изкам да кача пет-шест килограма

17.06.06
22:26

ми аз съм 163см тежа 40 кг изкам да кача кг как да стане номера ?????  :oops:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 13:08.

17.06.06
22:30

С много Папане :)

18.06.06
00:57

Еми можеш да го направиш с яко ядене и дигане на гири  :lol: шегивкам се с тренировки ма стабилни  :wink:

18.06.06
21:23

С много ‘ляб вечер и пържени картофи...
Също така вкарай малко сладко...

19.06.06
21:02

[quote author=“a8n”]С много ‘ляб вечер и пържени картофи...
Също така вкарай малко сладко...

тва е ако иска да качва мазнини...в което аз се съмнявам...никои не иска да е мазен...:-/

19.06.06
21:49

Ами не е уточнил...Той казва просто маса. :D

20.06.06
17:01

изкам просто да надебелея ма не да съм мазен  :D

20.06.06
17:28

[quote author=“FitnesMan1ak”]изкам просто да надебелея ма не да съм мазен  :D

Двете понятия се изключват взаимно.

HA

20.06.06
22:15

тренировка,ядене,хранителни добавки,желание,почивка

20.06.06
23:29

На колко годинки си? Иначе за да качиш килца тренираи си и яж повече ... храната прави борбата некои го беше казал тфа нз кои  :lol:

23.06.06
18:11

[quote author=“root”]На колко годинки си? Иначе за да качиш килца тренираи си и яж повече ... храната прави борбата некои го беше казал тфа нз кои  :lol:

Армен Назарян :)

ZO

30.07.06
19:59

Яж по 200 грама ориз(200 грама в суров вид демек една пета пакет от 1 кило)на ден,по няколко белтък(+1-2 цели яйца),пий много мляко,яж също така и месо и мнооого хляб.

31.07.06
02:23

http://www.bb-team.org/training/000157.php

ето ти програмка за начинаещ
и разрови се от сайта има много хора който са писали какво ядат за  да качат ММ
и в сайта пише много
Най хубавото е да откриеш нещо сам нали  :wink:

Преди така ми казваше трениора в залата ” Не ти показвам как се прави упражнението, наблюдавам те как се спряваш и си мълча, искам сам да осетиш каде грешиш и да поправиш грешката, това е най хубавото, да научиш нещо сам! “

По здрави

31.07.06
19:17

ами вземи си някакви добавки ако имаш пари иначе е много трудно да качваш само ММ но най-важното е че няма да стане за 2 дни трябва да си търпелив  8)

01.08.06
12:47

То така или иначе попринцип не може да се качи чиста мускулна маса. Всеки знае, че първо качваш, после чистиш :wink:

09.08.06
13:25

Един съвет и от мен,въпреки че кой съм аз,че да давам съвети,но все пак и аз минах донякъде по този път :)
Всичко се случи преди около 5-6месеца...бях около 54-55килограма,висок около 168см може би.Прочетох страшно много постове в форума,четах и страшно много от сайта.Тъй като при мен парите са проблема,някак си неможех да ходя на фитнес..пък и сам е малко трудничко 8)  Както и да е,майка ми като видя,че имам желание,въпреки финансовите пречки,ме попита какво искам и трябва да ям.Да ти кажа,доста кисели и пресни млека,овесени ядки(че са по евтини от мюслито :wink: ),няколко ядения на ден,а бе досега по-толкова внимание към ядене не си бях обръщал.Всеки ден лицеви опори-тесен,широк хват,слагам ръцете на плота на мивката,краката качени на стол и кофички,излизам навън набирания кофички,бях започнал и коремни преси.След това започна и един приятел фитнес,и тренирахме в на братовчед му таванското - там си има лежанка скрипец дъмбели...да ама той се отказа бързо бързо...аз пак си продължих с домашните тренировки,имаеш резултат,излгеждах откъм гърди да кажем по-добре от пред от към ръце също.Чак на майка ми и направи впечатление.Ще те излъжа за колко време станах 60килограма,но ето аз съм пример,че с желание колкото и да е трудно се успява.
Желая ти успех! :wink:
Отдавна не бях писал в форума,просто защото спрях “тренировките”,нямах чак толкова време... но както и да е,мисля сега да започвам отново... :twisted:

09.08.06
13:59

Аз не съм фен на добавките, к’вото ти трябва можеш и с ядене да си го доставяш. Така, че гледай да не оставаш гладен! Също така тренирай, няма как едното без другото, щом искаш килограми.

EL

27.08.06
16:52

Яж храни, в които има протеин  8)

RE

28.08.06
00:21

[quote author=“mnh”]Един съвет и от мен,въпреки че кой съм аз,че да давам съвети,но все пак и аз минах донякъде по този път :)
Всичко се случи преди около 5-6месеца...бях около 54-55килограма,висок около 168см може би.Прочетох страшно много постове в форума,четах и страшно много от сайта.Тъй като при мен парите са проблема,някак си неможех да ходя на фитнес..пък и сам е малко трудничко 8)  Както и да е,майка ми като видя,че имам желание,въпреки финансовите пречки,ме попита какво искам и трябва да ям.Да ти кажа,доста кисели и пресни млека,овесени ядки(че са по евтини от мюслито :wink: ),няколко ядения на ден,а бе досега по-толкова внимание към ядене не си бях обръщал.Всеки ден лицеви опори-тесен,широк хват,слагам ръцете на плота на мивката,краката качени на стол и кофички,излизам навън набирания кофички,бях започнал и коремни преси.След това започна и един приятел фитнес,и тренирахме в на братовчед му таванското - там си има лежанка скрипец дъмбели...да ама той се отказа бързо бързо...аз пак си продължих с домашните тренировки,имаеш резултат,излгеждах откъм гърди да кажем по-добре от пред от към ръце също.Чак на майка ми и направи впечатление.Ще те излъжа за колко време станах 60килограма,но ето аз съм пример,че с желание колкото и да е трудно се успява.
Желая ти успех! :wink:
Отдавна не бях писал в форума,просто защото спрях “тренировките”,нямах чак толкова време... но както и да е,мисля сега да започвам отново... :twisted:

Браво ето един пример че всичко се постига с желание. :wink:

28.08.06
15:46

прятелю най важното е психиката.трябва да разбереш някои общи нища.трябва да мислиш за себе си като животно.ти с нищо не се раличаваш от конете,гъсениците и мечките.имаш абсолютно сички потребности като тях.затова мисли за себе си като за животно.яж като такова и на тренировка давай кръв пот сичко от себе си.знай най вече че всичко е в тва яйцевидното на раманете ти  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1