Как се покачва мускулната маса?

21.06.06
18:57

В даскалото сме учили че мускулните влакна са точно предопределени от както сме се родили и не можеш да увеличиш броя им , а само да ги уголемиш..... в предаването ИСКРЕНО И ЛИЧНО (08.06.2006 ) обаче имаше едно слабичко момче с черна коса което искара че едва ли не “мускула се лепи отгоре” .Ако може някой по компетентен да ми обясни.

21.06.06
19:24

Според мен човек трудно може да достигне предела (натурално) така че няма значение, но подписа ми напомння друго SO KEEP WALKING (WORKING) :twisted:

21.06.06
19:25

Удебеляват се мускулните влакна (увеличава се напречното им сечение) и се натрупват повече течности (гликоген, вода, и т.н.) в мускула. И двете водят до увеличаване на обема му.
Хиперплазията (увеличаването на броят на мускулните влакна) все още не е доказана.

21.06.06
23:26

Единствено хормона на разтежа може да прави нови влакна, иначе ние само ги удебеляваме и усилваме

DI

22.06.06
14:33

а сега ми хрумна един въпрос- знаете ли колко средно мускулни влакна има примерно в един бицепс?

22.06.06
18:50

[quote author=“dickhead”]а сега ми хрумна един въпрос- знаете ли колко средно мускулни влакна има примерно в един бицепс?

Питай Ванга (опс тя е мъртва), Джуна,Кашпировски или някой друг медиум

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1