Л-Карнитин - проблеми ???

23.05.06
14:18

искам да питам как точно да го пия (колко време преди/след тренировка) и възможно ли е да ми излязат пъпки по ръцете или тялото от л карнитина???
аз съм момиче на почти 16 ...

24.05.06
13:57

[quote author=“neletu”]искам да питам как точно да го пия (колко време преди/след тренировка) и възможно ли е да ми излязат пъпки по ръцете или тялото от л карнитина???

таблетки-45 мин преди
капсули-30 мин преди
течна форма-20 мин преди
странични ефекти няма напално безвредна хр.добавка

[quote author=“vladi 111”][quote author=“neletu”]искам да питам как точно да го пия (колко време преди/след тренировка) и възможно ли е да ми излязат пъпки по ръцете или тялото от л карнитина???

таблетки-45 мин преди
капсули-30 мин преди
течна форма-20 мин преди

това което мога да добавя е ,че са необходими поне 500 мг. за проблеми с кожата не може да става дума.

06.06.06
18:36

1,5 г е добра доза за момиче.Ако се прекали-5-6гр. могат да изникнат и странични ефекти.

[quote author=“Size”]1,5 г е добра доза за момиче.Ако се прекали-5-6гр. могат да изникнат и странични ефекти.

5-6 грама?

07.06.06
18:38

Да,по толкова не е добре да се взима.

15.06.06
18:30

EСТЕСТВЕНО!!! ми то дозата прави отровата!

15.06.06
22:23

Стига глупости - 5-6 грама е нормална доза за възрастен мъж... просто нас ни е малко скъп и затова вземаме по грам ;)

17.06.06
20:48

аз ако цъкна толкова ще затреперя като вибратор за  васвъзрастните мъже не знам

18.06.06
15:25

Но не си пробвал а си говориш наизуст нали?

абе стига с тия 5-6 грама... ако е на Биогейм ,да! То се зема 5-6 да си сигурен че вътре има 1-2
:)

05.07.06
00:27

Само сутрин ли се взима, на мен ми бяха казали че се пие и вечер на гладно преди лягане.

ВН

06.07.06
01:36

Као е прав за дозата за зрял мъж с тегло 100-130 кг. Освен това няма смисъл да се взимап Л-карнитина 20-40 мин преди тренировка :) защото...

Идеята не е да влезеш в залата тъкмо когато в мускулите се наблюдава начало на насищане с взетото вещество, а в момент когато насищането е достигнало високо ниво... Простичко казано, когато по-голям % от приетото количество активно вещество е готово за употреба и е стигнало където трябва. Ето защо прибавете 2 (някой автори предлагат 3) часа към изроените стойности. Опитайте и ще разберете какво е “фет бърнинг” ефект при едно добро кардио...

ПП: Ще се потите 3 часа след това. По-добре е тренировката ви да бъде проведена в първата половина на деня иначе няма заспиване.

06.07.06
16:44

[quote author=“bgtrener”]абе стига с тия 5-6 грама... ако е на Биогейм ,да! То се зема 5-6 да си сигурен че вътре има 1-2
:)

Защо въобще се обаждаш като не си в час?

SK

14.11.06
12:59

га га га  :twisted:

14.11.06
13:31

[quote author=“skalata”]га га га  :twisted:

тоя спамер няма ли кои да го банне ?!?  :twisted:

19.11.06
02:09

Най добрият прием на Л- карнитин е м/у 1.5 и 3 гр ( зависи от теглото ти). Пиеш го сутрин, после преди тренировка и последно преди да си легнеш... :wink:

SE

19.11.06
14:05

[quote author=“bgtrener”][quote author=“vladi 111”][quote author=“neletu”]искам да питам как точно да го пия (колко време преди/след тренировка) и възможно ли е да ми излязат пъпки по ръцете или тялото от л карнитина???

таблетки-45 мин преди
капсули-30 мин преди
течна форма-20 мин преди

това което мога да добавя е ,че са необходими поне 500 мг. за проблеми с кожата не може да става дума.

ама и аз има проблеми с кожата. сигурен ли си?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1