06.09.04
01:14
Може ли на тренировките(2-3)пати в седмицата да се тренират всички мускулни групи,а не всяка тренировка различни!! А може ли да се ходи веднаж в саедмицата на тренировки,ще има ли ефект!!! 10х
По принцип може, но ще бъде по-скоро тунизираща тренировка /ако не тренираш много яко де/. Иначе един път в седмицата според мен много файда няма да има.
[quote author=“bggirl”]Може ли на тренировките(2-3)пати в седмицата да се тренират всички мускулни групи,а не всяка тренировка различни!! А може ли да се ходи веднаж в саедмицата на тренировки,ще има ли ефект!!! 10х
1 път в седмицата в зала - да, но 1 път седмично да тренираш е крайно недостатъчно или просто казано неефективно.
Опитай се да намериш време например да тичаш ако не всеки ден то поне през ден и ако храненето ти е правилно, то ще останеш доволна от резултата :)
06.09.04
01:46
Кръговата тренировка е препоръчителна за начинаещ... Според мен.
3 пъти й е минимума. И като се правят всички мускулни групи, не се правят всички упражнения :)
06.09.04
18:26
[quote author=“D3BEP”]Кръговата тренировка е препоръчителна за начинаещ... Според мен.
3 пъти й е минимума. И като се правят всички мускулни групи, не се правят всички упражнения :)
:D :D