Помощ!!

27.06.06
14:22

Здравейте момчета от екипа на BB-team.

На 20 години съм 1.70, тренирам от 3 години до сега не бях взимал никакви добавки само и единствено храна и по малко протеин.Имам релеф които не ме задоволява а и бърз метаболизъм с който не мога да се сравя а от там идва и затрудняването с вдигането на маса.60 кг съм и съм вдигал до 65 и после пак на долу....С общи думи искам да кача малко повече мусколна маса, бихте ли могели да ми препоръчате програма включжаща добавки за добър ефект.А с яденето мисля че се справям ядки и т.н.(но както знаете барз метаболизъм=от едното жлезе през другото излезе....)

Благодаря предварително!!!

27.06.06
16:09

ами яж по 5 пъти на ден макарони , мекици , пици , палачинки , мазни банички(препекани) по 1 топъл хляб с лютеница  на ден и 1-2 литра прясно млеко и задължително взимай протеин - и след лятото ще си поне 70 кила - основното нещо с което един човек с бърз метаболизам трябва да се справи ако иска да качи килограми, е да си разшири стомаха след това килограми лесно се качват  :wink:

28.06.06
03:35

[quote author=“cleaner”]ами яж по 5 пъти на ден макарони , мекици , пици , палачинки , мазни банички(препекани) по 1 топъл хляб с лютеница  на ден и 1-2 литра прясно млеко и задължително взимай протеин - и след лятото ще си поне 70 кила - основното нещо с което един човек с бърз метаболизам трябва да се справи ако иска да качи килограми, е да си разшири стомаха след това килограми лесно се качват  :wink:

Надявам се никой няма да почне да прави такива глупости...

28.06.06
11:57

[quote author=“kao”]Надявам се никой няма да почне да прави такива глупости...

:lol:  :wink:

28.06.06
12:33

[quote author=“Brazileca”]Здравейте момчета от екипа на BB-team.

На 20 години съм 1.70, тренирам от 3 години до сега не бях взимал никакви добавки само и единствено храна и по малко протеин.Имам релеф които не ме задоволява а и бърз метаболизъм с който не мога да се сравя а от там идва и затрудняването с вдигането на маса.60 кг съм и съм вдигал до 65 и после пак на долу....С общи думи искам да кача малко повече мусколна маса, бихте ли могели да ми препоръчате програма включжаща добавки за добър ефект.А с яденето мисля че се справям ядки и т.н.(но както знаете барз метаболизъм=от едното жлезе през другото излезе....)

Благодаря предварително!!!

Значи в яденето ти 60-70% трябва да са въглехидрати,но не мекици , пици , палачинки , мазни банички(препекани) по 1 топъл хляб с лютеница :!: ,а ОРИЗ,КАРТОФИ,ОВЕСЕНИ ЯДКИ,МАКАРОНИ,КАКТО И ЗЪРНЕНИ ИЗДЕЛИЯ(БОБ,ЛЕЩА,ЦАРЕВИЦА,ГРАХ....)и за още по-доър ефект си купи креатин и гейнер!!!
Гарантирам ти,че ще качиш :wink:  Успех!

28.06.06
13:36

хах спирам с майтапите, но сега забелязах че момчето е написало  “”Имам релеф които не ме задоволява а и бърз метаболизъм с който не мога да се сравя а от там идва и затрудняването с вдигането на маса””  това как да го тълкуваме че не се храниш достатъчно и че малкото храна която приемаш е предимно “junk-food” така ли е ???

28.06.06
16:29

Да точно в този смисъл го казах нищо не съм взимал до сега затова и само релефът е на лице с този метаболизъм... :) Храненето ми е нормално закуска обяд вечеря следобедна закуска правя в 4 и нощна кум 10 но иавно без некои добавка беше иасно че няма да стане

28.06.06
16:48

Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

28.06.06
19:43

[quote author=“Pesho89”]Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

Момчето иска да качва ММ не МАЗНИНИ.
НЕ СЕ ЯДЕ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ!!!!!!!

28.06.06
22:03

[quote author=“GrandMasterP”][quote author=“Pesho89”]Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

Верно? Аз трябва да съм ебати свинята  :D

ST

28.06.06
22:43

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“GrandMasterP”][quote author=“Pesho89”]Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

Преди лягане трябва да се яде храна богата на белтьчини.Така знам аз.

29.06.06
11:01

[quote author=“StronG™”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“GrandMasterP”][quote author=“Pesho89”]Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

Тва ми е напълно ясно, мо човекът е с бавен метаболизъм и за това го предлагам този варянт. Верно е че има вероятност да качи мазно, но поне ще качи и ММ.  Аз лично не препоръчвам да се яде преди лягане. Но часно за този случай мисля, че ще се отрази добре.

29.06.06
11:01

[quote author=“StronG™”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“GrandMasterP”][quote author=“Pesho89”]Еми вземи си някакъв гейнър, можеш да го комбинираш с глутамин. Също така ако искаш да качваш преди,лягане се наяждай обилно, може да ти е малко тежко но помага ;)

Тва ми е напълно ясно, но човекът е с бавен метаболизъм и за това го предлагам този варянт. Вярно е че има вероятност да качи мазно, но поне ще качи и ММ.  Аз лично не препоръчвам да се яде преди лягане. Но часно за този случай мисля, че ще се отрази добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1