Animal M-stak i animal stak2

22.06.06
13:05

като чета в sncway.com доста хвалат комбинацията с тези два продукта някои може ли да ми каже струва ли си да ги комбинирам и двата или да си купа само единия от тях засщото си е доста парички :?

22.06.06
13:13

Не си копувай нито един мен ако питаш...не съм ги пробвал обаче от чужди мнения разбрах че не си заслужава...за тия пари можеш да си вземеш доста други неща..

22.06.06
13:34

[quote author=“Steve”]Не си копувай нито един мен ако питаш...не съм ги пробвал обаче от чужди мнения разбрах че не си заслужава...за тия пари можеш да си вземеш доста други неща..

знам че мога да си купя мн др неща то всъщност сам си купил доста протеин глутамин аминокиселини, но ме интересува и действието на тези продукти главно Animal stak2 чувам, че не бил толкова добър колкото Animal stak

22.06.06
15:24

Не е толкова добър защото е без прохормон за разлика от Стак-а....затова и ефекта не е такъв..за ефект от 2та обаче треа да се изкаже някой дет ги е пробвал.

23.06.06
18:22

аз пък се учудвам за 2ри път виждам човек във тоя форум който е недоволен от м-стака ... много странно
на въпроса - пробвай, заслужава си да пробваш, а и не струва толкова много пари ако си го поръчаш от бб.ком

Без М-Стака  :wink:

24.06.06
20:38

[quote author=“Zashev”]аз пък се учудвам за 2ри път виждам човек във тоя форум който е недоволен от м-стака ... много странно
на въпроса - пробвай, заслужава си да пробваш, а и не струва толкова много пари ако си го поръчаш от бб.ком

като отварям бб.ком ве4е като сам си избрал продукта не мога да избера България от списъка на страните защото я намя. Може ли да ме упътиш как мога да си поръчам

25.06.06
03:12

Да ако може някой да обясни как се поръчва от бб. Като сравнявам цените с тези от a1supplements.com ми се струват по-високи в бб.

DI

25.06.06
17:57

момчета изберете си кво точно ше си купувате от бб.ком и пишете един имейл да им обясните ква е ситуацоията обаче ви трябва кредитна карта. Иначе като им обясните те ще ви пратят няма проблем.

08.07.06
18:48

ако ще е с карта 1вия път ще ви искат скан на картата и личната ви карта или някакъв ‘photo-id’ и да им ги факс-нете обратно.. оттам нататък ще можете да поръчвате без проблеми, другия вариант е Western Union или Money order… початете си с някой от представителите те ще ви обяснят в детайли...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1