LIPOZAN и алкохол?

02.07.06
10:27

Въпроса ми е влиае ли  алкохола  на  деиствието на липозана.....изобщо влиае ли алкохола при приемане на някакъв FAT BURNER ?

02.07.06
11:27

Абе няма да се получи странична реакция, ама ще сваляш ли или ще се напиваш ли ?

02.07.06
11:32

Е ако си тръгнал да сваляш килограми по-добре заеби тоя алкохол щото просто няма смисъл. Все едно да пиеш клен и да ядеш сланина. Просто е глупаво и безмислено.

От алкохола (особено и от храненето около него) се дебелее. Не е голямо геройство да пиеш. Ако не се научите на въздържание, ще си останете дебели. Трябват жертви в този живот хора!

02.07.06
14:07

Най-голямата ми инвестиция в живота, е че спрях да пия вече близо 2 години. Станал съм толкова икономичен,че падам от една дори от една биричка. :wink:

02.07.06
14:44

Между пия и пия има разлика :)
Да не изместваме темата:
Спирай алкохола и спазвай свестен хранителен режим, че и без това Липозана е един от “най-добрите” бърнъри :mrgreen:

02.07.06
16:57

:):) въпроса ми беше дали има някакво  влиание алкохола към действието на бърнарите. Имам впредвид че си спазваш диетата, тренираш си и си пиеш редовно бърнара, но отиваш на рожден ден, например, и там пиеш 1 водка......и...ще се отрази ли на цялата работа тази водка???

RO

02.07.06
17:59

Може да си поркаш 1 път /не повече/ на седмица. И то яко. Но внимавай с мезето. Даже най-добре без мезе. Говоря за водка само обаче.

02.07.06
19:59

[quote author=“robokop”]Може да си поркаш 1 път /не повече/ на седмица. И то яко

Да! Особенно като знаеш че 1гр алкохол има 7кк може даже да си го смяташ към диетата  :lol:

02.07.06
20:10

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“robokop”]Може да си поркаш 1 път /не повече/ на седмица. И то яко

Да! Особенно като знаеш че 1гр алкохол има 7кк може даже да си го смяташ към диетата  :lol:

И освен това блокира от раз горенето на мазнини.  :D

02.07.06
21:20

7кк /гр - за твърд алкохол ли говорим? Без значение какъв? Приблизително?

Ако е така - бирата с каква калоричност е?

02.07.06
23:37

[quote author=”|Chosen|”]7кк /гр - за твърд алкохол ли говорим? Без значение какъв? Приблизително?

Твърд мек както искаш го смятаи в 1гр. има 7ккал. В бирата е между 40 -50 ккал за 100мл. В Бекс примерно са 43. Две бири и честито още 500 калории на диетата. И не забравяите че алкохола има едно много кофти качество, че се огладнява от него  :lol:
Във водката пък алкохола е както казват от т.н  празни калории, липсват белтъци, мазнини,  витамини, мин. соли и всякакви подобни които да забавят усвояването им от организма.

02.07.06
23:58

Баси ужаса  :cry:

03.07.06
01:32

[quote author=“x_3_mar”][quote author=”|Chosen|”]7кк /гр - за твърд алкохол ли говорим? Без значение какъв? Приблизително?

Твърд мек както искаш го смятаи в 1гр. има 7ккал. В бирата е между 40 -50 ккал за 100мл. В Бекс примерно са 43. Две бири и честито още 500 калории на диетата. И не забравяите че алкохола има едно много кофти качество, че се огладнява от него  :lol:
Във водката пък алкохола е както казват от т.н  празни калории, липсват белтъци, мазнини,  витамини, мин. соли и всякакви подобни които да забавят усвояването им от организма.

Трябва да отбележим, че калориите от алкохола, не се отлагат под формата на мазнини. Тук изключваме бирата, виното и други, които съдържат и въглехидрати. Изпитият алкохол се усвоява много по-бързо от белтъците, мазнините и въглехидратите, а докато тялото изгаря калориите от алкохола, той няма да гори въглехидратите и мазнините, по тази причина някои изследвания дори показват, че приемането на алкохол без мезе :D води до намаляване на подкожните мазнини. Ако пък с алкохола се яде, надебеляването е почти сигурно :wink: .

При прием на алкохол, черният дроб го разпада на ацетати, които се горят вместо въглехидрати, протеини и мазнини. Те се вкарват в кръвния поток и чак като свършат тогава тялото се връща към другите енергийни източници. През това време в,б и м се складират от тялото. Това му е лошото на мезето. Само 5% от алкохола се превръща в чиста мазнина. AbSs го каза, но просто исках да допълня.

03.07.06
11:07

Дамм не се натрупва като мазнини, спестих го защото смятам че е малко излишно да го казваме, защото аз за 24 години не познавам някои, които да пие алкохол и да не ръга мезе  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1