21.06.06
10:59
искам да попитам колко хапчета от Universal Amino2700 на колко грама белтък се равняват(примерно 5 хапчета са 20грама). очаквам вашите отговори.
пич, или си задал ебаси малоумния въпрос или аз не мога да те разбера...
ти вьобще разбираш ли каква е разликата да консумираш специфични аминокиселини и да консумираш протеин ? каква е целта да приемаш протеин и каква е целта да приемаш аминокиселини ?
явно не си разбрал. като вземеш протеин той после се разгражда на амино киселини нали така. а иначе аминото си ги взимаш направо. въпроса ми е едно хапче от аминокиселините на колко грама протеин(който след изписаваето пак ще стане на амино) се равнява?
Никой не може да ти отговори на това - всичко зависи от конкретния протеин и конкретните аминокиселини и конкретните възможности на организма да усвои даден белтък :lol: !
бях дочул отнякъде че с амино излизало по-евтино отколкото на протеин. затова се зачудих ако може да се сравнят...
22.06.06
17:37
[quote author=“denimcho”]бях дочул отнякъде че с амино излизало по-евтино отколкото на протеин. затова се зачудих ако може да се сравнят...
Не излиза по-евтино.Една таблетка мисля,че беше приблизително 2гр
22.06.06
18:08
е една доза протеин приблизително ти е 30 гр.Знаеш ли колко хапа трябва да изпиеш за да се равнят на тая доза
22.06.06
22:56
според мен в една таблетка се съдържат 2,7гр :) Ако аминокисилините са
3800 на биотек ще има по 3,8 гр то и затова някои се пият по повече други се пият по по-малко.
с протеин е по-евтино , за мен предимството на аминото е че не се занимаваш с разни разтваряния,разбърквания ... :wink:
22.06.06
23:44
[quote author=“Aleksandr0v”]според мен в една таблетка се съдържат 2,7гр :) Ако аминокисилините са
3800 на биотек ще има по 3,8 гр то и затова някои се пият по повече други се пият по по-малко.
Цифрите са направени за заблуда.И една АК може да е 2700мг,но ак в нея са по-малко.То ако събереш всичките ак и ги разделиш на броя,в който пише,че се съдържат ще разбереш колко гр има в една ак.
Много ме кефи някой хора как говорят за някой неща от които си нямат ама грам понятие... ей така си гадаете.. измисляте си теории... просто смях!!