12.06.06
00:29
лошо ли е че в момента имам мускулна треска и ходя така на тренировки се пак сам начинаещ нямам още и седмица?? :oops: :roll:
12.06.06
00:45
Ходи, но по-леко вдигай. Поизчакай малко да се адаптира .. първите месеци колко МТ ще видиш ... :D
12.06.06
00:48
e няма как трябва да се почни без болки няма как :)
12.06.06
12:23
Не трябва да обръщаш внимание на мускулната треска...спазвай си програмата дори аз съм забелязъл че при мускулна треска след тренировка ме боли по-малко отколкото преди трен но аз вече съм нямал 2 месеца някаде.
12.06.06
17:03
да ве ама ако и след месеци тренировки има болки (говорим за болка), по добре си коригирай програмата!
Може да опиташ в деня след тренировката на дадената мускулна група да я подложиш на някакво леко натоварване, да я раздвижиш. Аз в момента съм със зверска трска на краката, та ходих да поиграя тенис на маса (има си бързо движение и подскачане, колкото и мързелив спорт да ви изглежда).
ти си абсулютно на4инаещ и е нормално да има6 треска раздвижи са пук то ще мине и не прави грешката като мен да тренираш по собствена програма харесаи си някоя от тук :wink:
[quote author=“marzipan”]Може да опиташ в деня след тренировката на дадената мускулна група да я подложиш на някакво леко натоварване, да я раздвижиш. Аз в момента съм със зверска трска на краката, та ходих да поиграя тенис на маса (има си бързо движение и подскачане, колкото и мързелив спорт да ви изглежда).
Аз на тенис на маса си извадих коляното.
А по темата, нормално е ако не си тренирал нищо до сега.След седмица две ще ти мине.
04.07.06
13:30
Аз имам същият проблем. Започнах тренировки по тази програма , не съм се изсилвал с тежести , но след първият ден имах ужасна мускулна треска и беше пълен абсурд да правя упражнения за гръб на скрипеца. Казвали са ми , че аспиринче преди и след тренировка помага , но нещо не ми се вярва :roll:
Аспирина помага, повярвай ми. Пък и имаше една поговорка: `Клин, клина избива`. Така че ако искаш да ти мине треската не се отказвай, а тренирай въпреки това :wink:
04.07.06
17:34
А преди или след тренировка трябва да го пия ? И не се ли адаптира организма към него след постоянна употреба ?
04.07.06
23:04
споко пич, тренирай си по програмата... и при мене беше така... докато не ми казаха да направя ударна доза с аспирин:) изпих 4 или 5 на един път и забравих за мускулната треска... незнам дали е от аспирина или просто си и дойде време да се маха :P може и само да съм си въобразил, но пробвай:) успех
по-здрави
аз лично не съм имал МТ въпреки че първите пути за да знам горе долу какво е да се претренираш тренирах секи ден сичко в продължение на 2 седмици и пак не съм имал няква треска че да не мога да тренирам нз. сигурно се изсилвате с тежестите или си прекалено слаб ако ги правеш на наи малки тежести и пак имаш треска по добре почни с упр. като набирания, лицеви, клек