Големите с техните тумбаци

Прескочи до:
ST

26.06.06
18:08

Да ги ощетяват, че то си е грозно.

26.06.06
20:14

Преди малко, в темата за Профи снимките, видях снимка на Рони Колман ...- признавам си, цял ден се чудих за тия културисти с шкембета, ама като я видях тая снимка и занемях....ако по принцип си е така...йезък за “спорта”.

KO

26.06.06
20:30

Четох интервю на Рони Колман точно по повода на новото оценяване на Олимпията което щеше да бъде въведено 2005 година, тогава той отговори, че за да си голям трябва да ядеш, ядеш ли по много имаш голям корем. А най важното е, че културистите нямат нищо общо с нас, няма да е лошо да дойде време и да го разберете... Това са хора които влизат  в мечтаната от нас форма само за няколко месеца и приемат конски дози стероиди и на всичкото отгоре си позволяват да ядат пържени картофи вечер без това да им влияе на топ формата! :) А собственото ми наблюдение за коремите ми сред нас ” обикновените ” е , че както всичко е въпрос на генетика и на дребни грешки в хранителния режим.. Винаги съм имал издут корем дори да не съм бил мазен, когато спрях да пия вода с яденето се смали, като почнах да се храня 4 пъти на ден, а не 2 също се смали, но пък за сметка на това имам приятел който се разцепва да пие вода докато яде, набива наведнъж храната която трябва да поеме за цял ден и пак... корема му е толкова хлътнал, че му влиза в носа..
А относно естетиката.. Всеки има вкус.. Харесвам Франк Зейн, обаче не бих отказал да съм в топ форма с огромни гърди гръб и ръце и издут оформен корем!

DI

26.06.06
21:28

nrg52 за съжаление постоянно е така и това е нещото което лично мене ме отврати от съвременния професионален културизъм. А Рони Колман се скъсва да дрънка глупости. По принцип културистите доста послъгват или говорят неща от типа “аз взимам стероиди, защото иначе няма да съм конкурентноспособен” а всъщност взимат конски дози и само това им е в главата.

TW

26.06.06
21:32

Рони Колман с шкембе  OMFG
Пресата му е чиста и масивна на вас може да ви изглежда като голямо шкембе ама не е така
Целта на повечето нормални билдери е да изчистят мазнините на корема и по тоя начин да си проличат плочките
Целта на професионалистите е и да натрупат мускулна маса не само да изчистят

http://digilander.libero.it/mikementzer/Coleman20.jpg

26.06.06
22:05

http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc202.jpg
http://www.bodybuilding.com/fun/big/2004oly_ian_mro2.jpg
http://www.physiquescafe.com/images/ronniecoleman-300x418.jpg

:?

26.06.06
22:41

[quote author=“dickhead”]nrg52 за съжаление постоянно е така и това е нещото което лично мене ме отврати от съвременния професионален културизъм. А Рони Колман се скъсва да дрънка глупости. По принцип културистите доста послъгват или говорят неща от типа “аз взимам стероиди, защото иначе няма да съм конкурентноспособен” а всъщност взимат конски дози и само това им е в главата.

А нима без стероиди ще са конкурентноспособни а :?: Със сигурност не им е само това в главата верваи...
Тук маи пак стана спор за Колман...

DI

26.06.06
22:52

хаха трябва да се отвори един раздел във форума за Рони колман

ST

26.06.06
22:56

Май нетрябваше да пускам тази тема  :!:  Като се замисля, за какво тренирам ако тумбака ми стане такьв  :?:  Някой каза, че ние сме обикновени хора.ДА ! но и ние се храним все пак..... Много ми се иска да не ми е голям тумбака като стана по-едьр. :roll:

27.06.06
08:50

[quote author=“StronG™”]Май нетрябваше да пускам тази тема  :!:  Като се замисля, за какво тренирам ако тумбака ми стане такьв  :?:  Някой каза, че ние сме обикновени хора.ДА ! но и ние се храним все пак..... Много ми се иска да не ми е голям тумбака като стана по-едьр. :roll:

Хахааха бахти това както го пишеш изглежда че веше си се примирил с бъдещия си голям тумбак и ти е тъжно и си отчаян заради него хах.Ааа и си готов да загърбиш тренировките за единия тумбак ли бе?..аа никъв билдър не си ти тогавааха.Аа баси темата хах.Недеи се притеснява,изцяло от теб зависи дали ще имаш тумбак като пораснеш.

