01.07.06
15:27
65 кг 170 висок мом4е 19 години
09:30 4аса един греифрут+25мг ефедрин+аспирин+кафе
10:00 4аса тренировка силова 45 минути+20 кардио велоаргометар веднага след тренировката протеинов шеик 25 грама
11:30 4аса 5 белтака от яице+една ябалка
12:15 4аса 200 грама кисело млеко 2%+ 50 грама овесени ядки+една ябалка
13:30 4аса 200 грама пиле6ко филе+два домата
15:30 4аса 25мг ефедрин+аспирин+кафе
16:00 4аса 200 грама кисело мляко 2%+50 грама овесени ядки
19:00 4аса 200 грама пиле6ко филе+2краставици
22:00 4аса 25 грама протеинов шеик лягам да спа кам 24:00 4аса
01.07.06
21:16
Аз съм твърдо против тоя ефедрин 2 пъти дневно. Първо не си с учевидно наднормено тегло, че да ползваш този препарат, второ, че ще си пречиниш някакви сърдечни проблеми и психически проблеми! Разбирам, че ти е много мерак да отслабнеш, но по-добре се замисли за риска :? :!:
Казаха ти за ефедрина, аз искам само да добавя сутрин не пий аспирин на гладно т.е. само Е+К.
Измести овесените ядки в първата част на деня и махни едната ябълка.
от поста на автора ясно си личи, че човека употребява, а не ЗЛОУПОТРЕБЯВА с медикамента, така че няма проблеми, апък и само употребявалите го могат да споделят истинските стран. ефекти от него които са минимални
02.07.06
00:03
ина4е нвд бижа ли ми го а
—————-
Моля, спазвайте правилата на форума!
Не пускайте последователни мнения и не заменяйте букви със цифри!
vladimir.nikolov
02.07.06
01:26
от поста на автора ясно си личи, че човека употребява, а не ЗЛОУПОТРЕБЯВА с медикамента, така че няма проблеми, апък и само употребявалите го могат да споделят истинските стран. ефекти от него които са минимални
Аз лично съм го ползвал и си мисля ,че медикамента не е толкова безвреден за колкото го представяш. Най-малкото трябва да ти прави впечатление, че е решил да го пие в най-голямата жега. Момчето ще прегрее! Повече от една таблетка за един ден за мен е твърде неуместно! А и в неговия случай-170/65 просто няма нужда и всичко се свежда до мерака за по-бърз ефект, за което не го опреквам, но не е това начина.
Иначе хранителния ти режим Гошо ми харесва
единствено частта с 5-те белтъка и ябълката ми странна от вкусова гледна точка и си мисля, че си лягаш късно. Всичко друго лично на мен ми се струва наред.
Хехе, 1 таблетка :) В БГ най-често се предлага Е на турска фирма и таблетките са по 50мг.Момчето, с което тренирам го пие от 7-8 дена и блъска като животно в залата.За НВДто ти казах какво да промениш.Тия ябълки ги махни и увеличи овесените ядки или пък добави ориз.Вземи си мултивитамини.
02.07.06
10:36
аз го пия тоя ефедрин ама ништо не усештам
искам да благодаря на вси4ки които дадоха своите мнения
6е махна и едната ябалка
aз съм пил и по 2 хапа дори един ден се случи 3 да изпия, и какво ?! жив ли съм здрав ли съм ?! даа защото макс дозата е 150 мг. на ден
02.07.06
11:26
Аре стига детски истории в стил “при мене нищо не стана”. Добре знаеш,че всичко е строго индивидуално пък и не можеш да отречеш липсата на необходимост от второ хапче в неговия случай.
и увеличи овесените ядки или пък добави ориз
Не мисля така. В случая говорим за НВД, която се характеризира с ниско съдържание на въглехидрати. За да набавиш необходимата на тялото енергия, включи продукти богати на мазнини (ненаситени). Спокоино може да хапваш сирене/кашкавал/различни ядки - орехи, лешник, бадем/маслини/зехтин.
100 гр. овесени ядки + няколко филийки “Бонус” са в реда на нещата (не забравяй, яе и в киселото мляко има ок 15 гр въглехидрати.
Помисли как ще възстановиш нормалното ниво на гликогена след тренировка. (Аз примерно взимам по 20-30 гр. глюкоза)
Хех, че ти сам си противоречиш.Първо не на овесените ядки, после да.Както и да е.100гр овес+няколко филийки хляб го праща далече от НВД.
[quote author=“emzo”]Хех, че ти сам си противоречиш.Първо не на овесените ядки, после да.Както и да е.100гр овес+няколко филийки хляб го праща далече от НВД.
Ами така е, все пак момчето е 65 кг. 100 гр. овесени ядки почти му покриват нуждата от 65гр. въглехидрати. Като прибавим и тези от кис. мляко май стават повече от 65 гр. за деня.
А за грейпфрутите? Някои са по 200 и повече грама за 1 брой.Какво мислите за въглехидартите в тях? Броят ли се?
06.07.06
15:12
някои ште ми кажели какво представлява тоя екстракт от греипфрут