нещо такова имаше го по складовете май го използват нещо за производство, нз точно за какво, тоя прах си скъсах панталоните от пъррррррр....  направо беше ужасно покрай мен имаше рояк мухи

20.06.06
00:21

ха ми там от където си го взимам аз този прах ми казаха (моите авери които 2000000000000000000 % не ме лъжат ) че те именно снабдяват фирмите с такъв прах и трудно ще си вземеш такъв “прах” с по - голямо съдържание при положение че това за което ти говоря не съществува повече шроцентно съдържание на белтък и говоря абсолятно сигурно !

20.06.06
09:46

[quote author=“Don_Korleone”]ха ми там от където си го взимам аз този прах ми казаха (моите авери които 2000000000000000000 % не ме лъжат ) че те именно снабдяват фирмите с такъв прах и трудно ще си вземеш такъв “прах” с по - голямо съдържание при положение че това за което ти говоря не съществува повече шроцентно съдържание на белтък и говоря абсолятно сигурно !

Ако беше сложил още една нула можеше и да ти повярвам , но така :roll: .

20.06.06
12:24

[quote author=“Sportex”]

Същия въпрос веднага и на мен ми идва наум. Още повече, че едното е храна, другото прах без вкус и 100% ясен произход.

20.06.06
20:23

аве хора аз ви казвам че за произхода е със всякакви гаранции за процентно съдържание.А като ми говорите за млечно яйчен за такава цена - ми то ако сикате и аз мога да купа положин кило сухо мляко половин кило от този прах и да ви го давам за по 20 кг и да сте доволни че е евтино аз ви казвам че е напълно сигорно в-во с съдържание над 80 % мисля че е 86% но като дойде продуктът с изследването ще кажа със сигурност в момента пия от него наистина почти няма вкус,но поне ми осигорява белтъци

TW

20.06.06
21:18

[quote author=“Don_Korleone”]аве хора аз ви казвам че за произхода е със всякакви гаранции за процентно съдържание.А като ми говорите за млечно яйчен за такава цена - ми то ако сикате и аз мога да купа положин кило сухо мляко половин кило от този прах и да ви го давам за по 20 кг и да сте доволни че е евтино аз ви казвам че е напълно сигорно в-во с съдържание над 80 % мисля че е 86% но като дойде продуктът с изследването ще кажа със сигурност в момента пия от него наистина почти няма вкус,но поне ми осигорява белтъци

Мога да ти купя едно кило за 35 кинта

20.06.06
22:33

аз не оспорвам че е 80% само ти казвам че ако е тва дето си го взимах аз от складовете е бая гадничко и яко се пръцка а за тия пари или малко отгоре може да се купи съвсем читав протеин без странични ефекти :-)

TW

21.06.06
22:14

[quote author=“hawk”]аз не оспорвам че е 80% само ти казвам че ако е тва дето си го взимах аз от складовете е бая гадничко и яко се пръцка а за тия пари или малко отгоре може да се купи съвсем читав протеин без странични ефекти :-)

Я кажи некав добьр протеин тогава за тея пари че се чудя кво да си взема

22.06.06
01:35

Не е непременно да е с лошо качество,но въпреки това според мене е за предпочитане да пестите,но да земете нещо американско.

22.06.06
16:57

[quote author=“twista”][quote author=“Don_Korleone”]аве хора аз ви казвам че за произхода е със всякакви гаранции за процентно съдържание.А като ми говорите за млечно яйчен за такава цена - ми то ако сикате и аз мога да купа положин кило сухо мляко половин кило от този прах и да ви го давам за по 20 кг и да сте доволни че е евтино аз ви казвам че е напълно сигорно в-во с съдържание над 80 % мисля че е 86% но като дойде продуктът с изследването ще кажа със сигурност в момента пия от него наистина почти няма вкус,но поне ми осигорява белтъци

добре като получа продукта ще ти пиша едно лс

TW

22.06.06
19:13

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“twista”][quote author=“Don_Korleone”]аве хора аз ви казвам че за произхода е със всякакви гаранции за процентно съдържание.А като ми говорите за млечно яйчен за такава цена - ми то ако сикате и аз мога да купа положин кило сухо мляко половин кило от този прах и да ви го давам за по 20 кг и да сте доволни че е евтино аз ви казвам че е напълно сигорно в-во с съдържание над 80 % мисля че е 86% но като дойде продуктът с изследването ще кажа със сигурност в момента пия от него наистина почти няма вкус,но поне ми осигорява белтъци

добре като получа продукта ще ти пиша едно лс

OK

23.06.06
00:29

[quote author=“twista”][quote author=“hawk”]аз не оспорвам че е 80% само ти казвам че ако е тва дето си го взимах аз от складовете е бая гадничко и яко се пръцка а за тия пари или малко отгоре може да се купи съвсем читав протеин без странични ефекти :-)

Я кажи некав добьр протеин тогава за тея пари че се чудя кво да си взема

Ами Shih Ho на Musashi 43лв /кг , Whey на Cytogen - 44лв/кг , 100% Whey P&B Labs 17.90 /0.5kg,  100% Whey - Scitec не му занм цената ное там някъде 40-50лв

22.10.09
15:35

Здравейте!
Много работи изчетох в тази тема.. относно това което предлага “Don_Korleone”, това “в-во” приятелю е яйчен белтък на прах и се използва в хранително-вкусовата промишленост. Някои беше споменал, че много пърдял от него.. еми това да ви кажа си е напълно нормално като се има на предвид, че това си е зайце от където и да го гледаш (като изключим това, че е без жълтък). А и относно цифрите които писа “Don_Korleone”  1кг яйчен бетлък на прах е еквивалентен на 275бр. яйца :) фактически с 25бр. по малко от това което ти написа.. но да не издребняваме :). Относно протеините  - аз лично съм на REFLEX взех си едно чувалче от 4.40кг за “скромната” сума от 180лв :) и да ви кажа .. за сега сякаш съм доволен.. остава ми още около 1кг :) ... ааа.. щях да пропусна.. и от него се пърди :D

22.10.09
16:46

казано от Зайцев на 22.10.09, 15:35:

Здравейте!
Много работи изчетох в тази тема.. относно това което предлага “Don_Korleone”, това “в-во” приятелю е яйчен белтък на прах и се използва в хранително-вкусовата промишленост. Някои беше споменал, че много пърдял от него.. еми това да ви кажа си е напълно нормално като се има на предвид, че това си е зайце от където и да го гледаш (като изключим това, че е без жълтък). А и относно цифрите които писа “Don_Korleone”  1кг яйчен бетлък на прах е еквивалентен на 275бр. яйца :) фактически с 25бр. по малко от това което ти написа.. но да не издребняваме :). Относно протеините  - аз лично съм на REFLEX взех си едно чувалче от 4.40кг за “скромната” сума от 180лв :) и да ви кажа .. за сега сякаш съм доволен.. остава ми още около 1кг :) ... ааа.. щях да пропусна.. и от него се пърди :D

Нали се сещаш, че тая тема е от преди 3 години

23.10.09
09:32

Опа.. не бях обърнал внимание.. :) извинете :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1