Хранителна програма - помогнете ако може

27.06.06
20:17

Значи на 19г. съм.Височина 1.88 тегло: 115кг.До колкото разбрах от таблиците трябва да съм около 80кг.Както виждате имам доста да смъквам.Проблема ми е главно в мързела и волята.Но това е,не мога да я карам повече така,откачам.При мен нещата съм усетил че ще станат ако видя в началото как свалям примерно 2-3кг за седмица и се въудошевя.Искрено ще съм благодарен ако кажете какъв хранителен режим да започна.Програма която ще се повтаря през седмица или,вие знаете.Не съм тръгнал да правя мускули но ще съчетавам с 1-2ходения/седмица фитнес.
Не съм от онези луди дето искат да смъкнат всичко за кратко време.Просто искам да съм сигурен че съм тръгнал надолу.Ако мога до края на лятото да смъкна до 90 ще съм доволен.Просто трябва да го направя....
едит: също мисля да комбинирам с подходяща доза от това http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=20

27.06.06
22:02

колега аз съм 1.87 и бях 118 кг.И аз като теб се реших и започнах въодушевен от логото на форума и приятели.не спазвах диета в началото просто намалих яденето по по малко и по рядко и започнах да пия L - карнитин.като видях резултат в няколко свалини килограма започнах диета като не спрях L - карнитина който и сега пия.за 1 месец свалих 8 кг.Смятам през лятото да смъкна и корема и да продължа с тренировките и всичко се поддържа от мисълта че го правя за себе си.успех

27.06.06
22:06

С каква храна се храниш,каква ти е диетата.Това главно ме вълнува.
След като си бил 118кг. по 3гр. L - карнитин ли си взимал (6хапчета Х 500мгр.)
Сутрин на гладно 3 и вечер преди лягане 3 ли ?

27.06.06
22:15

ми разгледах из форума и си направих обща.а за Л-карнитина е интересно че взимах по  1гр ( 2х500)сутрин на гладно и преди тренировка,но от форума ме посъветваха да увелича дозата на 2,5-3 гр(5-6х500)и да ги взимам примерно преди тренировка (2х500) и преди лягане (2х500) и ще се вслушам в съвета.

27.06.06
22:18

Може ли да я покажеш тая обща за да се ориентирам горе-долу?

MI

28.06.06
11:19

misho1  и аз имам същия проблем като freonbg така4е и аз бих ти благодарен ако я сподели6 тази таблца с нас  :D :D :D

29.06.06
11:45

[quote author=“mi6o”]misho1  и аз имам същия проблем като freonbg така4е и аз бих ти благодарен ако я сподели6 тази таблца с нас  :D :D :D

явно е несериозен.Нали беше форума за това-да се помага.Дайте някоя примерна хран.програма  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1