Естествени хормонални стимулатори

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.06.04
00:09

Ефект определено има.А пък в комбинация с други билки е убиец.

Сега пия еленовия корен заедно с Трибулус(на билка),йохимбе,лецитин,протеин,креатин,фитин,бирена мая.
Съчетавам с много як хранителен режим,добре премерена тренировка
и яко спане.

От опит ви казвам - усещам как раста!>>>Натурален бб.- няма да сгрешите.

09.06.04
19:16

Are sega kajete pls edna qka kombinaciq ot bilki + elenov koren i ot kude da gi kupq , nq koq firma i kak da kombiniram pls!Sega taman sam se opari4il 8) Zatova mnogo vi molq!Kajete vie kak pravite!I bez pove4e “strogo individualno” za6toto to e qsno 4e vseki govori sam za sebe si!

18.06.04
00:03

Problem? .... interesna kombinaciika no imam vapros4eta kam tebe ... za kvo kam bilkite zima6 toq Lecitin ” soev nali ?? ” ... i dokolkoto znaq lecitina e za namalqne na mazninite ... a pak zima6 i birena maq tq e s mnoo carb ... i stava edno neravnovesie v ne6tata ... i da te pitam ot Montana kat si ot kade zima6 Tribulus na bilka ?!?!?

16.07.04
16:00

Мога да ви кажа, че си купих Ел. корен и сух екстрат от Тр.Терестрис.
Взимам по 30 капки от 1 и по една кафена лъжичка от 2. ЕФЕКТА при мен е много добър тонус и енергичност, което ми липсваше напоследък. За повишено либидо не мога да твърдя.
Който се интересува ще му дам телефоните, за доставка с куриер. Макар, че Еленов корен започва да се появява вече масово по аптеките, както и златен корен. Има и някъв нов продукт Требесфорс или нещо подобно. Ухимбе освен в маг-те за добавки не открих, но ми се стори скъпичко. АКО някой знае и други места от където да се закупи НЕКА каже.

TR

01.09.04
15:45

i az zimah DXEA.Za dve sedmici ka4ih 5 kilagrama na 6tangata i posle izvedna6 sprqh da ka4vam.Sa6tia efekt imah i kogato ne zimah DXEA.Taka4e iskam da popitam ako na men ne mi deistvat takiva ne6ta dali ima smisal da treniram,i dali 6e moga da napravq tqlo bez tqh.

Виждам, че си нов, но това не те извинява.
Прочети правилата за ползване на форума!
Пиши на кирилица!
vanisher

LU

12.09.04
21:13

upotrebiaval sum DHEA,GABA,hrom picolinate,l-glutamin,largininei ornitine,l-tyrosine,pyrovat vsi4ko ot amerika i vsi4kite deistvat Dheata e napravo kato bionabol a l glutamina e adski mo6ten it.n ako iskate suveti imam nai dobroto

АБЕ ТАЯ КИРИЛИЦА НЕ Е ЗА УКРАСА БЕ !!!
vanisher :evil:

12.09.04
21:54

Айдеее още един “знаещ”.. повече ми прилича на пласьор отколкото на “съветник”  :lol:

15.09.04
17:06

Здравейте !
Незнам каква 4аст от вас знае за новата серия на Трибестана на софарма  който ве4е е по апте4ната мрежа. Та това не е много по темата , но който има желание и вазможност ве4е може спокойно да си го намери.

Каква трябва да бьде минимално и максималното приети мг. на ден от трибестана за завишаването на свободния тестостерон . Не го зимам за след стеротиден цикал , а просто зарад свободния тестостерон който го завишава трибестан4ето . Знам  4е комбиниран с ДХЕА  дава добри резултати , ако някои сащо знае от каде мога да си намера ДХЕА , но не кат комплек кат на Universal ( Andro - stack май беше )

Мерси предварително

15.09.04
17:24

на пиротска 12 в магазина има ДХЕА на няколко фирми

15.09.04
18:24

[quote author=“vanisher”]на пиротска 12 в магазина има ДХЕА на няколко фирми

имаш ли представа как варират цените ?

