Бирата

PO

09.09.04
01:02

та въпроса ми е следния:
какво е отношението (Ако има такова) на 2-3 бири след тренировка..пречи ,помага или няма значение?
и почвам да са дразня никои не пише  :(

10.09.04
23:12

аве избягвай я бирата :) и не мисля че какъвто и да е алкохол след трен щи са отрази ок, по друго време може по може ама изключено след тренировка!!!

_M

10.09.04
23:24

Според мен бирата няма толкова отрицателно влияние в/у тренировките(особено като водката),ама след тренировка определено не трябва да се пие.Иначе в ден в които не тренираш може ама всичко с мярка-нали така?  :)

ВН

11.09.04
00:24

Не ти я препоръчвам след тренировка. Тогава всичко в тялото е насочен в цел възстановяване, а алкохола е клетъчна отрова. Черният ти дроб ще трябва да отделя време за опаковане на токсина и обезвреждането му, бъбреците ще филтрират напразен ход, газираното ще дразни лигавицата на стомаха забавяйки смилането на храната.

PO

11.09.04
19:45

мерси за мненията хора..малко се позабавихте но утговорихте.
special thanks на image..мн ги разбираш маи може да са разчита на теб .

12.09.04
12:19

ако си carb-conscious като мен хич и няма да я пиеш =]
това ми е любимото питие наравно с виното, но съм спрял бирата 100% =[
позволявам си по 1 чаша червено каберне вечер и това е =[
приятелите, които са свикнали да ме виждат да си поръчвам бира с водка се дзверят...

SI

12.09.04
15:41

какво е това carb-conscious

12.09.04
16:57

carb-conscious е нещо като в онзи гаден виц, дето в Судан рекламата на тик-так не била “само 2 калории”, а “цели 2 калории”. Та така, carb-conscious хората, не казват “само 2 гр. въглехидрати”, а “цели 2 гр. въглехидрати”. В Америка, low-carb диетите са не само всеобща мания, а и доста солидна индустрия.

12.09.04
17:29

дам =] и има сума храни с етикетче “Atkins Friendly” и т.н. =]
ами нормално - сега там пак има бум на неговия метод, особено при положение, че поддръжници на неговата диета са любимците на Америка Jennifer Aniston и мъжа и Brad Pitt… щом Брад пит сваля килограми с аткинс, какво му остава на средостатистическия 150 килограмов америкацец освен да започне да си купува храни с етикетче “аткинс френдли” понеже и без това го мързи да чете много по темата =]

е не съм “вманиячен”, но съм conscious =] примерно ако целта е под 20 грама carbs на ден, няма да пия бира например...

абе “само 2 грама”, анма обикновено е “само 2 грама на 100 грама” =)
пък аз по принцип пиех по 6 бири на вечер... което си е 3000 грама =]

anyway, оправдавах се, че не съм вманиячен, а само conscious =]
(+ наистина малко съм се вманиячил да сваля килограми напоследак и затова)

12.09.04
18:01

така е в US продават low-carb пица, шоколад, сладолед и какво ли още не. Leo, не се оправдавай  :D , нвд-то е хубаво нещо когато се налага да чистиш, просто не трябва съвсем да се вманиачва човек.

DM

13.09.04
11:51

Това дето ги пишете са глупости, тези ne76ta и там са само в специализираните магазини
аз съм бил там и знам как е, не напразно са втората най дебела нация след австралия, яде се масово само лайна там, щото хубавата храна е скъпа
а тая нисковъглехидратна диета така я оплюха преди три месеца и показаха какви ли не кофти старани и потърпев6и, че според мен, е пълна простотия, ама както и да е, биричка след тренировка в никаккв смисъл, а и въобще не, 500 мл бира са 500 калории, смятай за какво става въпрос, а и една бира се изчиства напълно от организма за 3 дена.
Стан

13.09.04
14:11

братле, всеки може да оплюе всичко.
ожеш да намериш и изследвания, които оплюват и витамин С и зеленчуци и зелен чай едва ли не...
този режим не са го оплюли тази година, а още през седемдесетте примерно (когато е имало и смъртни случаи, но те, както казва един български специалист са “от глупост”), но едно е някой да съчини разни “оригинални” изследвания, колкото да си защити PhD-то пред провинциалния американски университет, друго е да докаже нещо общовалидно за всички и всички да се отдръпнат от този режим...
с 1 дума - можеш да намериш scientific research, който подкрепя която и да е позиция, която искаш да заемеш... така че...

DM

13.09.04
21:29

прав си, обаче така погледнато не трябва да се вярва на нищо което е изследвано и научено досега защото всичко продължава да се развива и всяко едно нещо от днес е утре вече неактуално, така че мен ако ме питате , по важно е да се намалят мазнините а не калориите които са жизненоважни за прекалено много неща в организма
Стан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1