27.06.06
10:12

[quote author=“dickhead”]nrg52 за съжаление постоянно е така и това е нещото което лично мене ме отврати от съвременния професионален културизъм. А Рони Колман се скъсва да дрънка глупости. По принцип културистите доста послъгват или говорят неща от типа “аз взимам стероиди, защото иначе няма да съм конкурентноспособен” а всъщност взимат конски дози и само това им е в главата.

Ами ...принципно, аз не съм фен на културистите, става дума за тия ...изроди, които не приличат на хора - за мен не е особено естетично, прекаляват..ама това им е работата и с това си изкарват хляба, а специално за тия огромни кореми....то т’ва е вече отврат - с т’ва се изчерпва всичко спортно е тоя “спорт”.
Големо важно, че на състезания са “изчистени”, като иначе са като плондири.

twista - ето за тази снимка ставаше въпрос: http://www.steelfactor.ru/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=7531http://www.steelfactor.ru/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=7531
Може  да е колаж или някаква стара снимка, ама ми събра очите...

ST

27.06.06
12:53

[quote author=“obelka”][quote author=“StronG™”]Май нетрябваше да пускам тази тема  :!:  Като се замисля, за какво тренирам ако тумбака ми стане такьв  :?:  Някой каза, че ние сме обикновени хора.ДА ! но и ние се храним все пак..... Много ми се иска да не ми е голям тумбака като стана по-едьр. :roll:

Хахааха бахти това както го пишеш изглежда че веше си се примирил с бъдещия си голям тумбак и ти е тъжно и си отчаян заради него хах.Ааа и си готов да загърбиш тренировките за единия тумбак ли бе?..аа никъв билдър не си ти тогавааха.Аа баси темата хах.Недеи се притеснява,изцяло от теб зависи дали ще имаш тумбак като пораснеш.

Зная,че тумбака си зависи от мен, но все пак не ми се иска тумбак. :wink:
И сега за успокоение на разбулените духове кажете как да непостигаме този ефект ( голям тумбак )
1.Да си разпределяме храната на повече порций
2….?

27.06.06
13:02

Не ставай културист.  :)

27.06.06
13:31

яж правилно!! - замисли се от какво имаш нужда за да растеж сметни го в грамове от кое по колко и добий представа по колко трябва да ядеш на едно ядене, почни така да се храниш и няма да имаш голям “тумбак”  ще кажа че най-оптималното е протеин през 3 часа от там нататък за другите вещества си направи сметката също така прекомерното пиене на вода води до разширяване на стомаха !!

27.06.06
14:38

не че популяризирам, ама някой от вас да е чел статията за акромегалията в последния брой на Олимп? Растежния хормон влияе на почти всички органи както и цитирам - “стимулира се растежът на меките тъкани в повечето вътрешни органи!”

ST

27.06.06
15:49

[quote author=“YODA”]не че популяризирам, ама някой от вас да е чел статията за акромегалията в последния брой на Олимп? Растежния хормон влияе на почти всички органи както и цитирам - “стимулира се растежът на меките тъкани в повечето вътрешни органи!”

YODA, не използвам стероиди.Аз питах как да предотвратим тьрбуха при условие, че приемам само добавки.Иначе който си боцка хормон да му мисли  :wink:
офф топик: хормона на растежа е анаболен стероид нали? ако не е така само ми кажете,че сьм зле  :wink:

DI

27.06.06
17:11

Ти не разбра ли че корама расте от растежния хормон. Ако не се зобаш най-много да ти се издуе малко стомахът, което не е толкова страшно. YODA точно тази статия имах предвид, обаче не е последния брой на олимп, а е предпоследния.

28.06.06
12:13

[quote author=“dickhead”]Ти не разбра ли че корама расте от растежния хормон. Ако не се зобаш най-много да ти се издуе малко стомахът, което не е толкова страшно. YODA точно тази статия имах предвид, обаче не е последния брой на олимп, а е предпоследния.

цялата тема беше безмислена, много добре знам че е от растежния, всеизвестно е, незнам за какво се заяждахте тука!

DI

28.06.06
14:02

това беше към Стронг а не към тебе.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1