Къде човек може да си премери масата?

19.06.06
19:31

Къде човек може да си премери теглото/масата ?Ама точно! Питам щото ми писна все на фалшивите кантарчета на някои дядовци по улиците да проверявам  :evil:  Отивам в един подлез, там се меря, отивам в друг-там пък +5кг и са кво?незнам колко тежа  :evil:

LU

19.06.06
19:36

[quote author=“Nazgul”]Къде човек може да си премери теглото/масата ?Ама точно! Питам щото ми писна все на фалшивите кантарчета на някои дядовци по улиците да проверявам  :evil:  Отивам в един подлез, там се меря, отивам в друг-там пък +5кг и са кво?незнам колко тежа  :evil:

Първо въобще не си мериш масата,а самото тегло!2-ро няма значние колко тежиш,а как изглеждаш!3-то Купи си кантар или се мери на еднои също място (например във фитнесс-а) наи лесно е като имаш 1 кантар да видиш какъв ти е прогреса (то и за тва се мериш де)!
Иначе може кантара та показва и 90 кг и да си хърбав!

19.06.06
19:45

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Nazgul”]Къде човек може да си премери теглото/масата ?Ама точно! Питам щото ми писна все на фалшивите кантарчета на някои дядовци по улиците да проверявам  :evil:  Отивам в един подлез, там се меря, отивам в друг-там пък +5кг и са кво?незнам колко тежа  :evil:

Първо въобще не си мериш масата,а самото тегло!2-ро няма значние колко тежиш,а как изглеждаш!3-то Купи си кантар или се мери на еднои също място (например във фитнесс-а) наи лесно е като имаш 1 кантар да видиш какъв ти е прогреса (то и за тва се мериш де)!

Еми момчето щом търси каде да се мери значи във фитнеса няма кантар !

19.06.06
20:06

Купи си марков кантар и ще те мери точно.

19.06.06
20:26

[quote author=“LuckyTeam”]Първо въобще не си мериш масата,а самото тегло!2-ро няма значние колко тежиш,а как изглеждаш!3-то Купи си кантар или се мери на еднои също място (например във фитнесс-а) наи лесно е като имаш 1 кантар да видиш какъв ти е прогреса (то и за тва се мериш де)!

Може да иска да си премери телесната маса , не се ли замисли ?

DI

19.06.06
20:33

а бе многознайковци масате се измерва в килограми (kg) а теглото или “силата на тежестта” както всяка друга сила се измерва в нютони (N). Пич а на тебе ще ти кажа мери се на едно и също место за да си следиш прогреса няма значение колко точно тежиш. Освен това си мери и обиколките на ръката, талията, гръдната обиколка и тн. не всичко е килограми.

19.06.06
20:39

Нещо се бъркаш теглото си е тегло силата на тежестта си е сила на тежестта. На човека го интересува колко тежи, а не с колко Нютона го притегля земята. Nazgul , все пак ако се интересуваш - 9,8 Нютона за килограм.

19.06.06
21:59

[quote author=“dickhead”]а бе многознайковци масате се измерва в килограми (kg) а теглото или “силата на тежестта” както всяка друга сила се измерва в нютони (N). Пич а на тебе ще ти кажа мери се на едно и също место за да си следиш прогреса няма значение колко точно тежиш. Освен това си мери и обиколките на ръката, талията, гръдната обиколка и тн. не всичко е килограми.

Много компетентно се изрази  :lol:  :lol:  :lol:

19.06.06
22:27

Купи си един кантар и си се мери само на него.

DI

19.06.06
22:27

тва иронично ли го казваш?

19.06.06
22:29

[quote author=“expl0der”]Купи си марков кантар и ще те мери точно.

абе двама познати имат “маркови” кантари и двата различно мерят, а на мен ми трябва точно колко тежа (само не ме питайте за кво ми е) ...може би в някоя болница имат  :?

DI

19.06.06
22:53

приятелю ти не си торба с картофи за да се кайе колко точно тежиш. Ти си жив организъм, ядеш, сереш и така нататък. Теглото ти не е постоянно.

19.06.06
23:32

Така е, аз сутрин съм 78, вечер 80,5

20.06.06
00:29

ОФтопик

теглото си е тегло силата на тежестта си е сила на тежестта

силата на тежеста G е теглото на тялото и е равна на m.g където масата (количествена мярка на инерцията) е константа а г зависи от небесното тяло ( Земята, Луната и др.)

20.06.06
00:29

[quote author=“dickhead”]приятелю ти не си торба с картофи за да се кайе колко точно тежиш. Ти си жив организъм, ядеш, сереш и така нататък. Теглото ти не е постоянно.

за това се мери сутрин на гладно :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1