Добар ли е този стероиден цикал?

Темата е заключена.

12.09.04
17:53

Искам да знам дали е добар стероиден цикал с бионабол при които не приемаме хап4етата пирамидално, а вав вида - 1ви ден 2, 2ри ден 4, 3ти ден 6, 4ти ден 3, 5 ти ден 6, 6ти ден 3 и така да редуваме 3-4 седмици 3-6 хапчета на ден. Дали 6те има ефект или пирамидалния цикал е по-добар? Ако някои може да ми даде достоверна информация 6те сам му много благодарен!

HE

13.09.04
09:27

Аз лично преди време съм правил подобен цикъл с бионабол и имаше ефект като общо качих около 10 кг., но от тях успях да запазя около 5 кг. Преди да направиш цикъл с какъвто и да било стероид първо се поинтересувай за странични ефекти и недей да се хвърляш на най-евтиното в крайна сметка то винаги излиза по-скъпо. Аз за мой късмет не получих никакви увреждания от бионабола, но не се знае при теб как ще подейства!!! Лично мое мнение е, че щом си решил да правиш някакъв стероиден цикъл по-добре си избери друг препарат - не толкова токсичен за черния дроб и с по-малко странични ефекти!!!!!

13.09.04
10:15

Направо не ми говори за бионабол.
Както той каза евтиното ти излиза по-скъпо - лошото в този случай е, че е за сметка на здравето ти !!!

13.09.04
15:41

ok. kaji togava kakvo da vzimam. Winstrol li? Pravil sam 2 tsikala s bionabol i sam dovolen ot postignatoto, sega prosto tarsq ne6to novo ili nqkoq nova shema s bionabol. Ako imate info za nekoi oralen steroid molq da mi kajete - dozirovki, shemi, ceni i takiva raboti!

PI

13.09.04
15:52

Tiger007 братле..ми виж ся—-> www.suplements.net

провери там..може да намериш инфо за много препарати..ае! :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1