Декстроза от каде ???

26.06.06
15:54

От каде мога да си кипя ! Днес влизам в 3 аптеки и продавачките ме гледам се едно съм от марс и ми казват че нямат такова нещо !!??? А и каква е разликата между декстроза и глюкоза ??

26.06.06
16:00

[quote author=“Riddic”]От каде мога да си кипя ! Днес влизам в 3 аптеки и продавачките ме гледам се едно съм от марс и ми казват че нямат такова нещо !!??? А и каква е разликата между декстроза и глюкоза ??

Никаква едно и също е :lol:  :lol:  :lol: ,както и гликоза.Така,че отиди пак в аптеката и си вземи глюкоза и и кажи на аптекарката,че е едно и също да си знае за напред.В аптеките разфасовките са много малко по 75гр.В диабетичните магазини има разфасовки по 500гр и 1кг и излизат много по евтини. :wink:

26.06.06
17:25

:roll:  странно четох че по аптеките има разфасовки по половин кило и струват 1.60 :?:  :idea:  :?:

26.06.06
17:31

декстроза трябва да има в някои магазини за хр. добавки, поне в Бургас е така :)

26.06.06
21:57

[quote author=“Riddic”]:roll:  странно четох че по аптеките има разфасовки по половин кило и струват 1.60 :?:  :idea:  :?:

Еми точно толкова е.Аз си взех 1кг за 3лв(2пакета по 500гр)

SP

26.06.06
22:06

[quote author=“Riddic”]:roll:  странно четох че по аптеките има разфасовки по половин кило и струват 1.60 :?:  :idea:  :?:

Е аз купувам за 1.80 1 кило от диетичния зад Съдебната при кръстовището на Лавеле и Алабин.

26.06.06
23:29

а какво е това?какъв е ефекта му?

26.06.06
23:52

[quote author=“DaMp370”]а какво е това?какъв е ефекта му?

Напиши в търсачката или в google.bg

30.06.06
14:06

Е аз купувам за 1.80 1 кило от диетичния зад Съдебната при кръстовището на Лавеле и Алабин.

Къде точно е това, Sportex?
И още един въпрос. Тръгвам да правя НВД  и си мисля след тренировка да пия по 30 гр. глюкоза? Така добре ли е?
Има ли начин да я заместя с някакво хранене - пр 2 банана или 2 филии бял хляб?

DU

30.06.06
14:49

Никаква глукоза докато сваляш

30.06.06
19:15

Глюкоза в аптеката може да си намериш под формата на банки за интравенозно приложение :))))

28.07.06
02:49

Декстроза, Глюкоза
  Декстрозата или глюкозата е монозахарид.
  Тя е най-важния монозахарид в човешкия организъм и се намира в кръвта като кръвна захар. Представлява главен източник на енергия. Черния дроб и мускулите складират глюкозата под формата на гликоген.

* Отличен източник на бързоусвоими въглехидрати.
* Възстановява моментално изразходваната енергия.
* Подобрява усвояването на креатина и аминокиселините.
* Усилва с над 50% ефекта от приема на креатин.
* Увеличава с над 20% образуването на гликоген в мускулите.

11.08.06
00:33

А как се приема ? колко пъти дневно какво количество ?

24.08.06
01:40

[quote author=“chingishan”]А как се приема ? колко пъти дневно какво количество ?

30-40грама след тренировка

31.08.06
14:39

[quote author=“Riddic”]От каде мога да си кипя ! Днес влизам в 3 аптеки и продавачките ме гледам се едно съм от марс и ми казват че нямат такова нещо !!??? А и каква е разликата между декстроза и глюкоза ??

Използвай спел чекър момче!

06.09.06
21:51

аз разреждам 3 супени лажици в  1 л вода приблизително и вътре слагам (като е след трен) и креатина!

добре ли е това??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1