28.06.06
10:02
Здравейте,
Един бърз въпрос :)
Вредно ли е да се тича два пъти на ден. От месец не съм пропускал сутрин без 30мин. тичане. Напоследък започнах
да ходя и вечер. Имам сила и въобще не се чувствам уморен. А и нещо друго... на НВД съм, взимам и Л-Карнитин.
Благодаря!
28.06.06
10:23
Мисля,че е добре, стига ти самия да внимаваш да не се претовариш така и да не забравяш,че имаш нужда от течности.
28.06.06
10:23
Ако не искаш да гориш ММ тичай само веднъж в деня не повече от 30 мин разбира се :wink:
Ами главната ми цел е изгаряне на мазнини. Не всеки ден имам време да ходя и вечер, така че предполагам не е проблем 3-4 пъти в седмицата да тичам по два пъти?
28.06.06
11:07
Да, може би е по-добре 2 пъти по 30 мин. отколкото веднъж 50-60 мин., тъй като мускулната маса започва да се губи след продължително тичане, а така не се преминава границата.. поне така мисля
Сутрин на гладно за горене на мазнини и вечер след вечеря за изгаряне на калориите от последното ядене.
На сутринта ще ти се хапва, предупреждавам :)
Не е вредно супер е ;) А тва за масата момчето щом е решено да отслабва масата е на заден план (имам предвид сериозно отслабване) маса ще си направи после на чисто ;) Аз преди тичах 2 пъти на ден по 1 час сега тичам 1 път на ден по 1 час и за около 12 дена резултатите са прекрасни според мене ;) Около 6 сантиметра талия корем ли там как се води съм свалил и около 4 килограма за мене е добре ;)
Не е проблем да тичаш 2 пъти на ден - при положение, че се храниш правилно и гледаш да поемаш повече белтъчини, за да не загубиш ММ. Ако търсиш оптимален ефект, можеш да вкараш и тренировка с тежести.
2 пъти по 30 мин - супер, а ако иска6 можеш да си сложеш фолио на корема за по голям ешект :wink:
Кой ви учи да си слагате фолйо и найлони не знам. Голяма грешка е това, бе хора.
Така спарваш кожата и потта не може да попие в дрехата.
А и не виждам научно обяснение как задушаването на кожата ще ти свали маста.
Поздрави.
20.07.06
08:13
Като се увивате с найлони и фолио ще прегреете (функцията на потта е да охлажда тялото) пък и от задържането на пот върху кожата и невъзможността ,тя да се изпарява по естествен път ще доведе до възпаление на потните жлези!Това не е много неприятно гарантирам ви - и сърби и боли!!По добре тичайте с памучни тениски и така няма да имате проблеми :wink:
Това е от мен :D По-здрави!
[quote author=“KOBAKA”]Не е вредно супер е ;) А тва за масата момчето щом е решено да отслабва масата е на заден план (имам предвид сериозно отслабване) маса ще си направи после на чисто ;) Аз преди тичах 2 пъти на ден по 1 час сега тичам 1 път на ден по 1 час и за около 12 дена резултатите са прекрасни според мене ;) Около 6 сантиметра талия корем ли там как се води съм свалил и около 4 килограма за мене е добре ;)
Дада,то толкова лесно се прави ММ нали !
А пьк и ти беше писал в форума как си отслабнал само като си ял диня...това ако е сериозно отслабване...нездравословно и нож с две остриета ако питаш мен...