Малко инфо за Nitrix + No-Explode + Малко Cell Mass

Прескочи до:

22.06.06
23:22

Здравейте билдъри.Имам няколко въпроса.До 1 седмица ще ми пристигнат един Nitrix Mass Stack - Starter Kit,отделно още 180 Nitrix хапа и No-Explode 1.81lb.Та въпроса ми е поотделно.
Нитрикса първоначално ще започна да го пия 3 общо на ден, после 6 общо на ден и накрая вече като свикнал с него, 9 общо на ден, колкото и препоръчват.Добре ли ще е така ?? Не искам да се хвърля на 9 хапа на ден щото имам потомствено високо кръвно но мойто още не се е покачило и ще видя при колко хапа на ден ще ми е най-добре.Единият Нитрикс е старата опаковка а другият е CEM

No-Xplode- как да го пия него ?? т.е. преди , след трен ?? Мисля към 15 грама преди трен.ДОбре ли ще е  ??

Cell Mass Имам около 20 грама от Starter Kit-a който включва Опаковка Нитрикс, 52 грама Експлоуд и 20 Грама Сел Мас И Шейкър.Та Сел масс-а как да го пия ?? Виждам че е малко грамаж и се чудя как да го пия....... Някакви идеи ??

http://www.be-fitshop.nl/images/muscleb_nitrix_startkit.jpg.gif

23.06.06
08:33

MASS STACK добър избор.ЗНАчи виж на опаковките отзад пише дозировката там ще си видиш по колко да ги взимаш.Аз ще ти кажа как и кога да ги взимаш.
За НО-Хплоде го взимаи 30-45 мин преди тренировка..15 грама е малко дозата е 2-3 лъжички а.така като я гледам лъжичката я преценям на 15 грама..значи към 30-40 грама 30-45 мин преди трен.
Селлмасс-а е креатин и се приема веднага след тренировка,предполагам 5-10 грама.Тъи като ти е малко количество като ти свърши може да го замениш с креатин на друга фирма за да запълниш стака и да докараш приеама на креатин към месец и ппловина-два.
Важно за масс-стака е продуктите му да се приемат на гладно!За нитрих-а може първия ден да пиеш 3 втория 6 и оттам по 9,не мисля че е нужно да стоиш повече дни на по-малки дози от указаните.

23.06.06
09:54

[quote author=“fixer2”]Здравейте билдъри.Имам няколко въпроса.До 1 седмица ще ми пристигнат един Nitrix Mass Stack - Starter Kit,отделно още 180 Nitrix хапа и No-Explode 1.81lb.

може ли да ти поръчам примерно и да ми вземеш и на мен :?:

23.06.06
10:59

За момента не е възможно.Покупката е от ebay и вече пътува(поне така мисля).Като купувам пак ще те оведомя и ще купим заедно.btw….аз поръчвам и ми го пращат от роднина, така спестяваме доставката ;)

23.06.06
18:50

Някой може ли да ми обясни какво правят тея неща :roll:

23.06.06
19:13

obelka имам един въпрос.Сега съм около 82 килограма.Докато ги пия , да се насоча ли към определен вид храни  ?? ДА речем повече пилешко, повече ориз, повече картофи и тем подобни.Т.е. да ми препоръчаш какво общо взето да ям по време на “цикъла” ??

24.06.06
02:21

Разбира се :!: Хранителния режим е задължителен дори и без да взимаш добавки..просто тои си ти е винаги на 1-во място.Да наблягаи на пилешки гърди,риба,яица,(белтъци),извара,млечни продукти...нека протеина да ти идва от тези храни главно,а въглехидратите от тези:ориз,картофи,овесени ядки,хляб..от време на време и бобови може да вкараш.Гледаи да имаш към 180 грама белтъчини и към 500 грама въглехидрати.Тренираи тежко и интензивно-тези продукти ще увеличат качеството на тренировката ти доста.Направи ми впечатление на опаковката на НО-Хплода пише че е добре по време на приеама му да има дневно 5-10 грама глутамин.Така че ако имаш някои лев още може да си вземеш и глутамин

24.06.06
20:12

[quote author=“obelka”]Разбира се :!: Хранителния режим е задължителен дори и без да взимаш добавки..просто тои си ти е винаги на 1-во място.Да наблягаи на пилешки гърди,риба,яица,(белтъци),извара,млечни продукти...нека протеина да ти идва от тези храни главно,а въглехидратите от тези:ориз,картофи,овесени ядки,хляб..от време на време и бобови може да вкараш.Гледаи да имаш към 180 грама белтъчини и към 500 грама въглехидрати.Тренираи тежко и интензивно-тези продукти ще увеличат качеството на тренировката ти доста.Направи ми впечатление на опаковката на НО-Хплода пише че е добре по време на приеама му да има дневно 5-10 грама глутамин.Така че ако имаш някои лев още може да си вземеш и глутамин

