28.06.06
14:11
...
[quote author=“sladky_malky`”]на 15 години съм висока съм 1.58 и тежа 34 кг. Искам поне да недебелея с още 6-7кг , но как?моля ви помогнете ми защото имам големи комплекси от това че съм слаба ;(
Яж повече и започни да тренираш леко у вас. Например лицеви опори, повдигане на ръцете с бутилки вода. Също бягане в парка за по-здрави крака. Трябва някакси да активизираш тялото си и то да почне да трупа килограми. Наблягай на ориз, хляб, овесени ядки, банани. Ще видиш, че ако си упорита ще успееш за месец-два да качиш някое и друго кило. Успех!
Хапваи повече сладко, месо е такива работи дето се палнее от тях.Неща с повече калории за да нададеш.И прави някакви базови упражнения във вас - лицеви опори, коремни е такива.И не забраваи да се храниш често не да се натапчеш сутринта или на обяд и това да е яж умерено и често :?
28.06.06
14:31
ям супер много свинско месо и сладки неща,но несе храня редовно и бих искала някой да ми създаде режим към койтода се придържам защтото аз не знам какви храни точно да ям ;)
7:00 - 100гр. овесени ядки с прясно или кисело мляко
10:00 - 100гр. извара + 2 филии палнозърнест хляб + 1-2 банана
13:00 - 150гр. пилешко месо + 100гр. варен ориз
17:00 - Хамбургер
19:00 - риба с салата от зеленчуци
22:00 - мляко с ориз или мляко с бисквити
На мен ми дадаха такава програма гарантирам ти ако я спазваш за 1 месец трябва да качиш минимум 4 кг
Ииии наблягай на сладкотоо... шоколад ено друууу и гледай да ядеж през 3 часа.....
Аеее кот видиш ЯДЕЖ {}
28.06.06
14:44
xaxaxa аз няма да ям 30 дена едно и също такаче ако може за цялата седмица режим!
ми ми сланце рибата може да я замениш с 5 белтъка
изварата с някои сандвич
Ае просто гледаи да ядеж на 3 часа каквото и да е но наблягаи на картофите, боба, бананите, овесените ядки, рибата, ориз, месо (най-вече пилешко), разни сладки нищица и т.н. :)
28.06.06
15:15
[quote author=“YaN3v”] месо (най-вече пилешко), разни сладки нищица и т.н. :)
При нея месо каквото и да е и по повечко. И към нещата по-горе изброени всеки ден хапвай поне 100г ядки - бадеми, фъстъци и тн.
Знаеш ли пробваи да си правиш така яж си както си трябва но и яж това : значи земи си саздарма и 4/5 яица.Запържи леко саздармата не много и след няколко минутки чукни и яицата запаржи по преценка колкото искаш и така :wink: пробваи.
НЕ Е ЗАДАЛЖИТЕЛНО 4/5 ЯИЦА САМА ПРЕЦЕНИ КОЛКО ДА НЕ ТИ СТАНЕ НЕЩО :?
[quote author=“Alonzo”]...значи земи си саздарма и 4/5 яица.Запържи леко саздармата не много и след няколко минутки чукни и яицата запаржи по преценка колкото искаш и така :wink: пробваи.
По-добре недей... Създърмата съдържа отпадъчно месо и сланина... А, ако я запържиш в тиган, хм ще стане манджа с грозде... :wink:
Ако прецени да пробва.Повярваими доста е добро в период на качване.И аз сам го пробвал.Тя сама да прецени !!!
04.07.06
16:33
Страшни съвети дадохте на момичето.Яж месо каквото и да е , яж тъпчи се и така щяла да качи и какво ще качи мазнини.И защо трябва да кача мазнини да ми каже някой?
04.07.06
17:34
Тя не е казала, че иска мускули пък като гледам теглото й всеки килограм ще й дойде добре независимо какъв е.Моето мнение е да не почваш тежка тренировка (някой беше писал да прави лицеви опори), а да почнеш да прави аеробни упражнения, за да забързаш метаболизма си и най-важното да почнеш да ядеш повече.Все пак не прекалявай с килограмите да не трябва после да ги сваляш. :wink:
[quote author=“Alonzo”]Знаеш ли пробваи да си правиш така яж си както си трябва но и яж това : значи земи си саздарма и 4/5 яица.Запържи леко саздармата не много и след няколко минутки чукни и яицата запаржи по преценка колкото искаш и така :wink: пробваи.
е много ясно че няма да ги яде цели само белтъците е по-добре ама за тая манджа може и друго да измисли :)
08.08.06
23:41
Хехехех нали е момиче веднага се стичвате на помощ :D
Лошо нема 8) :lol:
[quote author=“sladky_malky`”]ям супер много свинско месо и сладки неща,но несе храня редовно и бих искала някой да ми създаде режим към койтода се придържам защтото аз не знам какви храни точно да ям ;)
Ето нещо елементарно:
1/ Яж задължително 3 пъти на ден. Стабилно бавни въглихидрати/ориз, картови, хляб, но никога повече от 1 на ядене/ и продукти богати на протеини/риба, месо, яйца, сирена/. Закуска-8, обяд - 12.30 вечеря 19.30.
2/ Хапвай нещо в 21.45 преди лягане и в 16.00. Да не е сладко, примерно кисело мляко, някакви ядки... избери си нещо от таблицата със съдържанието на храни.
3/Яж разнообразно със салати и плодове за десерт. Но не яж плодове на гладно. Не яж сладко, нищо със добавена захар.
Трябва ти режим и да знаеш какво да ядеш, за това прочети в сайта. Сънят също е важен.
Спортивай 3 пъти в седмицата по 1-2 часа, запиши се на някакъв спорт, ще ти се отрази повече от добре/
Успех и умната
09.08.06
00:34
Ако искаш да качиш кг не тичаи, както по-горе ти препоръчаха,твоито е лесно : спиш,ядеш,дебелееш :)
[quote author=“MI5”]Ако искаш да качиш кг не тичаи, както по-горе ти препоръчаха,твоито е лесно : спиш,ядеш,дебелееш :)
То като се замислиш,тя е жена,каква мускулна маса да качва :lol:
То май и сланина да качи,пак ще е добре :wink:
09.08.06
09:11
Главното е да се яде, а за да не надебелее много може да включи и кардио! Но не повече от 3 пъти седмично.
Според мен темата е изчерпана вече!
27.08.06
19:47
[quote author=“sladky_malky`”]на 15 години съм висока съм 1.58 и тежа 34 кг. Искам поне да недебелея с още 6-7кг , но как?моля ви помогнете ми защото имам големи комплекси от това че съм слаба ;(
Вземи си гейнърче и бирена мая и като си хапваш повечко ще стане