15.09.04
18:40

Най-евтините опаковки DHEA на пиротска бяха 58лв., само че ще те излъжа точно количеството. Всичко друго върви нагоре като цена и няма смисъл според мен. Единственият DHEA който си заслужава според мен е този на Saturn Supplements, които е около 25-28лв. и са 120 капсули по 25мг. Много е чист и като качество е много добър, поне това от опит ти го казвам

15.09.04
21:29

който се продава къде?

15.09.04
23:16

Topolata ... тая цена е перфектна излиза ти по ефтино от трибестана кат пиеш на ден дозата от 50 мг та 2 месеца кара6 с 28 лв . Кажи от каде да намеря тая ДХЕА . Сащо ме интересува кат си зимал това с какво друго си го комбинирал за по-добьр ефект  .. саответно сподели цената и от каде може да се закупи.

Поздрави

15.09.04
23:25

Този на Saturn Supplements си го взимах от Power & Beauty (до стадиона Левски ако не знаеш къде е) само, че сега нямат, чак другия месец ще докарат евентуално. Иначе на друго място не съм намирал като цяло продукти на Saturn. Може би трябва да видим кой им е представител за България. DHEA с Tribulus Terrestris си спомням бях комбинирал и много сполучлива е комбинацията

19.09.04
20:02

Topolata баце кажи колко бреме по колко мг на ден да зимам от Трибестана + 50 мг ДХЕА кат вкарам и има ли още нещо дет ще е добре да комбинирам поне кат фаргам толко кинти за Трибестан да има двоен ефект както се казва .. и  да те питам ако имаш пьт кам магазина до стадион Левски провери за ДХЕА-та  има ли и кви пари тая на Сатурн .
Мерси !

19.09.04
20:21

Сега аз ще се оплача пак  :roll:
Влизам в “Power & Beauty” към 16.00 преди няколко дена.. и ме посрещат.. “какво ще обичате...”.. и “ами съжалявам, ще трябва да дойдете по-късно!”. Аз питам.. от колко до колко ви е работното време.. “...ами до 19.00”..!?!? А вътре имаше поне още 1-2 кленти..
Тия от “Power & Beauty” нещо се гъбаркаха с мен.. и аз естестевно отидох на Пиротска 12.. Абе тия “търговци” са гола-вода.. все една и съща стока... няма какво да се учудваме, че и продуктите които предлагат.. може да са правени/препакетирани къде ли не...

19.09.04
21:53

perlsite сигорно са пробутвали нещо на тия клиенти и ти да невидиш :))) и да не4уеш :) .. оба4е и от Пиротска 12 ли не си доволен , 4е нещо не те разбрах .. какво имаш предвит се една и сьща стока ... то това да им беше проблема  ..

DI

22.09.04
14:01

ДХЕА’та беше спомената във връзка с темата, която ако не се лъжа беше ” Естествени хормонални стимулатори “и нещо се обърках малко :roll: , понеже до колкото съм чел ДХЕА’та май не спада към тях. Ако бъркам нещо моля някой да ме поправи. Знам че този медикамент пречинява гинекомастия което е нещо като отличителна черта на повечето стероиди. Но може и за това да бъркам... надявам се да е така защото в такъф случей ще закупя този продукт без да се замислям. :shock:

22.09.04
14:24

ДХЕА теоретично е база за синтез на стероидни хормони и най-вече тестостерон. Тъй като тестостерона ароматизира силно, високата концентрация на тестостерон може да доведе до усилена ароматизация и натрупване на естрадиол - т.е. задържаш вода и в някакъв екстремен случай може би и гино не е изключено + това самия ДХЕа може да конвертира до кортизол, прогестерон или естроген (последните два причиняват гино!). Това е обаче теория, Доколкото знам ДХЕА се прилага главно при възрастни (40+) когато естествените нива на ДХЕА в организма паднат, не знам има ли смисъл при млади хора и доколко е “безопасен”, тъй като това е прохормон и етц е намеса в ендокринната система.
на http://www.bodybuildingforyou.com/pro-hormones/DHEA-side-effects.htm пише черно на бяло какви са страничните действия на ДХЕА.

03.10.04
20:08

Еленовия корен има ли действие като трибестана (като взема трибестан и не смея да погледна момиче защото веднага опъвам палатката)

04.10.04
18:07

Предполага се, че има само че аз не го осетих.
Трибестана си е друго нещо.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1