Сурватка, някой пробвал ли е, нещо знаете ли!!!

10.09.04
02:14

Абе един приятел ми каза, че това било по добро от сурватъчния протеин, а се продава по същия начи(на прах) даже е и по-евтино!!!
Казаха ми че ефекта е 2 пъти по добър и за пример ми даде прасетата:
“Е виж ги за 2 месеца стават по 100 кила щот ги тъпчат само с това...”
...............
Ще взема още info и ще го пусна, а ако някои знае нещо!!!

10.09.04
03:08

Казаха ми че ефекта е 2 пъти по добър и за пример ми даде прасетата:
“Е виж ги за 2 месеца стават по 100 кила щот ги тъпчат само с това...”

Ох.. пак ще ми се карат ама не мога да се въздържа:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

10.09.04
10:04

суроватка=суроватъчен протеин.
Продават на Пиротска 12 “суроватка” насипно на килограм.
Пробвай и кажи дали качи 100кг .

11.09.04
02:49

Е и аз се счупих да се хиля ама тоз с който говорих не мойеше да влезе в колата с мен толкоз беше голям!!!
.........
А днес взех от тая сурватка ми по евтино излиза от протеин за ефект по нататък ще говорим ама днес след 3 лъжици цял ден не огладнях!!!

11.09.04
14:13

откъде го купи?
колко КГ?
каква цена?
какъв вкус?
пише ли какво съдържа?

И кажи всичко каквото се сещаш за нея!

FL

11.09.04
17:22

vanisher,в най близката мандра,отиваш с туба(10,20кг),редиш се на опашка с няколко баби и дядовци,които чакат със суровтката да хранят животните си,плащаш някаква минимална сума,за вкуса,надали ще получиш отговор :wink:

13.09.04
23:39

@flufil абе това е на прах бе :wink:  :D !!!
.......
Ами има един магазин на Узунджовска при Съдебната палата за здравословно хранене!!!Продава се насипно за по 24лв. килото 84% има и 60% ама не знам колко струва!!!

13.09.04
23:42

Абе тая сурватка не е толкоз оферта щот протеина в нея не се освоявал чак толкова добре, да по евтина е но би излязло изгодно да я взимаш ако пиеш стероиди и освояваш по-голяма част от протеина!!!

FL

14.09.04
00:28

сурватка е течноста която изплува над коагулиралото мляко и съдържа разтворими белтъци,изключително богата на незаменими аминокиселини,високо съдържани на минерални соли и витамини.суроватката се води като отпадъчен продукт.

14.09.04
03:14

Радвам се, че когато не знаеш нещо се опитваш да го намериш в интернет, а после ни го pаstе-ваш и на нас!!! :lol:  :lol:
Но пак ти казвам продава се и на прах как точно се произвежда сухия прах не знам, а и не ме интересува!!! 8)

ВН

14.09.04
06:52

А,... уточнениице! Стероидите ти дават възможност да задържиш повече белтък в тялото си и по-специално мускулен белтък. Те, обаче нямат отношение при смилането на храната, нито при усвояването и.

14.09.04
09:08

А, ...уточнениице! Говорите за две различни неща.
Сурватка наистина е тая бозата там....а този прах се извлича именно от нея и затова се нарича суроватъчен протеин.

FL

14.09.04
16:51

king_pin,не е лесно да си глупав,нали?не по тоя начин,когато някой се опитва да ти даде някаква информация!а това че ти е беден речника,не можеш да се изразяваш и ти липсва възпитание си е твой проблем и на родителите ти!

27.01.13
11:02

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.13 11:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1