Колко протеин се усвоява на час

24.06.06
00:12

Колко протеин може да усвои организма в рамките на да кажем час, независимо дали ще му натъпчеш повече в стомаха? Това има пряко отношение към въпроса през колко време да ям варените яйца, защото нещо ми подсказва, че ако си изям и трите на един път, нито ще ги усвоя изцяло, нито е добре за стомаха..Посъветвайте ме, понеже тук съм бос :oops:

24.06.06
16:13

Тва май зависи от метаболизма

DU

24.06.06
22:55

Попринцип суроватъчния протеин се усвоява за около 1 час

SP

24.06.06
23:06

[quote author=“DunevmotorSport”]Попринцип суроватъчния протеин се усвоява за около 1 час

Той пита за количество.

И по темата:
Зависи от произхода на протеина, зависи от ензимното ниво на всеки човек, зависи от хормоните абе от много работи. Някой по-просветен да каже.

24.06.06
23:37

Зависи от типа на протеина

IN

24.06.06
23:59

Еми гледай сега зависи дали протеина,който си приел е от храна или от изкуствен протеин.Суроватъчния доколкото знам се усвоява за 1 час някъде,а примерно ако си се наял обилно и си приел околко 30-35 гр протеин,би трябвало след 2 и половина до 3 часа да е усвоено сичко :wink:

DI

25.06.06
17:32

приятелю, 3 яйца е нищо дори ако ги ядеш цели(което е вредно) това са 18 г протеин, което е малко. Аз ям поне по 5 белтъка и 1 жълтък на 1 път, при условие че ям и други неща, не само яйцата.

25.06.06
17:51

така като гледам дозировките на “известните компании ненадхвърлят 30 гр. на един прием и протеин на всеки 3 часа !!!!

26.06.06
18:15

[quote author=“dickhead”]приятелю, 3 яйца е нищо дори ако ги ядеш цели(което е вредно) това са 18 г протеин, което е малко. Аз ям поне по 5 белтъка и 1 жълтък на 1 път, при условие че ям и други неща, не само яйцата.

и можеш ли да мо обясниш кое по-точно им е вредното на целите яйца ? че имат повечко холестерол който е като катализатор на анаболниа процес ли ?

IN

26.06.06
18:22

Няма кво да им обясняваш тука половината са разбирачи и хвърлят жълтъците заради холестерола(като имаш предвид че повечето потребители тука са тийнейджъри) :lol: ....абе направо смех... :wink:,кой да им обяснява че жълтъците точно са прекурсор на хормона на разтежа...

26.06.06
18:56

Аз като ям на ядене по 10 яйца за колко време ще се усвоят?

SP

26.06.06
19:22

[quote author=“GrimReaper”]Аз като ям на ядене по 10 яйца за колко време ще се усвоят?

Мислиш ли, че ще усвоиш 10 яйца на един прием!?!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1