Огледало/Светлина

28.06.06
20:17

Добре де забелязал съм, че като застана да се гледам в различни огледала във всяко тялото ми изглежда по различно. В смисал едното ме дава по едър, друго по сух , по офермен и т.н. Немога да разбера това на какво се дължи. На светлината, защото където тренирам не е еднакво светло насякаде ИЛИ просто нещо огледалата са различни 8)
Абе надявам се все пак да ме разбрахте за както гововя  :lol:

28.06.06
20:22

Освен ако огледалата не са като онези кривите по цирковите площадки  :wink:  сигурно ще да е от светлината.

Иначе би бил за Досиетата Х  :lol:

NO

29.06.06
00:43

И аз съм го забелязал това - във всяко огледало съм различен и затова съм си избрал това дето съм най-едър на него :D. А иначе и аз съм се чудил как става това след като огледалата на външен вид изглеждат еднакви...

29.06.06
10:38

Предполагам различните огледала пречупват светлината по различен начин, оттам и образът е променен. Пък и самото осветлението влияе.

29.06.06
11:11

[quote author=“Mussolini”]Добре де забелязал съм, че като застана да се гледам в различни огледала във всяко тялото ми изглежда по различно. В смисал едното ме дава по едър, друго по сух , по офермен и т.н. Немога да разбера това на какво се дължи. На светлината, защото където тренирам не е еднакво светло насякаде ИЛИ просто нещо огледалата са различни 8)

Ти пък..аз  в едно и също, като се гледам и все различен се виждам.  :P

А при повече от 45 минути взиране ми изтръпва левия бицепс. :(

29.06.06
15:34

[quote author=“NRG52”]А при повече от 45 минути взиране ми изтръпва левия бицепс. :(

А на мен ми свършиха огледалата в околността :( Мисля да пусна обява - че това, в което последно се оглеждам нещо ме дава по-напълняла от преди :(

Не е истина просто http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/1/sm100.gif

29.06.06
15:51

[quote author=“Grah4e”][quote author=“NRG52”]А при повече от 45 минути взиране ми изтръпва левия бицепс. :(

А на мен ми свършиха огледалата в околността :( Мисля да пусна обява - че това, в което последно се оглеждам нещо ме дава по-напълняла от преди :(

Не е истина просто http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/1/sm100.gif

Аз имам едно свободно, което е и фитнес уред - мултиFuckционална работа.
Просто си в наведено положение докато се оглеждаш, а аз си правя кардиото.  8)

Имаш официална покана за утре.  :wink:

ZW

30.06.06
11:39

Огледалата във фитнесите наистина те правят да изглеждаш по-здрав.  :)

IN

30.06.06
11:54

В на един приятел фитнеса няма нито едно огледало :lol: ...да не говорим за музика или други такива екстри...

30.06.06
12:27

По принцип аз изглеждам по-едър където има повече светлина .

30.06.06
22:28

Отговора е лесен- Гледай се в едно и също огледало

30.06.06
22:41

[quote author=“ASTOR”]Отговора е лесен- Гледай се в едно и също огледало

Да де ,ама как да разбера кое ме дава най-реално. Аз винаги се гледам на това, където изглеждам по-едър :)

IN

02.07.06
18:44

Не се гледай в огледала,ами се гледай сам себе си,или се снимай и после се гледай...огледалата правят нещата по големи....аз за тва обичам да правя секс пред огледалото :lol:  :lol:

04.07.06
23:30

[quote author=“Mussolini”][quote author=“ASTOR”]Отговора е лесен- Гледай се в едно и също огледало

Да де ,ама как да разбера кое ме дава най-реално. Аз винаги се гледам на това, където изглеждам по-едър :)

За да определиш има ли напредък винаги се гледай в едно и също

04.07.06
23:33

питаите някои физик и тои 100% ще ви каже защо става така :wink:

05.07.06
00:00

[quote author=“Mussolini”]Добре де забелязал съм, че като застана да се гледам в различни огледала във всяко тялото ми изглежда по различно. В смисал едното ме дава по едър, друго по сух , по офермен и т.н. Немога да разбера това на какво се дължи. На светлината, защото където тренирам не е еднакво светло насякаде ИЛИ просто нещо огледалата са различни 8)

На мен светлината ми е професия, понеже съм оператор, така че мога да ти кажа че тя може да те направи и дебел и релефен и т.н., малко разбира се, за да видиш истината се гледай на едно и също огледало, както казаха, също и на мека дифузна (разсеяна) светлина, за да разбереш. За да се изкефиш пусни си отпред отстрани, отзад отстрани и гледай ще видиш (можеш да разгледаш снимки на протата и ще разбереш как е)! Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1