Могат ли да се правят пари от БодиБилдинг в България?

28.06.06
19:47

Могат ли да се правят пари от БодиБилдинг в България? Каква е схемата? От къде трябва да тръгнеш и до къде трябва да стигнеш (буквално и преносно), за да вадиш пари от този спорт? Изобщо развит ли е в България или по-скоро се приема като хоби?

Не на последно място и има ли някой такива амбиции от съфоромците? Или вече го прави?

:)

Все въпроси, чиито отговори са ми любопитни.

P.S: Без връзки може ли да пробие човек според вас?

DI

28.06.06
20:27

според мене като състезател в никакъв случай не можеш да правиш пари.

28.06.06
20:38

[quote author=“dickhead”]според мене като състезател в никакъв случай не можеш да правиш пари.

Тогава защо се пръскат сума ти пари за добавки, химия и прочие - хем си вътре откъм финанси, хем се тровиш с химията... Все някаква възвръщаемост трябва да има.  :roll:

28.06.06
20:40

Един познат миналата година се пусна.Той е много здрав  и добре оформен. Класира се на 2-ро място и му дадоха една чепка банани и дотук  :lol:  8)  :evil:  :?

28.06.06
20:41

[quote author=“fixer2”]Един познат миналата година се пусна.Той е много здрав  и добре оформен. Класира се на 2-ро място и му дадоха една чепка банани и дотук  :lol:  8)  :evil:  :?

Чепка банани метафорично ли го казваш или си е хапнал сериозно бананчета за второто място?  :lol:

LU

28.06.06
21:16

[quote author=”|Chosen|”]Могат ли да се правят пари от БодиБилдинг в България? Каква е схемата? От къде трябва да тръгнеш и до къде трябва да стигнеш (буквално и преносно), за да вадиш пари от този спорт? Изобщо развит ли е в България или по-скоро се приема като хоби?

Не на последно място и има ли някой такива амбиции от съфоромците? Или вече го прави?

Отговора на всичките ти въпроси е НЕ!
А ако си силен и мускулест колкото аватара си,които лично аз асоцирам с цар Лъв и Елтан Джон (а елтан е педал) както и да е!
Ти трудно би пробил и би направил нещо!Във форума има доста по способни от тебе момчета които си тренират и са яки,и пак не пробиват!А като цяло спортистите - трибоици и културисти и другите ако чакат на пари от държавата или наградни фондове по хубаво да се откажат!Но целите им не са това според мене!

28.06.06
21:34

пари от бодибилдинг могат да се направят само ако продаваш(произвеждаш) добавки и/или химия.с една дума - от тяло - не.поне засега.

28.06.06
21:45

Недей така нападателно, LuckyTeam.  :D

Първо изобщо не мисля АЗ да правя пари, а ми е любопитно дали има почва изобщо такава практика в България.
Второ какви асоциации луди правиш с аватарите, само ти си знаеш.  :) Ти като нямаш аватар, значи си никой така ли? Дай да сложим по един здравеняк всички за аватар и да не стъпваме във фитнеса изобщо... Остави ги тези виртуални Bullshits! Така като го гледаш Симба, пука ли му?  :)

28.06.06
21:58

Преди тренирах на Мария Луиза и там имаше 2 ма състезатели - Митко димитров  и един Адриан. И двамата разказваха, че не се правят пари от това. Все пак Митко си намери спонсор преди доста време и сега пробива. Адриан обаче се отказа още през 2001, намери си рабора като частен инструктор.

После затвориха залата като гръмнаха онази мутра и нямам контакт вече.

ST

28.06.06
22:29

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=”|Chosen|”]Могат ли да се правят пари от БодиБилдинг в България? Каква е схемата? От къде трябва да тръгнеш и до къде трябва да стигнеш (буквално и преносно), за да вадиш пари от този спорт? Изобщо развит ли е в България или по-скоро се приема като хоби?

