08.09.04
20:52
Привет на всички!Лятото и почивката вече свършиха и е време за качване на мускулна маса.Аз от скоро се регистрирах и затова ще ви кажа че съм на 16 години,висок съм 172 и тежа около 60 кг.Занимавам се с bodybuilding от 1 година и 2 месеца.В момента почивам но съм се решил от октомври месец да почна много сериозно.Ще тренирам понеделник,вторник,четвъртък и петък.Искам да ми помогнете да си избера хубава програма.Аз съм тренирал по много различни видове програми и вариантите на които се спрях сега са следните-понеделник-гърди и гръб в суперсерии;вторник-рамо и трапец;четвъртък-бицепс,трицепс в суперсерии;и петък-крака,предмишница и корем(това прилича на трениробъчния сплит на Арнолд).Втория вариант е 1 ден-гръб,бицепс;2 ден-рамо,трицепс и предмишница;3 ден гърди,крака и корем;а 4 ден редувам отново.Също така хубаво ли е да се редуват упражненията през 1 тренировка.Хранителни добавки взимам BULK i AMINO 2700.Сега се храня добре но когато съм на даскало трябва да ям сандвичи.Пробвал съм да си нося храна от нас,но нямам време винаги.Какво ще ме посъветвате!Моля ви кажете къде греша!Знам че сте компетентни и затова се обърнах към вас!Благодаря ви предварително за отговорите.
П.П Знам че стана много дълго ,но не исках да пускам много теми
10.09.04
14:58
не разбрах какво се питаше в тази тема...
дас ти кажа и аз сега почивам и съм решил и аз октомври месец да започна тренировки. Създал съм си една супер програма - “обратно в залата”. Тя първия месец включва само базови упражнения - за стимулация на метаболизма и нервната система. Упражненията са с повече повторения, като се правят в кръгови тренировки, изпълнявани 3 пъти седмично. Пробвал съм го този тренировъчен режим след лятна почивка и давам 100% гаранция че бачка безотказно.
През тови един месец не приемам никакви специални добавки... запазвам ги за следващия...:)
опитай така... (и все пак не разбрах какво се целеше с темата)
10.09.04
15:32
Много ме заинтересува твоята програма.Разкажи ми малко повече за нея-по колко упражнения правиш,как комбинираш мускулните групи, по колко точно повторения(предполагам 10-12).А след първия месец какво правиш?
Иначе с темата целях да ми препоръчате коя от двете горепосочени програми да избера и да ми дадете съвети какво да ям в даскалото.
Ама сега вниманието ми е насочено и към твоята програма
12.09.04
00:22
Хранителният режим, ще го обсъдим във форум “Хранене”, ала дай инфо както съм писал в темата “Преди да публикувате...”