Ок  и глутамин имам.А колко дни в седмицата да тренирам ?? ще го пия през лятото, т.е. няма да уча и ще съм свободен всеки ден кажи речи. Та колко пъти ? аз мисля 4 и ако трябва 5 :).Аз овесени ядки ям всяка сутрин почти, яйца също тоест всичко което ми трябва за цикъла го ям и обикновенно.А да питам ?? аз сега не може да се каже че съм мазен но има да се сваля около 3-4 килограма или около 5-6 см в талията най-вече и в “дупито” :lol: .Да поизчистя ли първо малко и тогава да ги пия , или направо да започвам като ми дойдат продуктите ?? :) мерси за помоща ;)

24.06.06
22:34

Ще те помоля да ми кажеш също и име на крем(гел)който що годе предпазва от сртий ?? За всеки случай, не искам да се нацепя......Отделно от всичко писано по-горе имам и 15 Super Workout Pak ,да ги пия ли заедно с всичко или ще стане манджа с грозде ?? ^^

25.06.06
11:13

4-5 тренировки седмично е добре.За чистенето ти си реши,аз лично бих почнал направо да качвам.За стриите си вземи някои мазен крем за ръце..или ако има някакво специализирано кремче  питаи може и такова да вземеш.Уъркаут паковете може да си ги взимаш те са витамини и минерали..пии ги сутрин или вечер с храненето.Ако всичко ти е наред-хранене,тренировки,почивка и с тези добавки би имал голям напредък.Аиде успех.

25.06.06
13:47

Мерси много за помоща ;) АКо има нещо ще пиша в тази тема :) За сега е ясно :)

25.06.06
15:50

[quote author=“fixer2”]Мерси много за помоща ;) АКо има нещо ще пиша в тази тема :) За сега е ясно :)

След края на цикъла напиши резултатите защото и аз мисля да проведа подобен “цикъл” :wink:

25.06.06
16:48

от утре почвам подобен цикъл, но с NO-BURST.какво ще стане .... ще видим

25.06.06
18:19

А в София каде мога да намеря No Xplode?

25.06.06
18:25

[quote author=“weenie”]А в София каде мога да намеря No Xplode?

В Cофия и в частност в България все още ги няма затова се шуми толква около тях.

П.П.- Ще кажа наистина впечатленията си от продуктите след цикъла, дано да са отлични ;)

25.06.06
19:25

A NOX3 на Universal как е? Ще има ли същияг ефект?

25.06.06
20:47

[quote author=“weenie”]A NOX3 на Universal как е? Ще има ли същияг ефект?

Да ти кажа не знам нищо за тоя продукт, но тъй като го представят също като буустър начи трябвва да работи ;)

27.06.06
22:05

Искам да попитам нещо:Баща ми е с високо кръвно и има възможност след време и аз да съм с високо кръвно но засега съм в нормите 120 80 пулс 60. Та въпроса ми е: Има ли вариант да си навредя от това вдигане на кръвното и т.н. ?? Т.е. да отключа тази наследственост и да вдъгна и аз кръвното “завинаги”

IN

28.06.06
00:37

Азотният Бустер разширява диаметъра на кръвоносните съдове,което води до ниско кръвно налягане а не високо :wink:

28.06.06
11:05

Ха :) благодаря много, значи няма повод за притеснения от високо кръвно  :lol:  8)  :D :D :D

02.07.06
16:03

N0-xplode работи и самостоятелно много добре
с трите може да се затрудниш с усвоявянето
и трите съдържат  2CM(Dicreatine Malate) ... :roll: какъв е смисъла незнам
аз пия в момента само N0-xplode-предоволен съм :idea:

02.07.06
21:08

Аз пък с нетърпение очаквам да ми дойде пратката, идва в вторник. А ето продуктите ми ( за жалост не са в мен ) :

http://images08.snimka.bg/000872501.jpg

02.07.06
21:33

lelel…no-xplod-a колко яко изглежда...само ако го имаше в бг...

