B12

BU

01.07.06
03:36

Здравейте! Препоръчаха ми да взимам В12. Доколкото разбрах в аптеките се продава на капсули и ампули. Предполагам че ампулите са за инжекции, но били и по добри. Мразя инжекциите, но щом се налага ще си бия. Та мисълта ми е да ми обясните как точно се бият и възможно ли е сам да си ги бия (има ли опасност да се нараня или да стане нещо сериозно?). Колко дълги игли трябва да използвам и въобще има ли значение? Мерси! :)

01.07.06
05:39

ами като за начало моето мнение е следното ! /за инжекциите/
по-добре да са кожени ако може по-дебели и черни на цвят !!!!!!
стиа глупости ! за какво ти е това В12 ? ще заприличаш на рон колман ли ? какво ?
земи си седни на дупето и си направи една качествена диета ... да първоще се наложи да почетеш доста за да разбереш някои неща . после земи се поинтересувай що е то минерали и имат ли те дялв тялото на човека иза какво служат ! пък ако тогава решиш че само В12 ще ти е от полза ... ЕВАЛА ти праим !

01.07.06
10:46

buzzy,погледни тук...

http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=318
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=235

Мисля,че това ще даде отговор на питането ти. 8)
Поздрави.

BU

01.07.06
17:57

Ами благодаря за съветите., но аз така или иначе не можах да разбера каква е точно техниката на поставяне на инжекциите... Пробвах да питам лични лекар но той не пожела да ми обясни... каза ми по 1,50 лв. и аз ще ти ги бия... но малко скъпичко ши ми излезе... Ай кажете ако знаете как се бият...

DU

01.07.06
18:34

Боцкаш мусколно а не венозно какво толкова не разбра?

BU

01.07.06
18:37

Ами добре, ама къде точно в задника, рязко ли трябва да забия иглата или не, трябва ли спирт да слагам и т.н.?

15.07.06
03:31

Te horata slojiha link malko po nagore mojesh da se pointeresuvash poveche ... iglata se vkarva bavno kato predi tova mojesh da pomasajirash mqstoto za da izbegnesh po golqma bolka , muskula trqbva da e otpusnat shtoto sushto ima i veroqtnost da se schupi iglata emi tva e ... cheti forumite kato horata pak ti kazvam

17.07.06
12:56

По-добре не се опитвай да си слагаш сам Б12 а помоли някой който е слагал да ти го бие, сигурен съм че в твоята зала има някой с опит. Но не очаквай чудеса от Б12. А и ако си решил на 100% та си го биеш тогава прибави фолиева киселина и желязо - това е нещо като класическа схема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1