27.06.06
16:24
Здравейт еаз съм 170 см 60кг ,искам да сваля корем и паласки ,в къщи с подходяща храна -без да взимам протеини мога ли да направя нещо ,какви резултати да търся , и какъв протеин ще препоръчате евентуално ,с бърз метаболизъм съм?! :?
можеш стига да имаш желание...НВД ти трябва,а за паласките задължително тичане,като можеш да ускориш процеса на горене на мазнини с Л-карнитин...това обаче няма да стане за месец-два...требе постоянство...
[quote author=“korpusito”]можеш стига да имаш желание...НВД ти трябва,а за паласките задължително тичане,като можеш да ускориш процеса на горене на мазнини с Л-карнитин...това обаче няма да стане за месец-два...требе постоянство...
за колко време ще има ефект и какви медикаменти освен L-karnitine ,ако искаш и снимка да прата, с колело ,няма ли да е по-добре тъй като имам болки в едното коляно от 2-3 г ?
за мен тичането е кардио номер едно,но ако имаш некви проблеми става и с колело макар че по-бавно ше стане...иначе ако пазиш диетата стриктно и си тренираш добре+Л-карнитина докрая на лятото може и да стане ама сичко е божа работа...всички т.нар “бърнъри” спомагат за горенето на мазнините...поразрови из сайта има инфо...
20.12.11
13:31
за мен тичането е кардио номер едно,но ако имаш некви проблеми става и с колело макар че по-бавно ше стане...иначе ако пазиш диетата стриктно и си тренираш добре+Л-карнитина докрая на лятото може и да стане ама сичко е божа работа...всички т.нар “бърнъри” спомагат за горенето на мазнините...поразрови из сайта има инфо...
Братле ако наистина има бърз метаболизъм и тича редовно + Л Карнитина и диета много бързо ще свали килограми. Аз съм с бавен метаболизъм всичко ми се лепи като ям, но тичам ли редовно всичко се топи. Тичането му е майката ;)