Отговора на всичките ти въпроси е НЕ!
А ако си силен и мускулест колкото аватара си,които лично аз асоцирам с цар Лъв и Елтан Джон (а елтан е педал) както и да е!
Ти трудно би пробил и би направил нещо!Във форума има доста по способни от тебе момчета които си тренират и са яки,и пак не пробиват!А като цяло спортистите - трибоици и културисти и другите ако чакат на пари от държавата или наградни фондове по хубаво да се откажат!Но целите им не са това според мене!

ба, ти си много отворен  :!:  Що не сложиш един аватар ти? ( ще му намеря поне 20 кусура )  :evil:

NO

29.06.06
00:14

Ти трудно би пробил и би направил нещо!

Абе искам да ти кажа честно, че ти и десет живота да изживееш сигурно няма да направиш колкото Елтън Джон...

А по въпроса... щом има културисти значи се изкарва. От състезания може и да не се изкарва много, но както виждаш снимат се клипове, реклами, списания, работа като инструктори и тн... всичко е с пари и с тва се изкарват пари.

Пари от този спорт правят Киро Вълчев, Момчил Милев, Евгени Ангелов, Юлиян Карабиберов и още няколко подобни спортисти.

LU

29.06.06
08:39

[quote author=“ivan.shishmanov”]Пари от този спорт правят Киро Вълчев, Момчил Милев, Евгени Ангелов, Юлиян Карабиберов и още няколко подобни спортисти.

Правилно!Но поне за 2ма от тях съм сигурен че продават добавки и стероиди,което само по себе си им се явява доход!

29.06.06
10:44

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“ivan.shishmanov”]Пари от този спорт правят Киро Вълчев, Момчил Милев, Евгени Ангелов, Юлиян Карабиберов и още няколко подобни спортисти.

Правилно!Но поне за 2ма от тях съм сигурен че продават добавки и стероиди,което само по себе си им се явява доход!

Няма значение това също си е част от този спорт!

LU

29.06.06
12:39

[quote author=“M16”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“ivan.shishmanov”]Пари от този спорт правят Киро Вълчев, Момчил Милев, Евгени Ангелов, Юлиян Карабиберов и още няколко подобни спортисти.

Няма значение това също си е част от този спорт!

иМА голямо значение!Само че трябва да си по навътре с материала и да знаеш какви злоупотреби и мръсни номера стават!и тва да ти ръгат разни бизнесмени фалшиви прахчета хич не е бизнесс,тва е злоупотреба,щото и на JC,и на печално известните Нутрин,и на Биогаме,мога смело да твърдя че продуктите за нищо не стават!

29.06.06
15:16

[quote author=”|Chosen|”][quote author=“fixer2”]Един познат миналата година се пусна.Той е много здрав  и добре оформен. Класира се на 2-ро място и му дадоха една чепка банани и дотук  :lol:  8)  :evil:  :?

Чепка банани метафорично ли го казваш или си е хапнал сериозно бананчета за второто място?  :lol:

Няма метафора, няма сърказъм , една чепка банани и да си бие камшиците  :lol:  :evil:  :D

29.06.06
15:58

А защо всъщност няма пари в този спорт? Заради слаб интерес към състезанията ли?

29.06.06
16:00

[quote author=“Lancelot”]А защо всъщност няма пари в този спорт? Заради слаб интерес към състезанията ли?

Защото гейовете предпочитат да гледат футболисти, а не билдъри.  :P

29.06.06
16:03

[quote author=“NRG52”][quote author=“Lancelot”]А защо всъщност няма пари в този спорт? Заради слаб интерес към състезанията ли?

Нещо против най-великата игра ли имаш, неразбрах... :roll:

29.06.06
16:03

[quote author=“NRG52”][quote author=“Lancelot”]А защо всъщност няма пари в този спорт? Заради слаб интерес към състезанията ли?

Или посещават Амор в петък вечер  :roll:

29.06.06
16:23

пари се правят стига да знаеш как? културистите не печелят пряко от състезанията - рони не печели само 100хил на олимпия. ако беше само това да е фалирал вече. както казаха други - спонсори. бих добавил - реклама, гост позинги, семинари, книги, персонални сайтове, клубове и пране на пари . ако имаш тяло и позиции всичко се подрежда. затова всичко опира до СТАРТА - едно профи състезание и излиташ в света на печелившия бодибилдинг - бизнес.

