24.04.06
19:21
Това вярно ли е защото наблюдавам че откакто зимам креатин лицето ми е по набабнало може ли това да се далжи на креатина или от повечето количество храна което приемам или само си въобразявам
ами като начало би трябвало да знаеш че креатина задържа вода вследствие на което стоиш малко подпухнат.Затова трябва да пиеш повечко вода,но дори и тогава няма гаранция да промениш това.Това е един малък страничен ефект което не трябва да те тревожи:).АйДе.
В последно време се натъквам на едни изказвания...
креатина надува лицето
креатина предизвиква рак
креатина увеличава сърцето
креатина едикво си....
Това е просто добавка и ако си се приема в нормалните дози такива странични ефекти не би трябвало да се наблюдават
25.04.06
01:12
Ами да може да подпухнеш малко ама това е временно. Но не е задължително при всеки да става.
25.04.06
22:35
[quote author=“ASTOR”]Вярно е , това се получава заради водната задръжка
Но е много рядко срещан страничен ефект,пък и като спреш след 1-2седмици мах се маха и си,както преди.
Е щом пиеш Креатин е нормално... Избягвай го вечер ако пиеш по 2 пъти на ден...
преди извесно време си говорих с един аптекар и той ми каза че от сичките добавки креатина е най-безврединят,каза ми че дори и протеина има странични ефекти един от тях е било че засяга очния нерв.Предполагам че прав
аз бях направо като малко свинче :)бях се подул в лицето ма не за дълго ... споко :lol:
Ако не искате да се подувате с вода в следствие на приема на креатина,а също целите по-добро и пълноценно усвояване и по-добри резултати,то продуктът за вас е Кре-алкалин,едно от най-новите неща в областта на креатиновите продукти.Наистина работи.
а бе я се стягай... кви са тия лигльовски въпроси.. подува ли ми се лицето... ми и да ти се подува big deal..бахти
@caca за този креатин четох и в една друга тема.. мансон някакъв полл много итнересен извади даже... я дай повече инфо, направо можеш да пуснеш една тема даже
Ами аз използвам кре-алкалин от няколко седмици и съм доволен от резултата.Имам страшно много енергия по време на тренировка,а все пак правя двуразови тренировки по силов трибой,които са много изтощаващи .Другото,което ми направи много добро впечатление беше,че наистина нямаше абсолютно никакви стомашни проблеми,които ми се получават от всички други видове креатин,дори и най-фината пудра,понеже аз взимам доста голямо количество за един ден,именно поради това,че тренирам двуразово.Колкото до водната задръжка,не мисля че съм подут или задържал вода,но истината е че аз внимавам какво ям,внимавам със солта и т.н.Та именно и на това исках да обърна внимание,водната задръжка може да бъде повишена или намалена в зависимост от това как се храните и в повечето случаи фрапиращите подувания не се дължат само на креатина,а и на храната ,която се приема.
Продуктут,който употребявам се нарича “Kre-alkalyn” na Saturn supplements струва 40 лв. за 100 гр.,еднократната доза е 1,5 гр. и отговаря на 5 гр. креатин монохидрат,за съжаление по-големи разфасовки няма.
10.07.06
17:51
[quote author=“vaseto89”]преди извесно време си говорих с един аптекар и той ми каза че от сичките добавки креатина е най-безврединят,каза ми че дори и протеина има странични ефекти един от тях е било че засяга очния нерв.Предполагам че прав
На аптекаря явно му е засегна главния нерв.Вземи “NAN”това е заместител на кърмата да видиш какво съдържа.Аман от пишман “аптекари”,сигурно дипломата му е от 1924 големия снег
10.07.06
23:33
[quote author=“vaseto89”]преди извесно време си говорих с един аптекар и той ми каза че от сичките добавки креатина е най-безврединят,каза ми че дори и протеина има странични ефекти един от тях е било че засяга очния нерв.Предполагам че прав
Не вярвайте на такива глупости.
12.07.06
16:39
задържаш вода. нормално
12.07.06
17:04
От него ще да е но после се оправя до 10 тина дни така че нямаш проблем :wink: