03.07.06
19:24
наскоро ходих на серия изследвания и ми установиха ниска кръвна захар, което обяснявало постоянното ми желание да ям шоколади и сладки неща, с което мн ама мн трудно успявам да се преборя. to be honest, невинаги успявам за съжаление.
някакви предложения за поддържане на разумно НВД в моя слу4ай?
понеже GPто ми разправя, не се притеснявай, хапвай си по малко шоколад4е като ти стане зле, ама аз си мисля, 4е не трябва, понеже отворя ли 1 шоколад, не му устоявам никакси, за това гледам да стоя надале4 от бързи захари, ама пък ми става зле.
?????????????
04.07.06
11:25
24г, 53 кг, 165 см
ми ок ми е телосложението, само искам да си из4истя шкембенцето, което не е някакъв голям корем, ама си има мазни4ко.
ина4е имам проблеми със стомаха - лениви 4ерва и гастрит - 2 в 1, 4е да е още по-кофти
и сега тая хипогликемия и ве4е мога да отка4а :(
Спазваш ли някаква диета? Фитнес? Ако се храниш през интервали от 3 часа гастрита няма да се обажда.Зависи и с какво се храниш. Някои храни го обострят. За ленивите черва има някои билкови препарати, но от фитнеса ще се подобри перисталтиката им-например от коремните преси.Има и 2 упражненияот Йога (асани) които помагат- стойка на глава и тилна стойка (свещ). Гарантирано ускоряват перисталтиката на червата. Ако умееш да ги изпълняваш,ако не ще се научиш. Не е трудно.
И отваряй по-малки шоколадчета, щом не можеш да им устоиш :)
05.07.06
15:00
xaxaxa, тва с малките шоколад4ета ми хареса
ами през деня ям на 2-3 4аса по малко, ама ве4ер имам един луфт между 5 и 8 тогава ми е зле, ама като стане 8 обикновено решавам да не ям, 4е е станало късно.
фитнес хи4 не оби4ам, мн ми е ску4ен, дразнят ме залите, няма с кого да ходя, али-бали
ама ина4е редовно ходя на тае-бо и аеробика, а тия упражнения от йогата ги знам щото преди ходех на пилатес, ама ми е мн бавен и ми е малко загуба на време
мерси мн :)
Тука работата е сериозна,вместо да търсиш мнение в форум,посъветвай се с диетолог и някакъв лекар специалист в тази област да ти изготви хранителен режим.
08.07.06
20:28
абе знам, оба4е в 4етв бях при gp-то, мери ми кръвната захар, беше нормална
каза, 4е може да пада и да се вдига при стресови ситуации, напрежение и т.н.
знамли