Няколко думи за всички преди поредния цикъл!

Темата е заключена.
KA

14.09.04
01:54

До сега, аз следя форума последната една година, никои не даде една по сериозна причина да не се взимат стероиди! Има 1000 различни схеми за прием ,1000 различни стероида , 1000 лоши последствия за здравето. Преди това обаче според мен, има 1000 причини човек да не е штаслив с това което е и което е постигнал! Кой щастлив човек ште посегне към стероид ?!? Кой билдер работил дълги години доволен от себе си ште посегне - мисля че никой? Аз ще кажа защо аз взимах 1 година стероиди. Не бях доволен от постигнатото , въпреки че бях постигнал много за 5 години яки пренировки без прекъсване. Ръка 43см  , грудна обиколка 135см , бедро 79см , прсец 40см при височина 183см 85кг . Но исках още , исках да съм по-силен  и по-голям.  Малкото което и аз и вие изопускаме е че колкото исилен да си ,колкото и красив да си ако не си доволен от постигнатото, нямаш щастие ! Ако не спираш да искаш още и още - също. Защото едно е да искаш още и да блъскаш като животно ида го постигнеш и да не се поддадеш на желанието да настигнеш растяштите като гъби около теб, а съвсем друго е да посегнеш към забрнения плод и да растеш наравно с другите! Защото каквото и да сиговорим , стероида те прави друг-променя ти малко или много характера , превръща те в голяма ,ако не огромна маса от мускули , а в някой лоши случаи и огромна маса от сланина , покрита с пъпки кожа и оредяваща коса! Така постепенно се превръщах в горд с постигнатото ,самодоволен и искащ още човек , който се чуства наи-добре в залата , при другите себеподобни . там сравнявайки се с натуралните билдъри се чустваш значим . Но природата си знае работата и не можем да си насилваме организма за винаги, и да постигаме ,защото той има безброй компесаторни механизми които обаче се износват от това свръхнатоварване. А в момента който организма ни откакже - рухваме , защото цялото или голяма част от нашата значимост се крепи именно на голямото ни тяло. Ипосле трябва да си търси по млки дрехи , да обясняваме на приятелите  че не можем а пием защото черния ни дроб е за хвърляне. Аз не бях песимист и сега не съм. Просто ви представям РЕАЛНАТА картина  , на това което бях! Сигурен съм че много от вас щте се познаят в това описание и ще си кажат -това не може да мисе случи- не и на мен! АЗ СИ КАЗВАХ СЪЩОТО -ПРЕДИДА МИ СЕ СЛУЧИ  ! Искам простода ви накарам простода се замислите какво вътре във вас не ви прави достатачно щастливи и дали наистина да си по голям и силен е щастие !Надявам се да не обидя смъртно някои който точно се вмества в моито описание и  го е срам да си признае че го болят топките ,че гаджето (нейнятя мама- кучка гадна) го е напуснала  ,въпреки че са заедно от 2 години, че стероида го е превърнал в гаден надут скапаняк . Това не е песимизъм -песимизъм е ако сега ядете жито,и палите свещи за мен . Не е и оптимизъм - защото оптимизъм е да скъсваш гаджетата от чукане , да ти се наред косата , и кожата ти да няма акне от андрогените деиствия на стероида ! Това е реализъм ! Исамо не си казвайте това няма да ми се случи- заштото никои не е застрахован!Просто ви моля да не си го помисляте!                    А за смъртно обидените вярвам че ще ме оплюете здраво ! Не бях герой като взимах стероиди - не сте и вие ,не съм герой ,като си призная , не съм герой и като ги спрях -но сега съм наистина щастлив! Надявам се да ви помогна поне малко да се приближите към щастието, и да работите в в залите за удоволствие от спорта , не заради комплекси !

14.09.04
09:18

Евала, мой човек, много правилно говориш и съм съгласен с теб за едно, което всички трябва да осъзнаят и то е че стероидите няма да  решат проблемите на никой и всеки, който стига до тях с тази мисъл по-добре да потърси решението на проблема си в себе си. За младите е присъщо да са по-импулсивни и не винаги да мислят сериозно върху това което правят. Но стига лекции, просто темата го изискваше. Пазете се и винаги тренирайте с главата си както казва Жоро Гарвана

PO

14.09.04
16:40

мм много хубаво исказване евала..аз не сам взимал (и не мисля да го правя).Освен причините които посочи тои ме тревожи и друго..ам кат са погледна в огледалото хубаво голям ,ама нали си знам какво сте стане ако спра да тренирам (а това може да се случи на всеки).мене ми е гадно ако раката ми падне с един см,пък ако загубя 5 сигурно сте умра ;)и да си призная ГОЛЯМ ми е кеф като видя някои преди назобан отслабнал,по зле и на мене,не че завист нещо ,ама тряа да е честно не може аз да са моря а пък всички по улицата него да гледат;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1