02.07.06
23:13
Кажете ми малко начини за мотивация, че ми е много зле работата не ми се ходи на фитнес изобщо изгубих желание. Като ви се случи какво правите?
[quote author=“spllldag”]Кажете ми малко начини за мотивация, че ми е много зле работата не ми се ходи на фитнес изобщо изгубих желание. Като ви се случи какво правите?
3 редбула и си готов :)
03.07.06
00:07
Може да си претренирал, вземи си 1 седмица почивка. Погледай филми с културисти и послушай тежка музика - това е много добра мотивация. Резултатите все пак си остават най-добрата мотивация!
Не е претрениране. Взимах си почивка не веднъж. От както останах без тренировъчен партниор ми е супер тягаво да ходя...
03.07.06
00:41
Върни се в детските си години, когато повечето момченца са закръглени... така.... вземи един шоколад милка и започни да го ядеш... сега влиза майка ти... започва да те порицава и да ти казва да отидеш пред огледалото да се видиш на какво си заприличал, че си кюфте, че ако имаше зурла щеше да си говорещо прасе, че семейният бюджет не покрива разходите за по-широките ти дрешки всяка седмица, че баща ти ви е напуснал защото си толкова дебел, че брат ти е избягал заради недохранване, казва ти че си дебел, че си тлъст, че си буца, че си бабанко и началните учителки се плашат от теб, че никое момиче няма да се доближи до теб, освен ако то самото не е по-голямо, че не вървиш, а се търкаляш и накрая казва, че те обича.
...
Ето това е стимул за цял живот...
(на мене ми е много смешно нз)
Не е претрениране. Взимах си почивка не веднъж. От както останах без тренировъчен партниор ми е супер тягаво да ходя...
Еми явно трябва тренировъчен партньор да си намериш :)
И аз от известно време си ходя без партньор на фитнес и все още ми е тъпо.Ама успяявам да се надъхам.Преди трен си пускам винаги филмчето на Христомир,да изгледам някой откъс в зависимост кво ще тренирам,пускам 1-2 песни на Рамщайн докато се облека и съм готов.
[quote author=“de3pkeeper”]Върни се в детските си години, когато повечето момченца са закръглени... така.... вземи един шоколад милка и започни да го ядеш... сега влиза майка ти... започва да те порицава и да ти казва да отидеш пред огледалото да се видиш на какво си заприличал, че си кюфте, че ако имаше зурла щеше да си говорещо прасе, че семейният бюджет не покрива разходите за по-широките ти дрешки всяка седмица, че баща ти ви е напуснал защото си толкова дебел, че брат ти е избягал заради недохранване, казва ти че си дебел, че си тлъст, че си буца, че си бабанко и началните учителки се плашат от теб, че никое момиче няма да се доближи до теб, освен ако то самото не е по-голямо, че не вървиш, а се търкаляш и накрая казва, че те обича.
...
Ха ха ха ха ха
Човека питаше, как да се мотивира, а не как да се вкара в лудница :P
С така описаното семейство, току виж започне да се напикава нощем, да реве кат’ гледа Том&Джери, да осакатява кукли Барби и т.н. :roll:
03.07.06
11:15
Еми и аз нещо на последък ме домързя обаче ако не отида некси ми е скучно в нас
П.С. Постоянно слушам, тежка музика(Rammstein, Metallica, KOrn, Limp Bizkit) И ме мотивира за първите 2 минути а после като ида в залата и е пуснато City TV и се почва некви денс те тва е демотивация
ЗА тва който има Mp3 плейър знае решението
03.07.06
11:19
Абе и аз вече бая време ходя без тренировачен партньор и особенно в началото нямах никва мотивация да ходя, ма ся вече почнах да свиквам(не че имам голям избор де) :?
по здрави
Няма нищо по-готино от това да отида в залата без желание, или поради липса на мотивация, или заради други проблеми. Защото винаги стават много яки тренировки и излизам от нея друг човек. Кофтито е ако цял ден си мисля кога ще тренирам и се надъхвам да кача левели, а в залата обикновенно не се получава нищо.....
Като тренираш достатъчно дълго фитнеса некакси се превръща в част от ежедневието и не можеш без него. Така че единствената мотивация е постоянното ходене. Тва малко тъпо прозвуча май :oops: :lol:
пробвай с един студен душ преди фитнеса, дава много готин тонус и освежава, надъхай се пред огледалото, пусни си музика, действа!
[quote author=“de3pkeeper”]Върни се в детските си години, когато повечето момченца са закръглени... така.... вземи един шоколад милка и започни да го ядеш... сега влиза майка ти... започва да те порицава и да ти казва да отидеш пред огледалото да се видиш на какво си заприличал, че си кюфте, че ако имаше зурла щеше да си говорещо прасе, че семейният бюджет не покрива разходите за по-широките ти дрешки всяка седмица, че баща ти ви е напуснал защото си толкова дебел, че брат ти е избягал заради недохранване, казва ти че си дебел, че си тлъст, че си буца, че си бабанко и началните учителки се плашат от теб, че никое момиче няма да се доближи до теб, освен ако то самото не е по-голямо, че не вървиш, а се търкаляш и накрая казва, че те обича.
...
ти ако си дебел и винаги си бил дебел и са мотивираш така СЪЖЕЛЯВАМ!
...
Пропуснал си да отбележиш ,че ръкавите на ризата ти са зашити за гърба и ,че последното ти хранене за деня включва мазилка .
[quote author=“4XL”][quote author=“de3pkeeper”]Върни се в детските си години, когато повечето момченца са закръглени... така.... вземи един шоколад милка и започни да го ядеш... сега влиза майка ти... започва да те порицава и да ти казва да отидеш пред огледалото да се видиш на какво си заприличал, че си кюфте, че ако имаше зурла щеше да си говорещо прасе, че семейният бюджет не покрива разходите за по-широките ти дрешки всяка седмица, че баща ти ви е напуснал защото си толкова дебел, че брат ти е избягал заради недохранване, казва ти че си дебел, че си тлъст, че си буца, че си бабанко и началните учителки се плашат от теб, че никое момиче няма да се доближи до теб, освен ако то самото не е по-голямо, че не вървиш, а се търкаляш и накрая казва, че те обича.
...
Пропуснал си да отбележиш ,че ръкавите на ризата ти са зашити за гърба и ,че последното ти хранене за деня включва мазилка .
Абе той си е нашия луд на форума, нали всяко село , махла си има такъв, та и ние така.... Иначе не е лош като не го закачат :lol: .