16.06.06
18:04
http://store1.data.bg/maslo/tuka%20vlizaite/Drugi/DSC00953.JPG
Тази ли е напитката?
не е хормон това за което питаш. Аминокиселина е и се казва Тирозин. ЗАМЕНИМА е. Ако не усопеет е да намерите инфо за нея в нета ще разясня
Тирозин - Хранителна добавка използвана от организма за синтез на важни хормони в това число и хормоните на щитовидната жлеза, а също така и на нерипинефрин (NE) - един от главните хормони, който стимулира термогенезата и изгарянето на мазнините и наподобява по действието на ефедрина. Тирозинът се използва за заместник на ефедрина. Въпреки, че ефекта му върху метаболизма и разграждането на мазнините не е много силен, стимулира отделянето на NE по начин подобен на ефедрина. Намалява апетита и неповишава кръвното налягане. Някои културисти се чувстват уморани, когато спрат ефедрина и минат на други суплементи. При въздеиствието на NE върху централната нервна система може да се получи свръх възбудимост. Дозировката е от 500 мг до 2 гр. сутрин и от 500 мг до 2 гр. през деня. Някои предпочитат да го вземат не по късно от 15 часа , защото нарушава съня.
——copy от musculibg.com———
26.06.06
16:15
други мнения няма ли???
абе я подобре се зафащай по сериозно с тренировките щото една добра купчина мускули ще ти повдигне настроението повече от каквито и да са “напитки” :lol:
27.06.06
17:40
Има една такава добавка не знам защо се води към бодибилдинг добавките обаче се казва 6-ОХО
27.06.06
18:21
Добре бе как може да очаквате няква добавка да ви направи щастливи :shock: ....хахахаха мани ще се напикая от смях....тва бодибилдинга води до изкривявания на мисленето :lol: ...нищо не ме прави по щастлив от това да се събера с приятели,да пийнеме 2-3-4-5-6 водки :D и да положа мойта със железния :lol: ...пробвайте по-щастливи ще ви направи от хаповете :D
30.06.06
18:51
[quote author=“dickhead”]Има една такава добавка не знам защо се води към бодибилдинг добавките обаче се казва 6-ОХО
Какво е това дай некъв линк ако имаш :?:
05.07.06
13:59
Аре ако некой знае да ми каже с какво като пия жълтия кантарион ше има по голямо действие :!:
Значи пич приемаи жълтия кантарион както пише на паковката със няколко чаши водка или уиски . Наи добре го приемаи на маса и с мезе колкото повечко народ го приемате на тая маса толко по добре ще ти стане и по весело естествено! :shock: :lol:
13.07.06
06:42
L-THYROSINE
5-HTP
ST. JOHN’S WORT
ALC
TRYPTOPHAN
SAM-E и още някой други.6-OXO не мисля че спада към тази категория.