05.07.06
19:32
Започнах да си бия В12 (в гъза). До сега ми биха 5 инжекции и започнах да усещам да ме боли там където ги бият. Нормално ли е или не са бити правилно? И като пипам мястото пак ме боли... По време на инжекцията пак изпитвам малка болка, но предполагам че е от иглата... пък и тои лекаря много рязко ми я бие. Не ми се струва нормално тва. Предложих да ме боцнат на другата буза но казаха 4е не било хубаво. Нещо да предложите за премахване на болката?
[quote author=“kaljio”]Питай в gohard.org / Не е тук мястото за стероиди
В12 не е стероид!
през колко време си си ги бил тези 5 инжекции?
според мен е нормално да те боли задника, щом ти ги бият на едно място.
Според мен е нормално ако ги бие на едно място независимо какво се би, даже може и да посинее мястото, дори и да е антибиотик
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“kaljio”]Питай в gohard.org / Не е тук мястото за стероиди
В12 не е стероид!
А какво е ?? Малко странно, че се бие в задника
[quote author=“kaljio”][quote author=“FRANKO1”][quote author=“kaljio”]Питай в gohard.org / Не е тук мястото за стероиди
В12 не е стероид!
А какво е ?? Малко странно, че се бие в задника
б12 е витамин и се бие в задника защото не може да се усвои качествено по орален начин :wink:
Да бе аз знам, че е витамин, но вземайки го в големи дози мисля, че не е полезен. Нали и повечето анаболи са лекарства за нещо, но вземайки ги по друг начин се превръщат в анабол. Греша ли ?
Edit: Franko - ако не се лъжа и тук казваш, нещо друго
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=36&highlight=%E112
хахахаха................еееее незнаехме !!!!
какво количество на един път ти бият ?
06.07.06
12:47
kaljio кат неразбираш нищо защо изобщо пишеш? Б12 било стероид .Аз пак се зобя с ВИТАМИН С ;)
06.07.06
14:13
Б12 е мастно разтворим витамин който спомага за възстоновяването и синтезирането на нерви и мускулни влакна :D ако те боли ,може да е от иглата а и самите мастни разтвори повече болят-всички го знаем :oops:
[quote author=“kaljio”]Да бе аз знам, че е витамин, но вземайки го в големи дози мисля, че не е полезен. Нали и повечето анаболи са лекарства за нещо, но вземайки ги по друг начин се превръщат в анабол. Греша ли ?
Edit: Franko - ако не се лъжа и тук казваш, нещо друго
http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=36&highlight=%E112
казвам, че е опасно, ако някой има някакво туморно образувание.естествено, че всичко зависи от дозите.то и аналгина в големи количества може да те умори.витамин В12 не е в нито една листа за забранени препарати.поне аз не знам да е така.в този смисъл не е стероид.анаболен ефект имат и протеините, но не са стероиди.
“кат” ми пишеш ми пиши с тона, който съм писал и аз ...
:twisted:
а по темата - явно съм имал малко разминаване :roll: макар, че още ми е странно защо в гохард е като забранени вещества
06.07.06
21:36
[quote author=“cleaner”]хахахаха................еееее незнаехме !!!!
какво количество на един път ти бият ?
Ами по 500 милиграма ми слагат нажеднъж. Ама предполагам че е от самите боцкания... все пак ти влиза желязо в задника. Пък колкото до темата... то станах пишман че я пуснах. Първо В12 е витамин и не може да става дума за анаболи и т.н. Второ приеман дори в големи количества не е толкова опасно, защото организмът взима това което му трябва а другото го изхвърля. Тъй че няма стряшно... Пък и скоро не бяха ми боцкали задника... та сега си припомних какво е усещането.. :)
07.07.06
11:43
а защо изобщо се бодеш с Б12 ???
Нормално си е просто си прави компрес с вода с няква кърпичка. Пробвал съм с други препарати и точно след 4-5 инжекции почва да те боли мястото при всяка следваща :)
09.07.06
17:48
Ооо, слагай по-големи дози на еднократен прием, иначе трябва през ден да те боцкат, задника ти на какво ще стане! Имаше от 1000 или 1500 мг, по-добре една такава инжекция два пъти седмично.
Според мен те боли, защото много бързо ти вкарват разтвора. Ако се бие съвсем бавно, не би трябвало нищо да усетиш, ако и иглата е достатъчно тънка, разбира се.
11.07.06
20:11
нямаше ли ампули и от 3,000 гами?
12.07.06
11:41
За тези ампули от 3000 гами само съм чувал, но в никоя аптека, където съм търсил, нямаха. Добре е да комбинираш с фолиева киселина/B9/, за по-голям ефект.