13.09.04
17:23
Здравейте. В момента съм в САЩ и доста хора ми препоръчват 1-AD. Това е прохормон и тук го наричат легален стероид. Искам да попитам някой знае ли нещо за него и още по-добре ако някой го е пробвал да ми каже дали е доволен. Благодаря ви.
[quote author=“XauMaHaTa”]Здравейте. В момента съм в САЩ и доста хора ми препоръчват 1-AD. Това е прохормон и тук го наричат легален стероид. Искам да попитам някой знае ли нещо за него и още по-добре ако някой го е пробвал да ми каже дали е доволен. Благодаря ви.
Правилно си разбрал. Сравнително малко странични ефекти.. но все пак ги има и за това и самата тема е подходяща за “Забранени медикаменти”.
Ако аз бях решил да ползвам забранени медикаменти, то това щеше да е един от възможните варианти. Често го стакват с 4-AD и след цикъла ползват 6-OXO.
Айде и умната :wink:
13.09.04
22:10
а туй не6то 6-ОХО от каде може да се намери..как се ползва..може ли малко пояснения за тоз продукт и какви евентуално странични ефекти може да има и подходящ ли за ползване от 17 годищен човек като мене с година..година и малко стаж :wink: :lol: ае!10х предварително! а и ако може да ми каете нещо повече за прохормоните като цяло :oops:
[quote author=“Pitt_Bull”]а туй не6то 6-ОХО от каде може да се намери..как се ползва..може ли малко пояснения за тоз продукт и какви евентуално странични ефекти може да има и подходящ ли за ползване от 17 годищен човек като мене с година..година и малко стаж :wink: :lol: ае!10х предварително! а и ако може да ми каете нещо повече за прохормоните като цяло :oops:
6-OХО е естроген блокър... ползва се с цел възтановяване на собственото производство на тест-а и предпазване от гинекомастия..
Т.е. не е стероид...
малко по-точно - 6-охо блокира ароматазата и така спира ароматизацията, вследствие на което тялото се стреми да произведе повече тестостерон (тзй като един от регулаторите на синтеза на тест е нивото на естрогени в кръвта, другия регулатор е нивото на самия тест но двете се допълват най-общо казано). Структурно си е баш стероид, но не анаболен НО според повечето страници употребен сам води до качване на маса поради увеличените концентрации на тестостерон (качва ги с пъти)
инфо за препаратите има на http://www.1fast400.com/?articles=1
14.09.04
18:17
Благодаря за инфото. Но имам нужда от още няколко пояснения. АКо го вземам да кажем 2 месеца и след като го сппра, започна да вземам трибулис това ще замести ли 6-OXO? И можете ли да ми дадете някаква схема за прием първо на едното после на другото.
14.09.04
18:37
Пич намери си по-добре Metoxibol ! Tова е ексракт от еленов корен и някакво стабилизиращо вещество.Аз си го купих за 55$ 90табл. и е доста добро - а ,ако го комбинираш с Трибулус и Йохимбе и Семена или ексракт от палмето направо все едно си бионабол и дека!
[quote author=“XauMaHaTa”]Благодаря за инфото. Но имам нужда от още няколко пояснения. АКо го вземам да кажем 2 месеца и след като го сппра, започна да вземам трибулис това ще замести ли 6-OXO? И можете ли да ми дадете някаква схема за прием първо на едното после на другото.
Не няма да го замести! Ако ме питаш мен в случая (след цикъл) е много по-добре да ползваш 6-OXO или Nolvadex отколкото Tribulus. По-добрият вариант е разбира се да ги комбинираш.
Друго нещо на което искам да ти обърна внимание е да не правиш с 1-AD цикли по-дълги от 6 седмици!!!
15.09.04
00:55
Kalua, в интересн на истината съм мислил доста за цикличното редуване и комбинациите от някои билкови екстракти. Зная около десетина сериозни такива, които могат да се редуват в неповтарящи се комбинации и да дават сериозен ефект при разумно хранене разбира се, но да не се отклоняваме от темата.
Пробвай с търсачката за 6-ОХО, мисля че и преди е бил обсъждан тук.