JK Nutrition L-carnitine ?

28.06.06
17:24

Какво мислите за л-карнитина на тази фирма.Мисля да си взема и гледам е на най-изгодна цена.Знам,че бг фирмите са “шит”,но това е карнитин все пак и би трябвало да няма отклонения.Само ме съмнява дали е 500 мг капсулата.Мисля,че за тази цена е не-повече от 200 :? Споделете мнения.Ползвали ли сте го и дали е имало ефект от него :)

28.06.06
22:08

[quote author=“BB_SenTineL”]Какво мислите за л-карнитина на тази фирма.Мисля да си взема и гледам е на най-изгодна цена.Знам,че бг фирмите са “шит”,но това е карнитин все пак и би трябвало да няма отклонения.Само ме съмнява дали е 500 мг капсулата.Мисля,че за тази цена е не-повече от 200 :? Споделете мнения.Ползвали ли сте го и дали е имало ефект от него :)

брат ми пие от него и е доволен
пробвай не е толквоа зле

03.07.06
16:52

Ами аз изпих 2 кутиики и не съм доволен.
Тичам 4 пъти на седмица и съм на НДВ. Почти нищо. Само 1 кг. То и без карнитина щях да си го сваля а пия по 2-3 г. на ден.
Писах тема за това като си ги взех. Потърси я.
Сега ще си взема някой чужд. Дайте предложения.
Поздрави,
Д.Х.

04.07.06
13:36

[quote author=“dimobg”]Ами аз изпих 2 кутиики и не съм доволен.
Тичам 4 пъти на седмица и съм на НДВ. Почти нищо. Само 1 кг. То и без карнитина щях да си го сваля а пия по 2-3 г. на ден.
Писах тема за това като си ги взех. Потърси я.
Сега ще си взема някой чужд. Дайте предложения.
Поздрави,
Д.Х.

Много приятели са пили на Биофит и са доволно,но струва 28 лв 60 капсули от 500 мг

04.07.06
19:23

Мисля да се спря на този:
Scitec - MegaCarni-X - 60 капсули по 1г - 56 лeвa
Някой нещо за него?
Поздрави,
Д.Х.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1