17.06.06
18:59
Замислих се, какво взимат тия жени, че до такава степен преборват природата :?:
[quote author=“FRANKO1”]тестостерон във всичките му видове и то по много
И какво, цемят да станат като мъже на хормонално ниво и после тренират като нас ли? :lol:
без тестостерон не може да се качва ММ и понеже в женския организъм е много ниско ниво се набавя с инжекции.тренировката е като всяка тренировка.
[quote author=“FRANKO1”]без тестостерон не може да се качва ММ и понеже в женския организъм е много ниско ниво се набавя с инжекции.тренировката е като всяка тренировка.
То хубаво, но при едно такова увеличение се получава такъв нечовешки дизбаланс, че тия жени вече не са жени. Нямам в предвид това как изглеждат, ами че им са промененят биологичните функции... :?:
Ако някой е наясно как стоят нещата, ще е любопитно да просветли.
Всички сме се натрисали на снимки на култористки с мерки/пропорции/ по-добри от тези на голямата част от мъжете трениращи непрофесионално. Но е интересно как това се отрязява в биологичен план.
[quote author=“tpd”][quote author=“FRANKO1”]без тестостерон не може да се качва ММ и понеже в женския организъм е много ниско ниво се набавя с инжекции.тренировката е като всяка тренировка.
То хубаво, но при едно такова увеличение се получава такъв нечовешки дизбаланс, че тия жени вече не са жени. Нямам в предвид това как изглеждат, ами че им са промененят биологичните функции... :?:
Ако някой е наясно как стоят нещата, ще е любопитно да просветли.
Всички сме се натрисали на снимки на култористки с мерки/пропорции/ по-добри от тези на голямата част от мъжете трениращи непрофесионално. Но е интересно как това се отрязява в биологичен план.
Тестостерона не е нещо непознато за женското тяло, тъй като то също го произвежда, макар и в малки количества. Затова и реакцията на тялото не би следвало да е “свръхестествена” или непредсказуема при многократното увеличаване на концетрацията на тестостерон. Проявяват се вторичните полови белези като при мъжете, а промяна в биологичните функции не може да има, тъй като те се определят в зародиш от X, Y хромозомите.
18.06.06
13:17
Чудя се защо обсъждате стероиди :roll:
Не обсъждаме стероиди, а биология :lol:
18.06.06
13:30
Не обсъждаме стероиди, а биология :lol:
Аха, ясно
18.06.06
13:57
Те тия са си объркали пола направо.
ефекта при жените е ..... когато за първи път чух гласа на културистка ми идваше да хукна в няколко посоки едновременно.
[quote author=“FRANKO1”]ефекта при жените е ..... когато за първи път чух гласа на културистка ми идваше да хукна в няколко посоки едновременно.
хаххаха :lol:
Хора, идеята ми не беше да обсъждаме какво ви е впечатлението от визияна на жените култористки.
Не мисля, че
Проявяват се вторичните полови белези като при мъжете, а промяна в биологичните функции не може да има, тъй като те се определят в зародиш от X, Y хромозомите.
Е те хубаво са се определини... както и при мъжете, но в следствие на употреба на определена нимия някой имат проблеми с потентност и т.н.
Аз например не виждам как такива извратени нива на тестостерон в организма/а и не само на този хормон/ няма да доведе до невъзможност да зачене една жена примерно.
/Некомпетентно говоря, знам, така че ако някой има по-ко;петентно мнение по въпроса да го каже. /
На мен ми е интересно тези жени дали имат месечн цикъл. Ако имат 100% е нередовен. Нещо майтапско: С тоя тестостерон , който е във високи нива за женското тяло представям си по колко пъти се бръснат на седмица. Ще са секси ако си пуснат едни бакембарди :lol:
[quote author=“tpd”] Е те хубаво са се определини... както и при мъжете, но в следствие на употреба на определена нимия някой имат проблеми с потентност и т.н.
Аз например не виждам как такива извратени нива на тестостерон в организма/а и не само на този хормон/ няма да доведе до невъзможност да зачене една жена примерно.
/Некомпетентно говоря, знам, така че ако някой има по-ко;петентно мнение по въпроса да го каже. /
не знам дали заради бъзикането с хормоните могат или не могат да заченат, но обикновенно за зачеване трябват двама, а аз не познавам някой, който би си легнал с профи билдърка.аз не мога да изпия толкова, че да го направя. :lol:
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“tpd”] Е те хубаво са се определини... както и при мъжете, но в следствие на употреба на определена нимия някой имат проблеми с потентност и т.н.
не знам дали заради бъзикането с хормоните могат или не могат да заченат, но обикновенно за зачеване трябват двама, а аз не познавам някой, който би си легнал с профи билдърка.аз не мога да изпия толкова, че да го направя. :lol:
Флекс :wink:
Като е станало въпрос за жени-мутантки един съвет...
Ако приятелка ви бие на тенис - сменете спорта...
ако ви бие на бокс - сменете приятелката!
Така, че умната :wink:
Проблемите на жените, които ползват стероиди не виждам вас какво ви интересуват :shock: ! Вие така и така си нямате и представа от биология и химия, поне недейте да гадаете!
02.07.06
14:32
аз пък съм гледал доста клипове с жени билдерки и доста снимки ! е вярно 80% са от стероиди . ама не можеш да ме убедиш че moorea wolfe или mellissa detwiller са се боли яко /освен някой да ги е бол тях по дупетата/ . обикновено жени , които се боцкат с мъжки хормони имат доооста големи кл**ор*ета . има доста naked снимки из нета погледай малко и си направи изводите !
Това за кли****те е направо ужасно.В един момент приличат на малки п**ки. :lol:
03.07.06
01:31
мда нещо подобно - не знам мега отвратно е !