29.06.06
16:25

[quote author=“GEORGIO”]пари се правят стига да знаеш как? културистите не печелят пряко от състезанията - рони не печели само 100хил на олимпия...

Я и теб да те питам прочете ли заглавието на темата :?:  :?:  :?:

Или си се объркал или Роби е БГ билдър :wink:

29.06.06
16:29

Аз гледам, че М. Димитро и Х.Христов имат доста реклами. Особено Х.Х.

Съмнявам се обаче да им плащат за интервютата в списанията..

29.06.06
16:51

[quote author=“M16”][quote author=“GEORGIO”]пари се правят стига да знаеш как? културистите не печелят пряко от състезанията - рони не печели само 100хил на олимпия...

Я и теб да те питам прочете ли заглавието на темата :?:  :?:  :?:

Или си се объркал или Роби е БГ билдър :wink:

ами принципно се изказвам. ясно е че в бг все повече напредваме в тези области. така че бъдеще има а също и настояще. добре тогава - кирил вълчев или крика да не би да правят пари от състезания. ама всеки ги знае понеже са постигнали нещо с което да ги помним. та пак ще повторя. първо е славата и после парите. кофти ама е истина.

29.06.06
16:55

за мен бодибилдинга е бил и ще си остане хоби спорт оказващ обаче огромен тласък в хиляди други свери и направления , относно дали е възможно да се правят пари от него в БГ - ще кажа да, ако подходиш като бизнесмен а не като спортист

[quote author=“GEORGIO”]всичко опира до СТАРТА - едно профи състезание и излиташ в света на печелившия бодибилдинг - бизнес.

Дам както Христомир го направи и сега е сред най-добрите бодибилдинг бизнесмени.Излетял е до космоса.Стига глупости.Тези които изброих правят пари от спорт но не чрез състезания (да не говорим, че състезанията за тях са реклама затова и Киро организираше толкова много и големи както сега и Момчил го прави), а автора на темата не е уточнил дали става въпрос за състезания писал е просто спорт.
Благодаря за вниманието.

29.06.06
22:37

Трудно но може

30.06.06
10:04

В световен мащаб от този спорт печелят може би 50-60 души.Останалите само живуркат.Това е мнение на профи културист.В България според мене това е невъзможно,поне по причината,че много малко хора ще дават пари като спонсори на някой състезател

IN

30.06.06
10:33

Познавам един културист,който ми каза че не се правят никви пари от ББ в България....трябва да си наистина добър за да почнеш да се състезаваш международно и тогава може би да припечелваш някой лев... :wink:

30.06.06
22:24

В аматьорския бодоболдинг няма никакви, повтарям - никакви пари! Говоря за състезателите, разбира се :lol: ! Те абсолютно и само влагат пари - и то много!
В професионалния бб няма никакви пари, освен за няколко човека, които се броят на пръсти! Тук говоря за състезания, а не за реклами - реклами прави и баба ми - демек не е нужно да си бб-ър, за да правиш реклами!

01.07.06
08:55

[quote author=“Pc_genius”]демек не е нужно да си бб-ър, за да правиш реклами!

Зависи какво рекламираш :wink: .

01.07.06
11:35

[quote author=”|Chosen|”]Могат ли да се правят пари от БодиБилдинг в България? Каква е схемата? От къде трябва да тръгнеш и до къде трябва да стигнеш (буквално и преносно), за да вадиш пари от този спорт? Изобщо развит ли е в България или по-скоро се приема като хоби?

Пари се печелят от културизъм в България, но стига да си намериш формулата!
Прочети малко повече интервюта с български културисти и ще се обедиш в това, че гладни и голи няма, както и да разчитат на помощи от държавата :)
Най-малкото може да станеш жиголо или да прави стриптиз и ще вървиш добре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1