27.06.06
14:58
Прежалих 40лв, за да видя каква е ситуацията с насипния новозеландски протеин, тъй като го пия от известно време. Занесох пробата, попълних молбата и им я връчвам, а лаборантката се обажда на вътрешна и пита:”Раче, какви бяха новите цени?” Тъкмо бях хванал дръжката на вратата и довиждането ми беше на устата, когато тя се обърна към мен и рече: “Петнайсет лева”. :shock:
Помолих да я да повтори, после да ми обясни.. С две думи става въпрос за следното: Получили са нов ценоразпис от министерството, някои услуги са поскъпнали двойно и тройно, някои поевтиняват драстично. Анализът на процентното съдържание на белтъчини струва 15 лв.
27.06.06
15:03
Глей са ко стаа... малии. :lol:
Нутрим, Биогейм, P&B и JK ще настръхмат.
27.06.06
15:08
Хах. Ще сринем икономиката :twisted: Базик :)
Това само за Варна ли е или щом е от министерството важи за всички? Още едно въпросче: За да ти изследват протеин колко грама пудра трябва да дадеш?
Neo, те заради тебе намалят :) Видели са, че в тая работа има бизнес и се комерсиализира :)
Където го продават в Булспорт ли?
[quote author=“manson”]Това само за Варна ли е или щом е от министерството важи за всички? Още едно въпросче: За да ти изследват протеин колко грама пудра трябва да дадеш?
Питах и разпитвах, не можаха да ми кажат. Били получили от министерството новия ценоразпис и толкоз. За другите не знаели. Като се замисля, много от услугите в различните градове имат различни цени. Трябва да се пита.
Аз им нося 100г. протеин. Пак им занесох в бурканче, тъй като новозеландския протеин, така или иначе си е насипен, но по принцип е много важно като се занесе протеин за проба, да бъде неотварян. Те си описват, партиден номер, дата на производство, марка, производител и отбелязват изрично в протокола, че пробата е била в неотваряна търговска опаковка. Ще си отсипят 100г и ще ви върнат кутията.
[quote author=“M16”]Където го продават в Булспорт ли?
Същия. Нямам почти никакви съмнения, но не ми се сърба една и съща попара два пъти. Искам да съм наясно какво пия.
27.06.06
18:30
Сега всички, които го вземаме ще чакаме с нетърпение ако решиш да го споделиш :)
28.06.06
08:31
Аз си мисля, като се прибера във Варна, дали да не дам примерно- суроватъчната извара на Жоси, да я изследват, че и по тоя въпрос има доста съмнения.
и какви са резултатите от този новозеландския ? някои знае ли от каде в Бургас мога си го купя
[quote author=“Cruise”]и какви са резултатите от този новозеландския ? някои знае ли от каде в Бургас мога си го купя
Към 10-11ти юли ще го постна, тогава ще е готов.
30.06.06
18:07
даите да видим сурватъчния на ЖК ако е добър цяла есин и зима ще жуля само него.Поне не е скъп 54 лева 2 кила ако е 60/70% пак става за тия пари.Само стероид да няма вътре.
30.06.06
18:21
[quote author=“Aleksandr0v”]даите да видим сурватъчния на ЖК ако е добър цяла есин и зима ще жуля само него.Поне не е скъп 54 лева 2 кила ако е 60/70% пак става за тия пари.Само стероид да няма вътре.
Кой пък ще слага стероиди в протеин?! А иначе тоя на JK не бих го пипнал преди 2 год - 3 кутии по ред изпих и трите бяха с различен вкус, цвят и разтворимост. Бахти протеина. :?
30.06.06
19:53
ам така сам чел вав форума..
30.06.06
20:59
[quote author=“Aleksandr0v”]ам така сам чел вав форума..
никъде не е пишело за бионабол в протеина на JK. :wink:
[quote author=“Sportex”][quote author=“Aleksandr0v”]ам така сам чел вав форума..
Спомням си , че някой го беше написал. Просто ти не си го видял.
01.07.06
05:44
бг протеин = говна ! каквито и тестове да им правите протеина не струва и тия пари които му искат !
01.07.06
05:53
[quote author=“diksi”][quote author=“Sportex”][quote author=“Aleksandr0v”]ам така сам чел вав форума..
Спомням си , че някой го беше написал. Просто ти не си го видял.
Аз преди време бях пуснал такава тема, но ставаше въпрос за Биогейм, а не за JK. :wink:
Но хайде някой наистина да пусне за иследване и суроватъчния на JK…моля ви. :wink:
31.07.13
00:15
Някой има ли идея колко струва изследването за протеиново съдържания в ХЕИ към момента?