Проблеми с упражненията за трицепс

01.07.06
20:05

Имам проблеми с левия лакет при френските разгьвания с щанга и дьмбел !
На всяко повторение ми изпуква  лакетя (не много силно но изпуква)
Изпуква дори и при най-леките тежести
Моля ви ако някой може да ми каже какьв може да е проблемьт ?

01.07.06
21:02

[quote author=“themadman”]Имам проблеми с левия лакет при френските разгьвания с щанга и дьмбел !

Ами първо да го прегледа медицинско лице. Ако не, даваш му почивка и после като започнеш френско НЯМА да изпъваш лактите  в негативната фаза на повторението. Голяма грешка е да ги оставяш да станат перпендикулярни на пода. Просто изнеси максимално назад щангата когато го правиш и не изпъвай лактите

01.07.06
21:12

Послушай @Казака
Също така загрявай много хубаво, това е много важно. Не започвай с френското
веднага, започни с някое друго упражнение.

01.07.06
22:27

мерси :)
Има едно нещо обаче ! Дори и без тежест ,когато изпьвам лакета (левия само) леко изпуква ( всеки пьт)

01.07.06
22:49

[quote author=“Kazaka”]

Ами първо да го прегледа медицинско лице.

02.07.06
11:11

[quote author=“themadman”]Имам проблеми с левия лакет при френските разгьвания с щанга и дьмбел !

Спри го преди да е станало по-лошо!!!
Аз имах същия проблем преди около година. Сега не съм си и помислял да правя френско. По- точно бях пробвал с лека тежест но така не го усещам и не ме натоварва достатъчно. Иначе упражнението си е много яко, но просто те увлича с тежестта и така стават травми. Купи си гел “Фелоран” мажи го по 3 на ден. Недей използва някой загряващ препарат!

По-здрави!

02.07.06
14:08

и аз имах същия проблем още преди даже да почна да тренирам докторите казват че от побертета и така се оказа след месец без да праа ни6то да права ми мина аа ако мн те боли можеш да използваи и фастумгел мн помага

03.07.06
13:42

ами и аз в момента сьм в пубертета така че ...  :)

03.07.06
21:59

и при теб може да е от това ама ако болката е адска виж лекар. успех с тренировките :wink:

03.07.06
22:03

Ако ти пука лакетя само при френското, просто не го прави, замени го с нещо. Няма незаменими упражнения :lol:

05.07.06
20:07

аве не е толкова просто ако му пука значи има някакъв проблем за кво да го отминава трябва просто да види кво му е не след 20 години да го боли постояно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1