Може ли белтъчините за деня да ги приемам от протеинов шейк?

PS

02.07.06
00:47

Дали може например да пия 2 шеика с по 80гр протеин ако немога за деня да приема толкова протеин от месо и т.н...добра идея ли е...питам за човек на НВД

02.07.06
00:51

[quote author=“psixar”]Дали може например да пия 2 шеика с по 80гр протеин ако немога за деня да приема толкова протеин от месо и т.н...добра идея ли е...питам за човек на НВД

Ако белтъчният ти прием за деня е само от протеинови концентрати т.е. нямаш никакви други източници на белтъчини(храна)  - не е добра идея.

02.07.06
10:50

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“psixar”]Дали може например да пия 2 шеика с по 80гр протеин ако немога за деня да приема толкова протеин от месо и т.н...добра идея ли е...питам за човек на НВД

Ако белтъчният ти прием за деня е само от протеинови концентрати т.е. нямаш никакви други източници на белтъчини(храна)  - не е добра идея.

ЗАЩО?

02.07.06
11:03

ЗАЩО?

4 шейка ще ти напълнят ли стомаха така както 500гр пилешко ? Примерно ...

02.07.06
11:16

[quote author=“psixar”]Дали може например да пия 2 шеика с по 80гр протеин ако немога за деня да приема толкова протеин от месо и т.н...добра идея ли е...питам за човек на НВД

Можеш да замениш 1 максимум 2 хранения и то при положение че нямаш възможност в определен момент да хапнеш... Иначе не е желателно да се кара само на добавки. Основното е в храната... Те и затова се наричат “Хранителни добавки”... :wink:

PS

02.07.06
11:55

Е да ама става трудно да си набавя протеина...та ако няма друга възможност по-добре ли е шейк от нищо? :?

02.07.06
14:23

[quote author=“psixar”]Е да ама става трудно да си набавя протеина...та ако няма друга възможност по-добре ли е шейк от нищо? :?

Естествено по-добре е от нищо...
През целия ден ли неможеш да си набавиш Протеин? Ако не е така по-горният ми пост ти дава отговор  :wink:

03.07.06
17:28

Не смятам, че е добре идея. В противен случай никой нямаше да си губи времето за разработване на хранителни режими. Да не забравяме, че протеинът е само една хранителна добавка
Въобще, смятам, че тук спорът е безпредметен.

03.07.06
18:19

Сори за отклонението, (тя, темата и без това е изчерпана, де) ама отдавна искам да те питам, какво стана с това:
[quote author=“psixar”]Taка...искам да попитам нещо Head_hunter..значи баща ми е депутат и го бях уведомил отгоре отгоре за случая като го накарах да пита какво може да направи...оказа се че председателя на Комисията по Здравеопазването е от неговата ПГ и той ми каза да му дам копие от изследването като председателя казал че може тотално да ги разкатае и най-малкото да останат без лиценз...искам от вас разрещение защото все пак не е мое изследването...

Не пожелаха ли все пак да свършат нещо полезно?  :wink:

PS

03.07.06
18:52

Аз съм му дал ксерокопие и доколкото знам го е връчил на председателя на комисията по здравопазването...но от там са му казали че не било в неговите правомощия...затова щели да го дадът на правилните органи...
всички си прехвърлят топката... :x

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1