pls pomognete na edin debel i ne silen chove4ec :)

Темата е заключена.
FO

28.06.06
15:56

ei pichove kajete kvo da praa bre nemam sila nemam masa i sam i debel kvo trebe da piam da se opraa ,i nai loshoto e 4e pih geinar i sa mani 4e staneh oshte po debel mi i se natrovih imam s 100 edenici otgore na (AФ) vupreki tova moga li da prodaljavam da treniram a za trenirofkite seki mi vika razlichno i neznam na kvo da vervam ve4e
pls pishete

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:41.

28.06.06
16:00

[quote author=“forg1”]ei pichove kajete kvo da praa bre nemam sila nemam masa i sam i debel kvo trebe da piam da se opraa ,i nai loshoto e 4e pih geinar i sa mani 4e staneh oshte po debel mi i se natrovih imam s 100 edenici otgore na (AФ) vupreki tova moga li da prodaljavam da treniram a za trenirofkite seki mi vika razlichno i neznam na kvo da vervam ve4e
pls pishete

нисковъглехидратна, високопротеинна диета, аеробика сутрин на гладно. Анаеробни тренировки следобяд които също свършват с 30 минути аеробика. Никакво ядене след 5 часа следобяд. предимно зеленчуци и качествени меса(пилешко/пуешко филе). Високопроцентен протеин по възможност суроватъчен. 5 пъти седмично сутришна аеробика, 3 пъти следобеден фитнес с аеробика. 1 ден в седмицата яко плюскане на каквото ти дойде. Много вода - 3,5-5 литра на ден. За 2,3 месеца ще усетиш разлика гарантирам ти но трява много дух и воля

FO

28.06.06
16:24

10x men ama ne sam 4ak tolko debel ama imam nojda da spadam ama nali kato ticham gora i muskol :)

28.06.06
16:27

Като начало почни да пишеш на кирилица!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1