03.07.06
20:20

Важно е да действа, пък ка изглежда  :roll:  :lol:  ;)

03.07.06
21:51

[quote author=“fixer2”]Важно е да действа, пък ка изглежда  :roll:  :lol:  ;)

Така е.Някой може ли да ми каже цените на NO-explode i NITRIX защото скоро ще имам възможност да си ги купя и да знам какви пари да приготвям.Знам само че бустера на Юниверсал е 50$

03.07.06
23:33

Ами аз всичко от Германия-ebay.de ми излезе 150, 3-те продутка по 50 Евро......А ако си купуваш от bodybuilding.com ще ти излезе пак толкова по простата причина че само доставката ти е към 60 лв + такси + мито... :roll:  :wink:

04.07.06
12:41

[quote author=“fixer2”]Ами аз всичко от Германия-ebay.de ми излезе 150, 3-те продутка по 50 Евро......А ако си купуваш от bodybuilding.com ще ти излезе пак толкова по простата причина че само доставката ти е към 60 лв + такси + мито... :roll:  :wink:

аз няма да си ги купувам от нета а от друга държава но става ясно че цените  на продуктите са около 50$ на бустерите.Правилно ли съм разбрал?

04.07.06
13:34

Бустерите са около 25-30$ (има и някои по-нови, които са и по-скъпи) в bb.com…. вече ако купуваш от Европа се приготви за малко по-висока цена и то в евро :)

04.07.06
14:25

Септември се очертава да донеса 10пакета 100%Whey на ON по 10lb и мога да взема и No-xplode,същo кажете още какво може да се продава ако се вземе от САЩ и се пусне на добра цена.Само да кажа,че ON мисля да го пусна по 160лв бройката. :wink:

04.07.06
16:06

Всичко пристигна .Наистina съм доволен. Всичко е наред.Даже имам и подарък един протеинов “бар”, то е бисквита  :lol:  8) .

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=881676
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=881677
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=881679
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=881683
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=881685

Ще ги пия към средата на Октовмри , след лятното бачкане.Непременоо ще пиша за резултати и т.н. ;)

Каква е разликата между червения и белия Nitix?

04.07.06
21:25

[quote author=“manson”]Каква е разликата между червения и белия Nitix?

“белият” е първоначалната формула а червеният е нова осъваршенствана формула CEM3 , и NO-Xplode ima бял и CEM3.Aко някох купува, да е CEM-a !!
Четох всичко на етикетите на продуктите и на Nitrix-ите  и пише че е нужно да се пие по 12 хап-а т.е. 4 сутрин, обед и вечер.Така ли да го пия ??С червеният или с белият  Nitrix да започна първо ??CEM3 е съкращение на няколко думи , но не ги знам точно, тъй че ще замълча. :)

05.07.06
11:05

obelka-Може ли малък съвет ?? В bodybuilding.com пише че е най-добре нитрикс-а да го съчетавам с Creatine + Glutamine + Taurine.Аз имам 450 грама на BFIT.Да го пия и него ?? + това пише че е добре да се пие и с ZMA -витамини-Вместо тях да пия Super Workout pak нали ??
И за NO-EXPLODE ще те помоял да ми препоръчаш някой добър глутамини да го пия с него  :D Някой глутамин с средна цена !!

05.07.06
12:07

[quote author=“fixer2”][quote author=“manson”]Каква е разликата между червения и белия Nitix?

“белият” е първоначалната формула а червеният е нова осъваршенствана формула CEM3 , и NO-Xplode ima бял и CEM3.Aко някох купува, да е CEM-a !!
Четох всичко на етикетите на продуктите и на Nitrix-ите  и пише че е нужно да се пие по 12 хап-а т.е. 4 сутрин, обед и вечер.Така ли да го пия ??С червеният или с белият  Nitrix да започна първо ??CEM3 е съкращение на няколко думи , но не ги знам точно, тъй че ще замълча. :)

а колко е броя на хапчетата в кутията?

05.07.06
14:34

180 :)

06.07.06
00:44

много малко Селмасс си си взел, откога пиша за креатин етил естер, а на БСН е най-доброто. Следващия път си вземи големия масс стак с половин кг селмас! Ако мога ще си поръчам от сащ ама баси доставката :oops:

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/bio.htm#mass
най отдолу

06.07.06
09:51

[quote author=“fixer2”]obelka-Може ли малък съвет ?? В bodybuilding.com пише че е най-добре нитрикс-а да го съчетавам с Creatine + Glutamine + Taurine.Аз имам 450 грама на BFIT.Да го пия и него ?? + това пише че е добре да се пие и с ZMA -витамини-Вместо тях да пия Super Workout pak нали ??
И за NO-EXPLODE ще те помоял да ми препоръчаш някой добър глутамини да го пия с него  :D Някой глутамин с средна цена !!

