Вижте какво пише тук за НВД.

03.07.06
19:28

http://www.fitbul.com/article3.htm - много странно ?!

03.07.06
19:50

Доста странно... Аз лично не вярвам мн на тия глупости... Всички До СеГа Са си ПРавИли мусколите с ВВД и сега изведъж някои си там излиза и почва да твърди обратното ...

RE

03.07.06
19:54

и мисля е адски прав...:)

03.07.06
20:15

На мен ми прилича на евтина реклама на саита на Галя и мега масивния Милко

03.07.06
21:04

Маждо другото аз съм сколонен вярвам на тази статия. Аз с НВД свалих 10кг и качих в рацете и гарбът ми се увеличи, макар да ми казваха че не може да сваляш и качваш едновременно.

03.07.06
21:35

http://www.fitbul.com/article5.htm

03.07.06
21:45

Въобще възможно ли е тези статии да са верни наистина защото противоречат с всичко утвърдено в момента  :shock:  :shock:

03.07.06
21:48

[quote author=“Bricksn”]Въобще възможно ли е тези статии да са верни наистина защото противоречат с всичко утвърдено в момента  :shock:  :shock:

Авторът на ФитБул (Христо Христов), не носи никаква отговорност за последствията от прилагането на информацията от материалите на този сайт.

Христо Христов отхвърля изцяло всякаква отговорност за преки, непреки, случайни, произтичащи, наказателни и особени или други вреди, пропуснати ползи и печалби, както и всякакви други загуби или вреди.

Материалите на този сайт са мнение на автора, и не бива да се интерпретират като факти.

Консултирайте се с лекар преди да се подлагате на каквито и да е диетични или тренировъчни режими.

Някой знае ли кой е този г-н Христов? Сега го проучвам!

03.07.06
21:51

Просто като видя това заглавие “Програма “Брутална Мускулна Маса 2.0” звучи ми като програма за Компютър, звучи ми като евтин популизъм , звучи ми налудничево...

03.07.06
22:06

[quote author=“Pesho89”]Маждо другото аз съм сколонен вярвам на тази статия. Аз с НВД свалих 10кг и качих в рацете и гарбът ми се увеличи, макар да ми казваха че не може да сваляш и качваш едновременно.

А случайно като си почвал НВДто да си почвал и фитнеса ? Начинаещите могат хем да свалят, хем да качат малко ММ.

03.07.06
22:44

[quote author=“emzo”][quote author=“Pesho89”]Маждо другото аз съм сколонен вярвам на тази статия. Аз с НВД свалих 10кг и качих в рацете и гарбът ми се увеличи, макар да ми казваха че не може да сваляш и качваш едновременно.

А случайно като си почвал НВДто да си почвал и фитнеса ? Начинаещите могат хем да свалят, хем да качат малко ММ.

Всъщност да. Като започнах фитнеса преди 1 година, започнах и НВД и имах добри резулти.

06.07.06
10:50

Тези статии не са нищо ново под слънцето! За мен лично това си е издевателство над физиката и психиката!

06.07.06
11:17

[code:1]3 седмици акумулация и 1 седмица деадаптация

Повечето тренировки спират да работят в края на 3-тата седмица. Тогава тялото се адаптира, силата спира да расте, умората си казва думата, ставите почват да наболяват. Ако след 3-тата седмица направите 1 лека седмица (леки тренировки или пълна почивка), ще се възстановите и ще може да направите още 3 седмици здрави тренировки.[/code:1]

По този въпрос на какво мнение сте ?

06.07.06
12:46

въобще всичките статии като ги чета направо зле ми става....трябва да си доста нахален да напишеш всички тия глупости.А това за калкулатора ме разби - бил супер-точен и не знам си какво, ами ако някои хора имат големи колена и лакти и тънки китки и глезени, а други обратното какво правим? баси простотията http://www.fitbul.com/bb-calc.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1