Въпрос ?

HA

23.06.06
22:16

Значи аз сам на 14 години,174 60 кг ма смятам че сам дебел .Имам коремче не много голямо не не много малко имам сащо така и паласки нагоре сам добре в дупето сам зле трябва да го сваля малко кажете .Тичанепо колко некаква диета коремни преси по колко дари ако трябжа да зимам креатиннезнамза какво е но няма значение срам ме е вече да ходя на плаж хора плс хелп .Ще направя всичко ако трябва .Изжинявинявам се за темата .

HA

23.06.06
22:56

Добреде видяхте 20 човека тази тема защото малчите? по добре да ми теглите по една маина и тожа е

23.06.06
23:01

Виждам че наистина си разтроен личи ти по-писането  :lol: Не базика настрана според мен щом си 174см и си 60кг сметам че си горе-долу в норма  :roll: Ти маи искаш да се стегнеш ми се струва.Еми ако не ходиш в фитнеса то прави лицеви, тичаи, коремни е такива работи  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1