Селлмасс-а ти е креатин.Ако ти е в малко количество си вземи друг след като ти свърши.Това на Биофит 3в1 ли ти е?Ако е такова пии си го.Гледаи да имаш по 7-10 грама глутамин на ден и толкова креатин.И здраво ядене и почивка.Ако Ако тва на биофит не е 3в1 си вземи някъв глутамин и креатин по отделно.Пии си уъркаут пак-а.

06.07.06
10:41

[quote author=“obelka”][quote author=“fixer2”]obelka-Може ли малък съвет ?? В bodybuilding.com пише че е най-добре нитрикс-а да го съчетавам с Creatine + Glutamine + Taurine.Аз имам 450 грама на BFIT.Да го пия и него ?? + това пише че е добре да се пие и с ZMA -витамини-Вместо тях да пия Super Workout pak нали ??

Селлмасс-а ти е креатин.Ако ти е в малко количество си вземи друг след като ти свърши.Това на Биофит 3в1 ли ти е?Ако е такова пии си го.Гледаи да имаш по 7-10 грама глутамин на ден и толкова креатин.И здраво ядене и почивка.Ако Ако тва на биофит не е 3в1 си вземи някъв глутамин и креатин по отделно.Пии си уъркаут пак-а.

на БиФит е 3в1. И него ще го пия.А за глутамин, кой би препоръчал ??  :roll: Или да разчитам на дозите в 3в1-то  ?? Все пак ще да взема около 300 гр. Глутамин.И мисля да пия Нитрикс-а по 9 общо на ден. И окоо 25-30 грама Explode.Explode преди трен. да го пия нали ?? на гладно  :)

IN

06.07.06
11:17

Абе човек ти в ред ли си бе?Как ще пиеш Експлоуда и Нитрикса заедно като и двата са азотни бустери,просто в едното има и креатин и малко въглехидрати....Ще си докараш някви сърдечни проблеми с тия дози.Да не говорим че нитрикса ако си до 70 кила се пие по 3 хапа,9 хапа на ден е за хора с над 120 кила или нещо от сорта...това важи за всички бустери(ако една таблетка ти съдържа по 3000мг АКГ ги пий по 3 хапа,но не пий и Експолуда едновременно с тва щото ще се преебеш яко...
A и Cellmass-a го пий отделно тъй като в Експлоуда има креатинов комплекс който напълно ти стига и няма нужда да се товариш с още креатин.Абе човек стегни се малко не разчитай на добавките да те изградят,а на тренировки и ядене.Зимай умерени дози и не се вманиачавай :wink:

06.07.06
11:46

Ок просто не знаех.Значи мисля така да направя-кажи дали става ??

1-во започвам с 2-те опаковки Нитрикс-
3 хапа на ден на гладно. ( общо 3 нали ) ??
Докато приемам Нитрикс взимам и CGT(Creatine GLutamine Taurine) ?? така препоръчват.
Аз съм ученик и ходя на трен след даскало.2-рото хапче на ден да го зимам на гладно преди да съм хапнал и преди трен нали :).
Nitrix-a e 3000 mg :)

Слет като свърша с Нитрикса започвам Експлоуда.
Колко пъти на ден Експлоуда ??
по 20-25 грама + Глутамин + Super Workout Pak ??

+ Добро хранене и стриктни трениворки.

Т.е. да ми дадеш съвет какво, кога и как да го пия :).С кое да се започва е най-добре :) и т.н. изкажи мнение :)

06.07.06
13:46

Абе ..пич чети бе :!: Всичко взимаи заедно,като ти казвам заедно не значи да разбъркаш 2-та продукта в една смес.Виж пак 1-вия ми пост:

За НО-Хплоде го взимаи 30-45 мин преди тренировка..15 грама е малко дозата е 2-3 лъжички а.така като я гледам лъжичката я преценям на 15 грама..значи към 30-40 грама 30-45 мин преди трен.
Селлмасс-а е креатин и се приема веднага след тренировка,предполагам 5-10 грама.Тъи като ти е малко количество като ти свърши може да го замениш с креатин на друга фирма за да запълниш стака и да докараш приеама на креатин към месец и ппловина-два.
Важно за масс-стака е продуктите му да се приемат на гладно!За нитрих-а може първия ден да пиеш 3 втория 6 и оттам по 9,не мисля че е нужно да стоиш повече дни на по-малки дози от указаните.

Това е  :!: :idea: Щом ти е 3в1 го си го пии когато намериш сутрин и/или след тренировка ти си реши!добра идеа е да си вземеш и отделно глутамин щото в 3в1-то е по малка дозата,и да си пиеш от него по 5-6-7 грама когато намериш.Виж в разделите и си избери глутамин.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1