пълен застой...

MY

04.07.06
15:21

Здравейте!
Тренирам от около година и половина.. не кой знае колко сериозно... в началото ми тръгнаха ръцете... за около 3-4 месеца качих по 5-6 см... сички в залата казаха че съм зобнал... ама това не е така... после ми тръгна малко гърба ... и от около година съм в пълен застой... на никъде ... вече ме е яд да се меря ( гръден кош, ръце тва онова.. ) само знам че ръцете ми от около година си стоят 40см... сменях програми кфо ли не и пак нищо... програмата ми е по 1 МГ ... 1-гърди,2-гръб,3-ръце,4-рамо,5-крака... ама крака не правя заради контузии... а и са си ми добри краката...
на 16 години съм, 1.75 висок... прилизително 80кг +-2… ако някой има идей да каже кво да правя:)
взимал съм креатин и протейн ... ама и 2та на нутрим... без да ви казвам за резултатите като видите фирмата сами се сещате хаха.. мисля да взема креатин,глутамин и аминокиселини... но аз май само си мисля... ако някой има идея кво да правя да сподели...
по-здрави

04.07.06
16:13

ми не че съм много вещ, ама опита ли с по-голяма почивка? Може би тялото ти се нуждае точно от това?

04.07.06
16:22

пробвай с друга програма ама не по 1 група на ден например
птограма 1 вид——————————
1-Гърди,Предно рамо,Трапец

2-Гръб,задно рамо,Средно рамо,Аеробика

3-почивка
4-почивка

5-Трицепс,Бицепс,Корем

6-почивка
7-почивка
програма 2 вид————————————————-
1-Гърди,Предно рамо,Трапец,аеробика

2-почивка

3-Гръб,задно рамо,Средно рамо

4-почивка

5-Трицепс,Бицепс,Корем

6-почивка
7-почивка

програма 3 вид—————————————————-
1-Гърди,Трапец,Предно рамо

2-почивка

3-Гръб,задно рамо,Трицепс,

4-почивка

5-Бицепс,Средно рамо

6-почивка
7-почивка

MY

04.07.06
16:33

ще пробвам с програмата на cleaner
мерси:) дано да стане...

RE

04.07.06
16:37

И да сменяш програмите едва ли ще стане нещо, ако няма пауза.
Почини 20 тина дни , промени тогава програмата, а след това ела и ми кажи че пак нямаш прогрес :D

MY

04.07.06
16:41

realityman така или иначе заминавам тая нощ за море... 10тина дена... искам не искам ще почина :) мерси за отговорите!
по-здрави!

SP

04.07.06
18:09

Абе това дето казвате на колегата че трябва да почине,наистина ли е така.За пръв път чувам че от застой се бяга с почивка :shock:  :roll:
Защото от известно време насам и аз съм в застой и какво ли не опитвах.

IN

04.07.06
19:13

Абе не знам защо толкова се косиш при ръка 40 санта :wink: ...за кво са ти по-големи?Да седят като баници ли?Според мен над 45 санта е безмислено да се правят....някак си не седят естетически добре :lol: ...като не ти растат ги направи по-релефни...

04.07.06
21:26

[quote author=“InDaHEad”]Абе не знам защо толкова се косиш при ръка 40 санта :wink: ...за кво са ти по-големи?Да седят като баници ли?Според мен над 45 санта е безмислено да се правят....някак си не седят естетически добре :lol: ...като не ти растат ги направи по-релефни...

хахахаххах...............АУУ  уби ме !!!

04.07.06
21:44

А кръгова пробвал ли си ?

SH

04.07.06
22:13

аз сам 4увал 4е е добре на всеки 6 месеса по 7 дена по4ивка какво 6те кажете а

MY

04.07.06
22:46

topDevil
какво дали съм пробвал? чесно ти казвам незнам какво е това.. ако можеш да поясниш... ще съм ти благодарен... аз като се върна от прословутото море ще го приложа...

P.S- ммм InDaHEad тя баницата добре си ми е 40санта и чесно казана си е релефна... дори и трицепса супер яко се е отрязъл... просто искам да имам няква симетрия в цялото тяло...  :x
благодаря и
по-здрави

05.07.06
11:17

Еми стани 90 кг. да видиш как и ръцете ще ти дръпнат ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1